مگه میشه سند نداشت؟بله سند دارم.اما زیاد نیست همونطور که گفتم در حد 5-6 کیلو بایته.وقتی شما وصل هستید و صفحه براتون باز میشه خب هم سند دارید و هم ریسیو.
تهرانم.
بدون استفاده از چیزپی ان و قیلتر شکن هم همین مشکل رو دارین؟
منم مودم 3g t mobile رو دارم اما برام فقط خونمون جواب نداد.هرجای دیگه امتحان کردم عالی بود.
کمی برنامش مشکل داره تو سایت خود t mobile هم ورژن جدید نزده.اما برای تنظیماتش توی قسمت یوزر و پسورد که برای ایرانسل و همراه اول خالی بزارید اما د قسمت APN (اگه درست نوشته باشم) برای همراه اول mcinet و برای ایرانسل mtnirancell بنویسید.ضمنا بهتره یه پروفایل برای هرکدوم بسازید چون پروفایل پیش فرض برای t-mobile هست.
برای چندمین بار به تاخیر افتاد.قرار بود دهه فجر تو تهران عرضه بشه که فعلا افتاده به خرداد.منم بهش امیدوار بودم اما از وقتی افتاد دست شرکتهای ایرانی دیگه زیاد برام مهم نیست.به تاریخهای اعلامی هم توجه نکن.تا واقعا عرضه نکنن هیچی معلوم نیست.خسته شدیم از بس دروغ می بافن...
وقتی شما G کانکت شدید یعنی gprs که در حد دایل آپ هم نیست.ازش زیاد توقع نداشته باشید.
اگه در شرایط یکسان بگیم،همراه اول خیلی بهتر شده.اما دانلودش برای من از 25 بالاتر نمیره.بجز اوج ساعات مصرف،در بقیه ساعات همچین دانلودی داره.ایرانسل جدیدا نوسانش زیاد شده...