2-1 به نفع ذوب آهن
2-1 به نفع ذوب آهن
در حال حاضر 2بر 1 به نفع ذوب اهن
ایول به ذوب آهن
ایشالا تو بازی برگشت هم موفق باشه و صعود کنه، خیلی دوست دارم دوباره یه نماینده از ایران تو فینال جام باشگاهها ببینم.
راستی فینال تک بازیه یا رفت و برگشت؟ شنیدم قراره تک بازی باشه.
بعد جاش مشخص شده؟
معمولا همه فینال ها تک بازی میشه.
Last edited by amir--khan; 16-09-2010 at 16:01.
غیر از ایران.
تو جام حذفی همه ی بازی ها تک بازیه غیر از فینالش!![]()
ستایش حجازی از مهاجم جدید پرسپولیس
او گلزن خوبی است و چارچوب دروازه را خوب میشناسد.
مرجع خبری پرسپولیس : تکلیف زلاتان هارسونی، مهاجم اسلوونیایی که برای دادن تست در تمرینات ...
تکلیف زلاتان هارسونی، مهاجم اسلوونیایی که برای دادن تست در تمرینات پرسپولیس حاضر شده بعد از انجام چند نوبت تمرین زیر نظر علی دایی به زودی مشخص خواهد شد.
زلاتان که در تمرینات اخیر موفق به به ثمررساندن دو گل و دادن 2 پاس گل شده، روز گذشته و در آخرین تمرین پرسپولیس به عنوان هافبک نفوذی هم مورد ارزیابی دایی قرارگرفت و رضایت نسبی سرمربی پرسپولیس را هم به دست آورد.
دایی درمورد عملکرد این بازیکن در تمرینات میگوید:« از نحوه تمرینات و عملکرد زلاتان راضیام اما فعلا برای تصمیمگیری نهایی برای جذب او زود است.» هارسونی که مدتی در دیاستردا زیرنظر ناصر حجازی هم مشغول بازی بوده، از نظر مدیرفنی استقلال هم مهاجم قابلی محسوب میشود.
حجازی در مجموع نظرمثبتی درباره این مهاجم دارد: « من بازیهای این بازیکن را دیدهام. او گلزن خوبی است و چارچوب دروازه را خوب میشناسد. به نظر من این بازیکن به درد پرسپولیس میخورد به شرطی که بتوانند از او درست استفاده کنند.» هرچند خیلیها این اظهارنظر حجازی را به رابطه خوب او و واسطه انتقال این بازیکن به پرسپولیس مرتبط میدانند اما از آنجایی که دایی به حجازی علاقه شدیدی دارد، بعید نیست که نظر مثبت مربی سابقش باعث شود که او تایید نهایی خود برای جذب این بازیکن را به حبیب کاشانی اعلام کند.
این در شرایطی است که مهاجم سابق بولتون واندرز و دی استرادا در مصاحبهای کوتاه از علاقه وافر خود به حضور در پرسپولیس خبر داده و اینکه دوست دارد در پرطرفدارترین تیم ایران و تحت هدایت علی دایی به فوتبالش ادامه بدهد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mojtaba-civil; 16-09-2010 at 22:16.
یک بازیکن برزیلی در تمرینات پرسپولیس
مرجع خبری پرسپولیس : یک بازیکن برزیلی برای حضور در تمرینات پرسپولیس دیشب (چهارشنبه شب) وارد ایران شد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، فلاویو بکجونیور (Flavio Beck Junior)هافبک – مهاجم تیم "ان کا ماری بور" (NK Maribor) اسلوانی، قهرمان فصل 2008-2009 این کشور برای حضور در تمرینات پرسپولیس دیشب از دوسلدورف آلمان وارد تهران شد.
بکجونیور 23 سال سن و 179 سانت قد دارد. این بازیکن علاوه بر بازی در ان کا ماری بور اسلوانی، در لیگ کرواسی در تیمهای سولین و فلومنتاری نیز بازی کرده است عضو تیم ملی زیر 17 سال برزیل نیز بوده است.
بکجونیور، عصر امروز (پنجشنبه) در تمرینات پرسپولیس حضور خواهد یافت.
فلاویو بکجونیور: امیدوارم گلزنی باشم که در خاطر هواداران بماند
مرجع خبری پرسپولیس : فلاویو بکجونیور هافبک – مهاجم برزیلی، از امروز(پنج شنبه) در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس شرکت کرد تا در صورت تمایل کادر فنی، برای عقد قرارداد با پرسپولیس پای میز مذاکره بنشیند.
از طرف هوادارن و باشگاه پرسپولیس به شما خوش آمد میگوییم.
متشکرم. من هم از اینکه در ایران و تمرینات پرسپولیس حاضر هستم خوشحالم.
چند سال سن دارید؟ لطفا از سوابق فوتبالیتان بگویید.
23ساله هستم و مهمترین رقابتی که اخیرا در آن شرکت داشتهام مسابقات لیگ اروپا بوده است.
چه شناختی از پرسپولیس دارید؟
تنها میدانم که پرسپولیس تیم بزرگی است و از اینکه به من پیشنهاد دادهاند تا به تمرینات این تیم بیایم بسیار خوشحالم.
آیا فکر میکنی میتوانی نظر کادر فنی را جلب کنی و با این تیم هماهنگ شوی؟
الان از نظر بدنی در اوج آمادگی نیستم اما با یک هفته تمرین میتوانم تواناییهایم را ثابت کنم. بی شک همه تواناییهایم را نشان خواهم داد چون دوست دارم در ایران بازی کنم.
آیا از علی دایی شناختی دارید؟
بله میدانم که ایشان بازیکن بزرگ تیم ملی ایران بوده و در تیم بایرن مونیخ نیز بازی کرده است.
قرار است در چه پستی بازی کنی؟
هم در پست مهاجم و هم به عنوان هافبک نفوذی توانایی بازی دارم.
تمرین امروز چطور بود؟
تمرین امروز خیلی خوب بود و همه چیز در حد حرفهای پیش میرفت.
از برزیلیهایی که در ایران بازی میکنند کسی را میشناسی؟
بله. جان واریو و تیاگو را میشناسم.
صحبت دیگری باقی مانده که بخواهی بگویی؟
آرزو میکنم در پرسپولیس بازی کنم، گلهای زیادی بزنم و خاطرهام در ذهن هواداران باقی بماند.
Last edited by mojtaba-civil; 16-09-2010 at 22:33.
دایی به آرفی آماده باش داد
مرجع خبری پرسپولیس : شواهد و قرائن نشان مي دهند سرانجام اين هفته شاهين اقبال روي شانه هاي اشپيتيم آرفي، مهاجم آلماني پرسپوليس خواهد نشست و اين بازيکن بعد از 7 هفته سکونشيني و يک بار حضور روي نيمکت، در ليگ برتر دهم به ميدان مي رود.
صبح روز سه شنبه علي دايي در حين تمرين تيمش حدود 5 دقيقه با اشپيتيم صحبت کرد و به نظر مي رسد براي بازي عصر شنبه آينده مقابل شهرداري تبريز به او آماده باش داده است. همچنين با توجه به اينکه غلامرضا رضايي و هادي نوروزي، دو مهاجم اصلي پرسپوليس مصدوم شده و شايد تا روز شنبه آماده حضور در ترکيب نشوند احتمال بازي آرفي در تبريز قوت مي گيرد.
نکته جالب توجه در مورد آرفي اينکه بعد از صحبتهاي دايي با اين بازيکن آرفي در تمرين نوبت عصر روز سه شنبه پرسپوليس فوق العاده سرحال وآماده نشان داد و در بازي درون تيمي هت تريک کرد.
به نظر می رسید اشپيتيم پس از صحبت با دايي از نظر روحي نيز شرايط بهتري پيدا کرده بود تا جايي که از نوع تمرين کردنش اين طور بر مي آمد که به او گفته شده براي بازي آماده باشد.
Last edited by mojtaba-civil; 16-09-2010 at 22:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)