تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 284 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان

راستش این روزها در تاپیک های مختلف مطالب زیادی در مورد مقایسه گوشی های iphone 4 و سامسونگ galaxy s دیده میشه و همینطورمشکل آنتن دهی iphone 4. خیلی از علاقه مندان iphone تحت تاثیر این فضا ا زخرید iphone4 ناامید شده و قصد خرید 3gs یا galaxy s دارند.راستش خود من هم تا حدودی قصد خرید 3GS را بجای 4 کرده بودم ولی با توصیه دوستانم دراین انجمن و همینطور توصیه هائی مثل اینکه میگن اگر در ناحیه آنتن پائین چسب کوچیکی بچسیانید طوری که با دست تماس نداشته باشد مشکل حل است که اگر اینطو رباشه خیلی خوب است.

به نظر من باید به این مسئله اینطور نگاه کرد که هیچ چیزی در دنیا بدون اشکال نیست و در مورد apple هم همینطور است . کمپانی اپل با تولید iphone انقلاب بزرگی در گوشی های تلفن همراه ایجاد کرد و از آن زمان شرکتهای بزرگی بدنبال تقلید و ساخت گوشی های مشابه رفتند. طبیعتا در دنیای تجارت از دست دادن سهم بازار موضوع ساده ای برای بسیاری از شرکتهای صاحب نام مثل نوکیا و سامسونگ و بلک بری نیست. بهمین دلیل درمورد کوچیکترین اشکالات گوشی آیفون به نظرم بیش از اندازه بزرگنمائی صورت میگیره و این میتونه ناشی از تبلیغات شرکتهای رغیب برای از دست ندادن بازار باشه. مثلا اگر شما الان برید گوشی iphone 4 بخرید آیا حاضر هستید که ماه آینده گوشی N8 نوکیا یا ..... را بخرید؟ قطعا خیر.

در ضمن باید قبول کنیم که شرکت اپل همیشه محصولاتی را که ارائه کرده از نظر کیفیت ساخت فوق العاده بودند . شما به عنوان مثال فقط به جنس بدنه iphone 4 و galaxy دقت کنید. در مورد سیستم عامل هم طبیعی هستش که اپل با این همه سال تجربه از آندروید جلوتر باشه. ممکن آست آندروید در چند سال آینده خیلی پیشرفت کنه ولی در حال حاضر از ios عقبتر است. و دلیل اصلی من هم توقف فروش گوشی google است.

راستش من از طرفداران اپل نیستم ولی نمیتونم با این مسئله مقرضانه برخورد کنم. یک خواهشی هم که داشتم این است که از دوستانی که iphone 4 دارند لطفا صادقانه تجربیاتشون را در مورد مسئله آنتن دهی آن بفرمایند . که آیا مشکل دارند و اگر هست آیا با چسباندن چسب برطرف میشه یا نه؟

موفق و پیروز باشید
    Last edited by webcopernic; 25-07-2010 at 09:12.

2. این کاربر از webcopernic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

منم گوشی رو برای تماس تست کردم!
    راستش رو بخواید اصلا برام این مشکل پیش نیومد!
    خیلی خیلی خوب بود!فکر کنم نسبت به تری جی اس خیلی تقویت شده باشه!کیفیت صدا رو می گم!
    من یه چیزی رو متوجه شدم!شما گوشیتونو ببر دم گوشت!اصلا قسمت پایینش رو نمی گیرید!یعنی یا پشتشو می گیرید یا دو طرف کمر یا وسط گوشی رو هیچوقت پایینشو نمی گیرید چون اگه از پایین بگیرید از بالا سر می خوره!نمی دونم منظورم رو فهمیدید یا نه!فقط کافیه گوشی فعلی خود را ببرید کنار گوشتون!متوجه می شید که دستتون اصلا به اون نقطه تماس پیدا نمی کنه!چیز بسیار ساده و پیش پا افتاده ای هست!
    در ضمن زیبایی سلیقه ای هستش!شما خوشتون نمی آد که نمی آد به هیچ کس غیر از خودتون ربطی نداره!مثل خودم که از اون Bumper خوشم نمی آد!
    ولی شما مطمئن باشید که مشکل آنتن نخواهید داشت!اگه هم نمی خواهید با حرف من گوشی بخرید از یکی از دوستان بخواید که برایی یه تماس تلفنی اون رو به شما غرض بده!اون وقت متوجه می شید!
    به نظر من شما که می خوای تری جی اس بخری داری بزرگترین اشتباه دنیا رو می کنی!
    با تشکر
    با سلام و تشکر

راستش من خیلی از iphone 4 خوشم میاد ولی کمی مسئله آنتن نگرانم کرده که در این مورد فیلمهای زیادر در youtube دیدم که با توضیحات شما کمی برطرف شد. راستش در اطراف خودم کسی iphone 4 نداره که امتحان کنم و اگر شما توضیحات بیشتری در خصوص تجربیات خودتون در این مورد بفرمائید که بی نهایت سپاسگزار خواهم بود.

راستی آیا درست است که میگن اگر با یک چسب کوچیک برق آن ناحیه را بچسبانی مشکل حل است؟

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان

راستش این روزها در تاپیک های مختلف مطالب زیادی در مورد مقایسه گوشی های iphone 4 و سامسونگ galaxy s دیده میشه و همینطورمشکل آنتن دهی iphone 4. خیلی از علاقه مندان iphone تحت تاثیر این فضا ا زخرید iphone4 ناامید شده و قصد خرید 3gs یا galaxy s دارند.راستش خود من هم تا حدودی قصد خرید 3GS را بجای 4 کرده بودم ولی با توصیه دوستانم دراین انجمن و همینطور توصیه هائی مثل اینکه میگن اگر در ناحیه آنتن پائین چسب کوچیکی بچسیانید طوری که با دست تماس نداشته باشد مشکل حل است که اگر اینطو رباشه خیلی خوب است.

به نظر من باید به این مسئله اینطور نگاه کرد که هیچ چیزی در دنیا بدون اشکال نیست و در مورد apple هم همینطور است . کمپانی اپل با تولید iphone انقلاب بزرگی در گوشی های تلفن همراه ایجاد کرد و از آن زمان شرکتهای بزرگی بدنبال تقلید و ساخت گوشی های مشابه رفتند. طبیعتا در دنیای تجارت از دست دادن سهم بازار موضوع ساده ای برای بسیاری از شرکتهای صاحب نام مثل نوکیا و سامسونگ و بلک بری نیست. بهمین دلیل درمورد کوچیکترین اشکالات گوشی آیفون به نظرم بیش از اندازه بزرگنمائی صورت میگیره و این میتونه ناشی از تبلیغات شرکتهای رغیب برای از دست ندادن بازار باشه. مثلا اگر شما الان برید گوشی iphone 4 بخرید آیا حاضر هستید که ماه آینده گوشی N8 نوکیا یا ..... را بخرید؟ قطعا خیر.

در ضمن باید قبول کنیم که شرکت اپل همیشه محصولاتی را که ارائه کرده از نظر کیفیت ساخت فوق العاده بودند . شما به عنوان مثال فقط به جنس بدنه iphone 4 و galaxy دقت کنید. در مورد سیستم عامل هم طبیعی هستش که اپل با این همه سال تجربه از آندروید جلوتر باشه. ممکن آست آندروید در چند سال آینده خیلی پیشرفت کنه ولی در حال حاضر از ios عقبتر است. و دلیل اصلی من هم توقف فروش گوشی google است.

راستش من از طرفداران اپل نیستم ولی نمیتونم با این مسئله مقرضانه برخورد کنم. یک خواهشی هم که داشتم این است که از دوستانی که iphone 4 دارند لطفا صادقانه تجربیاتشون را در مورد مسئله آنتن دهی آن بفرمایند . که آیا مشکل دارند و اگر هست آیا با چسباندن چسب برطرف میشه یا نه؟

موفق و پیروز باشید
    سلام
    ببین دوست عزیز ، این که شما الان چند وقتی است که یه ملت رو سر کار گذاشتی و با فرستادن پست های مکرر و یکسان در بخش سامسونگ و آیفون ابراز عدم توانایی تصمیم گیری می کنی کار جالبی نیست.
    شما در بخش آیفون میگی به به چه گوشی خوبی همین رو می خرم ، بعد در بخش سامسونگ از آیفون بد میگی !!!
    این در حالیه که شما در هر دو بخش جواب سوال های تکراری تو گرفتی.
    من نمی گم خدایی نکرده این کار ها مقرضانه انجام می شه.
    ولی این همه شک و استرس فقط برای انتخاب یه گوشی موبایل بی ارزش برا خودت خوب نیست ، زود پیر میشیا .

5. این کاربر از arash s.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    ببین دوست عزیز ، این که شما الان چند وقتی است که یه ملت رو سر کار گذاشتی و با فرستادن پست های مکرر و یکسان در بخش سامسونگ و آیفون ابراز عدم توانایی تصمیم گیری می کنی کار جالبی نیست.
    شما در بخش آیفون میگی به به چه گوشی خوبی همین رو می خرم ، بعد در بخش سامسونگ از آیفون بد میگی !!!
    با سلام به شما دوست عزیز

اولا واقعا خبر نداشتم که یک ملت را سر کار گذاشتم!!!!!!!!! مگر اینکه شما خودت را ملت بدونی. و در ضمن مفهوم کا رجالب رو هم ا زشما یاد گرفتیم!!!!!!!

آخه دوست عزیز اینجا یک مکان عمومی برای بیان نظرات و عقاید است. من هم گفتم که بین آیفون و سامسونگ شک دارم. بنابراین تا حالا کشف مهمی نکردی. هر کدام از ما ممکن است که نسبت به خرید یک محصول شک داشته باشیم و به مرور زمان و تحقیق و همفکری به نتیجه برسیم. من فکر میکنم مهمترین ویژگی انجمنها همین است .اگر تو چنین تاپیکهائی این مسائل و تردیدهامون حل نشه پس باید در مورد چی حرف بزنیم؟ صرفا خرید و فروش تا شما خوشتون بیاد. فراموش نکنید اینجا هدف افزایش آگاهی است و نه خوش آمدن شما.

بعدش هم من هیچوقت از سامسونگ در تاپیک آیفون و ..... بد نگفتم. صرفا نظر خودم را گفتم. تصمیم به خرید یک کالا که وحی منزل نیست که تغییر نکنه. هدف خرید آگاهانه است و م یخواهیم اینجا از نظرات سایر دوستان مطلع بشیم. شما بهتر است کمی به پستهای خودت و ارزش علمی آن نگاه کنی و بعدش سعی کنی ایراد بگیری. مثلا:

تا حالا خبری رو به ناراحت کنندگی این خبر ارسال نکردم در تمام عمرم. ( جدی میگم)

طبق اعلام رسمی شرکت اپل iphone4 سفید تا سال میلادی جدید عرضه نخواهد شد
    واقعا فکر میکنی خیلی خبر مهمی دادی؟ ولی هیچ کسی چیزی بهت نگفت. برای خیلی از ماها مطمئن شدن در مورد مشکلات آیفون مهمتر از رنگ آن است. اسباب بازی که نمیخواهیم بخریم! شما هم بهتر است که تحمل خودت را بیشتر کنی و اگر ا زمطالب من خوشت نمیاد نخونش.
    Last edited by webcopernic; 25-07-2010 at 11:22.

7. این کاربر از webcopernic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

سلام و این که خواهش می کنم
    ببین دوست عزیز همون طور که بهت گفتم گوشیم لاک ه و همون طور که تو پست نوشتم برای دوستم رو تست کردم!
    اگه تهرانی می شه این کار و کرد فکر کنم!
    ولی مطمئن باش مشکلی پیش نمی آد!الان دیگه هیچ کس حرفی از مشکل آنتن نمی زنه!
    حالا تو پروفایلت بیشتر برات توضیح می دم!
    فعلا بای

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

سلام
    این در حالیه که شما در هر دو بخش جواب سوال های تکراری تو گرفتی.
    من نمی گم خدایی نکرده این کار ها مقرضانه انجام می شه.
    ولی این همه شک و استرس فقط برای انتخاب یه گوشی موبایل بی ارزش برا خودت خوب نیست ، زود پیر میشیا .
    آرش جون خوشبختانه ما تو این بخش چند مدیر و همکار فعال داریم!
    فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!درضمن آرش جون این یه گوشی موبایل الان قیمتش 1300000 تومن ه!

حـــــرفـه ای payamf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا با خیال راحت بخر با آپدیت جدید 4.0.1 مشکل آنتن حل شده...در ضمن من خودم آنتن دادنشو تضمین میکنم

10. 2 کاربر از payamf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با درود به همه دوستان من 1 میلیون برای خرید گوشی می خواهم هزینه کنم اول قصد خرید 3gs داشتم که این آیفون 4 بدجوری چشم را گرفته به نظر شما چقدر باید صبر کنم تا قیمت 16 گیگ آن به 1 میلیون برسد؟البته آنلاک آن؟مسئله سیم کارت را چطور باید حل کرد؟
    الان چند سایت ایرانی هست که 32 گیگ آنلاک را نزدیک 1 میلیون و سیصد هزارتومان برای فروش دارند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان.من میخواستم از آلمان Iphone 4 بگیرم و بیارم ایران استفاده کنم. فقط خواستم بدونم اگر گوشی لاک بود راهی هست و آیا ارزشش رو داره یا صبر کنم قیمت ایران ثابت بشه و از همین ایران بگیرم ؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با درود به همه دوستان من 1 میلیون برای خرید گوشی می خواهم هزینه کنم اول قصد خرید 3gs داشتم که این آیفون 4 بدجوری چشم را گرفته به نظر شما چقدر باید صبر کنم تا قیمت 16 گیگ آن به 1 میلیون برسد؟البته آنلاک آن؟مسئله سیم کارت را چطور باید حل کرد؟
    الان چند سایت ایرانی هست که 32 گیگ آنلاک را نزدیک 1 میلیون و سیصد هزارتومان برای فروش دارند
    به نظرم تا يك ماه ديگه قيمت اين گوشي متعادل ميشه .

سيم كارتهاي ايرانسل رو با بريدن و كوچك كردن ميشه استفاده كرد و تست شده .

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان، من همین امروز بعد از ظهر میخواستم برم بگیرم،ولی با این حرفا یکمی نگران شدم ،
    این مشکل سیم کارت یعنی چی؟؟من اپراتورم ایرانسل نیست،همراه اول هست.یعنی نمیشه با همراه اول تماس گرفت؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •