QUOTE=caca_caca888;5313598]
لااقل به یکی پیغام خصوصی میدادی
من نفهمیدم چی شد. ویدیو کجا بود دیگه؟[/QUOTE]
خواستم همتون کمکم کنید. شما از کجا میاین تو این تاپیک ؟ از تو فروم یه بخش بازی هست از اونجا میاین . برای من اون بخش موجود نیست . بازم ببخشید .![]()
QUOTE=caca_caca888;5313598]
لااقل به یکی پیغام خصوصی میدادی
من نفهمیدم چی شد. ویدیو کجا بود دیگه؟[/QUOTE]
خواستم همتون کمکم کنید. شما از کجا میاین تو این تاپیک ؟ از تو فروم یه بخش بازی هست از اونجا میاین . برای من اون بخش موجود نیست . بازم ببخشید .![]()
Last edited by xxxj; 23-08-2010 at 23:03.
من که از اون موقع که عضو p30 شدم، هری تاپیک به نظرم خوب میاد و موندگار میشم رو توی Favorite سیو میکنم.خواستم همتون کمکم کنید. شما از کجا میاین تو این تاپیک ؟ از تو فروم یه بخش بازی هست از اونجا میاین . برای من اون بخش موجود نیست . بازم ببخشید .![]()
اگه اینکارم نکردی، توی پروفایل خودت، قسمتی که نوشته: پیدا کردن همه ی پستها. اونجا هم پیداش میکنی.
منظورم میز سه تیم بود se7en77
آهانخواستم همتون کمکم کنید. شما از کجا میاین تو این تاپیک ؟ از تو فروم یه بخش بازی هست از اونجا میاین . برای من اون بخش موجود نیست . بازم ببخشید .![]()
یه اکانت تازه ساختی برای این فروم؟
باید حداقل 30 یا 30 پست بزنی.بعد چند روز (شاید 20 روز) از ثبت نامت بگذره . بعدش همه قسمتا برات باز میشه.
شما فعلا برو چند تا پست بزن
راست ميگه بنده خدا تو فروم p30 بعد از بخش كامپيوتر ، اينترنت بخش بازيهاي ويديويي هست ولي وقتي با id ايشون وارد بشين اين طور نيست!
اگه بين مديران سايت كسي اينجا هست مشكل رو حل كنه اگه هم نيست به نظرم بهتره شما به اينجا بري و مشكلت رو مطرح كني"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه مشکل اینجاست من یه مدتی می تونستم بیام تو تاپیک بازی ها ولی بعد 5 تا پست دیگه نتونستم .
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
من 5 ماهه این اکانتو دارم .
دوستان وقت زیادی نمونده5 تا میز بازی انجام شده.دیگه درستنیستتکتک بپرسم.زوتر بازیکنینوهماهنگ.اگه هم حریف نیست شما فقط منتظر جواب باشین.
فردا 10صبح یهنتیجهکلی از میز ها می نویسم که تو این یه روز مونده بازی کنین.بجنبین.
تاپیک بسته است![]()
عزیز همون طور که بهت گفتم دسترسی به بعضی انجمن ها بستگی به تعداد پست داده شده داره..برا منم اولش همین جوری بود شما پستاتو ببر بالا درست میشه
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
راستی کسی از gog 2000 خبر نداره؟
بفرما
اون بالا به اون بزرگی برات نوشته.
همش 9 تا پست داری.سریع برو پست بزن برداشته میشهمجموعه نرم افزاری کوانتوم 2010 منتشر شد ! ( محصولی از گروه P30world )
شما به عنوان عضو جدید در سایت حضور دارید ... اعضای جدید از دسترسی به امکانات زیر منع شده اند :
پیغام خصوصی ، گروه های اجتماعی ، ارسال پیغام های پروفایل و دسترسی به چند انجمن خاص
با توجه به اینکه شما در دوره آزمایشی عضویت به سر میبرید ، کلیه پست ها و تاپیک های شما بعد از تایید شدن توسط مدیران و همکاران به سایر کاربران نمایش داده خواهد شد ، لطفا از ارسال چندین باره پست و تاپیک خودداری بفرمایید . همچنین توجه بفرمایید پیغام های ارسالی شما باید حتما به زبان فارسی نوشته شده باشد .
بعد از مدتی فعالیت کلیه محدودیت ها بصورت خودکار حذف خواهند شد ( چنانچه فعالیتی نداشته باشید محدودیت دوره آزمایشی عضویت برداشته نخواهد شد )
نظر به قانون منع فعالیت سیاسی در انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)