تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 449 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام
    یک سوال در مورد cis :
    من cis را هم رویه pc و هم روی netbook نصب کردم.
    می خواستم بدونم چه جوری میتونم update های را که روی pc دارم به netbook منتقل کنم که دگه لازم نباشته هم pc را update کنم و هم netbook را؟
    با تشکر
    شما میتونید برید به مسیر زیر...

و فایل bases.cav را توسط روشی که در پست زیر گفته شده به سیستم های دیگه انتقال بدید. این فایل را هم جایی نگه دارید تا هر دفعه نیاز به آپدیت سنگین وجود نداشته باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن دوست عزیز پست دوم تاپیک را فراموش نکنید. مثلا همین سوال شما در پست دوم تاپیک توضیح داده شده بود.

موفق باشید.

2. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود
    من الان لیست نرم افزارهای فعال سیستم رو نگاه می کردم متوجه این دو تا شدم :

استارت آپ رو چک کردم ، همچین چیزی ندارم؛ مورد مشکوکی هم ندارم ... همینطور تسک منیجر هم ظاهراً چیز غیر عادی نشون نمیده
    این فایلها هم terminate یا block &terminate روشون هیچ اثری نداره و همینجوری باقی می مونن
    الان چیکار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من مشکلی با آپدیت دیتا بیس کومودو پیدا کردم در واقع این اولین آپدیت این نرم افزار بعد از نصبش هست . من تازه CIS ورژن 5 رو نصب کردم و 106 مگابایت آپدیت داشت که سه بار تا آخر اجازه دادم دانلود بشه و در نهایت پیغام عدم موفقیت داد و نوشت که کانکشنت به اینترنت رو چک کن (مثلا کانکشن دچار مشکلی شده در حالی که اینطور نیست) با توجه به اینکه هجم زیادیه و هم وقت زیادی صرف میشه و هم ترافیک بیچاره ی من صرف میشه به نظرتون چکارش کنم و چرا این مشکل وجود داره برای من؟
    مطلب دیگه اینکه در نواری که برای میزان پیشرفت عملیات نشون میده وقتی کل 106 مگابایت دانلود شده بود تازه 44 درصد از عملیات انجام شده بود و نوار تا نمیه هم نرسیده بود و این به نظرم کمی عجیب بود که میزان پیشرفت دانلود با میزان پیشرفت عملیات یکی نیست چون اساسا این نوار همراه با میزان دانلود حرکت می کرد!
    لطفا راهنمایی کنید چون انتظار همچین مشکلی از کومودو رو نداشتم. در ضمن من از ورژن 64 بیت روی ویندوز 7 استفاده می کنم!
    پیشاپیش تشکر

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

دوستان سلام
    من مشکلی با آپدیت دیتا بیس کومودو پیدا کردم در واقع این اولین آپدیت این نرم افزار بعد از نصبش هست . من تازه CIS ورژن 5 رو نصب کردم و 106 مگابایت آپدیت داشت که سه بار تا آخر اجازه دادم دانلود بشه و در نهایت پیغام عدم موفقیت داد و نوشت که کانکشنت به اینترنت رو چک کن (مثلا کانکشن دچار مشکلی شده در حالی که اینطور نیست) با توجه به اینکه هجم زیادیه و هم وقت زیادی صرف میشه و هم ترافیک بیچاره ی من صرف میشه به نظرتون چکارش کنم و چرا این مشکل وجود داره برای من؟
    مطلب دیگه اینکه در نواری که برای میزان پیشرفت عملیات نشون میده وقتی کل 106 مگابایت دانلود شده بود تازه 44 درصد از عملیات انجام شده بود و نوار تا نمیه هم نرسیده بود و این به نظرم کمی عجیب بود که میزان پیشرفت دانلود با میزان پیشرفت عملیات یکی نیست چون اساسا این نوار همراه با میزان دانلود حرکت می کرد!
    لطفا راهنمایی کنید چون انتظار همچین مشکلی از کومودو رو نداشتم. در ضمن من از ورژن 64 بیت روی ویندوز 7 استفاده می کنم!
    پیشاپیش تشکر
    دوست عزیز فعلا میتونی اون حجم آپدیت اولیه رو از طریق آفلاین آپدیت کنی لینکش هم که اقا مهران گذاشته .البته بنده هم از 7 64 بیت استفاده میکنم و همچین مشکلی نداشتم .
    موفق باشید

6. 2 کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درود:
    خواستم بدونم كه ايا واقعا كومودو در حال حاضر بهترين انتي ويروس جهان است كه خيلي راحت مي گيد99/9درصد جلوي ويروسها رو مي گيره يا فقط شعار كومودو هستش در ضمن در جايي خوندم كه كومودو در امريكا و در سازمانهاي حساس از اين انتي ويروس استفاده مي كنن ايا واقعا صحت داره ايا مي شه از سيمانتك دست كشيد و به كومودو رو اورد در ضمن چگونه كاري كنيم كه اينقدر پنجره وا نشه كه از ما اجازه بگيره كه فلان سايت وا بشه يا نه و خودش بشكل اتومات مانند سيمانتك يا ناد32 بطور خودكار اينكار رو انجام بده لطفا توضيح مفصلي بدين در اخر از اقا مهران مي خوام همچو گذشته با مدرك و با درايت توضيح بدن و

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

درود:
    خواستم بدونم كه ايا واقعا كومودو در حال حاضر بهترين انتي ويروس جهان است كه خيلي راحت مي گيد99/9درصد جلوي ويروسها رو مي گيره يا فقط شعار كومودو هستش در ضمن در جايي خوندم كه كومودو در امريكا و در سازمانهاي حساس از اين انتي ويروس استفاده مي كنن ايا واقعا صحت داره ايا مي شه از سيمانتك دست كشيد و به كومودو رو اورد در ضمن چگونه كاري كنيم كه اينقدر پنجره وا نشه كه از ما اجازه بگيره كه فلان سايت وا بشه يا نه و خودش بشكل اتومات مانند سيمانتك يا ناد32 بطور خودكار اينكار رو انجام بده لطفا توضيح مفصلي بدين در اخر از اقا مهران مي خوام همچو گذشته با مدرك و با درايت توضيح بدن و

سلام عزیز,
    مدارک همه جا گذاشته شده

پست دوم همین تاپیک
    تاپیک مقایسۀ فایروال ها
    تاپیک دانلود ویروس و تروجانهای جدید.

در مورد سوالتون هم بهتره پست دوم تاپیک را بخونید. جواب سوال های شما قبلا داده شدند.

موفق باشید.

9. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

درود
    من الان لیست نرم افزارهای فعال سیستم رو نگاه می کردم متوجه این دو تا شدم :

استارت آپ رو چک کردم ، همچین چیزی ندارم؛ مورد مشکوکی هم ندارم ... همینطور تسک منیجر هم ظاهراً چیز غیر عادی نشون نمیده
    این فایلها هم terminate یا block &terminate روشون هیچ اثری نداره و همینجوری باقی می مونن
    الان چیکار باید بکنم؟
    دوست عزیز تسک منیجر کمودو یعنی همون Active process list حتی مخفی ترین تروجانها و ویروسها رو نشون میده و چیزی نمیتونه اینجا خودشو قایم کنه اما تیک منیجر ویندوز یک تسک منیجر خیلی ابتدائیه که اکثر ویروسها میتونند خیلی راحت فعال باشند اما در تسک منیجر نشون داده نمیشند.

اگر خواستید گزارشی را از طریق پست زیر که توضیح دادم تهیه کنید تا دقیق تر بشه نظر داد. همینطوری من نمیتونم نظری بدم چون این پروسه هایی که فعال هستند بی اسمند علم غیب که ندارم.

کد:

11. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

این آدرس گزارش :

کد:
    Last edited by taghi_ramzi; 24-10-2010 at 23:30.

13. این کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز M E H R A N جان ممنون از راهنمایی که کردی.
    من قبل از این که سوالم را بپرسم پست دوم تاپیک را که مربوط به update بود خوانده بودم.
    اما وقتی که من می خواهم update کنم فایل های مختلفی را دانلود میکند و تنها bases.cav نیست(منظورم update های کوچکی که بعد از این 106mb است).
    ممنون میشم توضیح دهید.
    با تشکر

15. این کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

مهران جان مگر کمودو امریکایی نیست اما چطور شده که مانند شرکت مکافی ایران را تحریم نکرده.جون من از اقای ملهی میپرسی.چاکر اقا مهران

17. این کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •