تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 50 از 62 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

لوين آگاهانه اومده اون شوتر استراتژيك رو كه خيلي ها عاشقش بودن با يه شوتر رايج تو بازار عوض كرد كه واسه كسايي كه عاشق شماره قبل بودن نافرم جلوه مي كنه(شايدم اناليز كرده ديده فرم شوتر بايوشاك ١ ديگه مثل قبل جواب نميده رفته دنبال يه شوتر بزن بهادر)

بهتر بود اصلا اسم بازي رو بايوشاك نميذاشت
    اگه یک شوتر رایج بود به قول شما ، همچین امتیازاتی به دست نمی آورد ، یه جوری میگی انگار بازی کنفیکون شده اصلا شباهتی نداره به نسخه های قبلی که کاملا غیر منطقی و اشتباه هست !

2. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

همه اينا درست ولي اين رو نميشه توجيه كرد كه لوين يكي از بيس هاي اصلي سري بايوشاك كه يه شوتر استراتژيك بود رو تغيير داد...وقتي مثلا من عاشق halflife هستم دوست دارم شاخصه هاي مورد نظرش تو شماره هاي بعدم برام حفظ بشن نه اينكه مثلا يهو موضوع رو طوري تغيير بدن كه از اول تا اخر halflife تبديل بشه به call of duty و سازنده هام بگن دليلش سفر گوردون به فلان جا و حمله فلان نيروها و ..... بوده

لوين آگاهانه اومده اون شوتر استراتژيك رو كه خيلي ها عاشقش بودن با يه شوتر رايج تو بازار عوض كرد كه واسه كسايي كه عاشق شماره قبل بودن نافرم جلوه مي كنه(شايدم اناليز كرده ديده فرم شوتر بايوشاك ١ ديگه مثل قبل جواب نميده رفته دنبال يه شوتر بزن بهادر)

.
    بزن بهادر ؟ 0_0
    مرادم وقتی می خوای نکته بارز یا مثبت نظریه خودت رو بیان کنی نیازی نیست دیگه اون یکی رو بزنی لهو لورده کنی

4. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اگه یک شوتر رایج بود به قول شما ، همچین امتیازاتی به دست نمی آورد ، یه جوری میگی انگار بازی کنفیکون شده اصلا شباهتی نداره به نسخه های قبلی که کاملا غیر منطقی و اشتباه هست !
    بحث ما ربطي به كيفيت بازي نداره كه در مورد امتيازا صحبت مي كنيتو امتياز دادن التزام به رعايت ريشه ها نيس ولي از چشم طرفداران بله(مثالش مكس پين ٣ كه شبيه هر چي بود جز مكس پين ولي امتيازي خوبي گرفت)

كيفيت بازي عالي بود ولي يكي از شاخصه هاي اصلي اين ip يعني اون شوتر استراتژيك جاشو به يه شوتر رايج داده بود(شوتر رايج هم منظورم شوتر ضعيف نبود بلكه رايج تو بازار كه اتفاقا ميتونه سطح بالا هم باشه)

دقيقا مثه اين ميمنونه كه مثلا cod بعدي گيم پليش بشه شبيه arma بعد بگيم چون تو داستان كاراكتر ترسو هست و دنيا نابود شده و لباس كاراكتر نازكتر از قبل شده يهو فرم شوتر بازي عوض شده(كل اين تغيير از جانب لوين عمدي بود و با توجه به تغيير گيم پلي فضاي بازي رو ساختن نه با توجه فضاي بازي تغيير دادن تو گيم پلي)

بزن بهادر ؟ 0_0
    مرادم وقتی می خوای نکته بارز یا مثبت نظریه خودت رو بیان کنی نیازی نیست دیگه اون یکی رو بزنی لهو لورده کنی

بزن بهادر نسبت به bioshock1 منظورم بود كه تقريبا ١٨٠ درجه بازي از يه شوتر فكري به يه شوتر اكشن تبديل ه بود(وگرنه منظور از بزن بهادر در حد بتلفيلد نيس كه)

.

6. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب طبق شرط بندی که در طول بیش از یک سال و اندی پیش با شایان بسته بودیم الان دیگه روز موعد فرا رسیده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شایان جان تشریف بیاور

8. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

بزن بهادر نسبت به bioshock1 منظورم بود كه تقريبا ١٨٠ درجه بازي از يه شوتر فكري به يه شوتر اكشن تبديل ه بود(وگرنه منظور از بزن بهادر در حد بتلفيلد نيس كه)
    مراد واقعا چیزی زدی ؟
    شوتر فکری دیگه چیه؟ چند ساعت در روز پرتال میزنی؟ راستشو بگو ؟

-------

اخطار : شرطبندی جاش تو پروفایل هست.

10. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد واقعا چیزی زدی ؟
    شوتر فکری دیگه چیه؟ چند ساعت در روز پرتال میزنی؟ راستشو بگو ؟
    .
    بابا منظورمو كه ميدوني ...قبلا هم نوشتم شوتر محاسباتي يا شوتري كه استراتژي ميخواست و دستت باز بود

كل متنو ول كردي چسبيدي به چيزي كه صفحه قبل در موردش كامل بحث شده

.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من کاری به این بزن بهادر و نزن بهادر و اینا ندارم و رای خودم رو به شماره یک داخل صندوق انداختم
    هر چند که این شماره هم فوق العاده بود و برای من همیشه جاودانه شد ولی خب شماره یکی از نظر کلی کمی بهتر بود و حتی می تونه عنوان بهترین بازی نسل رو ازان خودش کنه.
    البته همون طور که قبلا گفتم اختلاف زیادی ندارن و هر کدوم هم توی یه سری زمینه ها نسبت به هم برتری دارن.
    در مورد گیم پلی هم باید بگم که به شخصه از سه شماره لذت بردم. هر چند که گیم پلی این شماره با دو شماره قبلی فرق داشت ولی اون خاص بودن خودش رو حفظ کرد و اصلا قابل مقایسه با اون شوترهای به قول مراد بزن بهادری و اینا نیست

+

حالا که بیشتر به آهنگای لایسنس شده این نسخه توجه می کنم به نظرم از این لحاظ مثل شماره یک شاهکاره.
    لینک هایی که اکثرا برای آهنگای بازی گذاشته شدن فقط شامل آهنگ های ساخته شده توسط آهنگساز بازی یعنی Gary Schyman بودن و آهنگای لایسنس شده از خواننده ها و گروه های مختلف دیگه توی اونا نبودن. از این لینک تورنت می تونید آهنگای بازی رو به طور کامل دانلود کنید:

این دو تا آهنگی که توی تیتراژ آخر بازی و شاید بعضی از قسمت های بازی پخش میشن واقعا عالین به خصوص آهنگ اولی که جزو آهنگای مورد علاقه منه:

کلا بعضی از مفهوم های این سری توی همین آهنگا نهفته ست و اون کسی که اینا رو انتخاب کرده خیلی دقت داشته...

13. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خب طبق شرط بندی که در طول بیش از یک سال و اندی پیش با شایان بسته بودیم الان دیگه روز موعد فرا رسیده

شایان جان تشریف بیاور
    و در این لحظه روحانی طبق شرط بندی که در سال گذشته با دوستم حامد بسته بودم ابراز میکنم که عنوان BI ساخته اقای لوین نسبت به عنوان TLOU ساخته استدیو ND درجه 2 بوده و بایوشاک زیر TLOU قرار دارد
    (آقا جون من هرکی میخواد اینو پاک کنه به من نگه، به حامد بگه )

15. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببیخسید اینجا مطرح میکنم چون هر چی گشتم تاپیک حل مشکلاتشو پیدا نکردم...!!
    .
    .
    .
    تو xbox با سیو بازی مشکل دارم کسی راه حلی واسش نداره؟ با برگردوندن تاریخ هم درست نمیشه...!!!
    دیروز 3 ساعت رفتم الان میبینم نیست...!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

داستان بازی از زمانی که در E3 سال 2012 نشون دادن فرق کرده ؟ چون اون دمویی که در E3 نشون دادن با چیزی که من الان دیدم ، و برخی دیگر از تریلر ها از زمین تا آسمون فرق داشت !!!! مثلا چیزی که من در بازی دیدم ، وقتی به محل Comstuck رسیدن ، اون هم در طوفان ، محافظ الیزابت بهشون حمله می کرد و بوکر رو به سمت ساختمانی پرت کرد و دوباره بهش حمله کرد که الیزابت اومد و جلوش رو گرفت و بعد باهم رفتن و بوکر هم برای رسیدن به الیزابت ، از ساختمان پایین پرید و پس از عبور از روی پل ، به محوطه برفی رسید.

اما در دمو نشون می داد که محافظ الیزابت در منطقه ای کاملا آروم و آفتابی به بوکر حمله می کنه اون رو به سمت ساختمانی پرتاب می کنه و وقتی که الیزابت اون رو آروم و باهاش میره ، بوکر بدنبالشون حرکت می کنه و تعقیبشون می کنه ، نه اینکه از روی یک پل عبور کنه

نمونه دیگه اینکه در تریلر ها نشون میداد که دشمنانی که در بایوشاک 1 هم داشتیم ، در این بازی هم موجود و به ما حمله می کنن ولی در بازی اصلا اونها رو ندیدم.

حتی در تریلر ها یادمه مبارزه با دشمنی در شب که پرواز می کرد وجود داشت ولی در بازی من ندیدم !!!!!!

علت تغییر داستان بازی هست یا اینکه به تصمیم ها و چیزای دیگه ربط داره ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •