راستش این روزها در تاپیک های مختلف مطالب زیادی در مورد مقایسه گوشی های iphone 4 و سامسونگ galaxy s دیده میشه و همینطورمشکل آنتن دهی iphone 4. خیلی از علاقه مندان iphone تحت تاثیر این فضا ا زخرید iphone4 ناامید شده و قصد خرید 3gs یا galaxy s دارند.راستش خود من هم تا حدودی قصد خرید 3GS را بجای 4 کرده بودم ولی با توصیه دوستانم دراین انجمن و همینطور توصیه هائی مثل اینکه میگن اگر در ناحیه آنتن پائین چسب کوچیکی بچسیانید طوری که با دست تماس نداشته باشد مشکل حل است که اگر اینطو رباشه خیلی خوب است.
به نظر من باید به این مسئله اینطور نگاه کرد که هیچ چیزی در دنیا بدون اشکال نیست و در مورد apple هم همینطور است . کمپانی اپل با تولید iphone انقلاب بزرگی در گوشی های تلفن همراه ایجاد کرد و از آن زمان شرکتهای بزرگی بدنبال تقلید و ساخت گوشی های مشابه رفتند. طبیعتا در دنیای تجارت از دست دادن سهم بازار موضوع ساده ای برای بسیاری از شرکتهای صاحب نام مثل نوکیا و سامسونگ و بلک بری نیست. بهمین دلیل درمورد کوچیکترین اشکالات گوشی آیفون به نظرم بیش از اندازه بزرگنمائی صورت میگیره و این میتونه ناشی از تبلیغات شرکتهای رغیب برای از دست ندادن بازار باشه. مثلا اگر شما الان برید گوشی iphone 4 بخرید آیا حاضر هستید که ماه آینده گوشی N8 نوکیا یا ..... را بخرید؟ قطعا خیر.
در ضمن باید قبول کنیم که شرکت اپل همیشه محصولاتی را که ارائه کرده از نظر کیفیت ساخت فوق العاده بودند . شما به عنوان مثال فقط به جنس بدنه iphone 4 و galaxy دقت کنید. در مورد سیستم عامل هم طبیعی هستش که اپل با این همه سال تجربه از آندروید جلوتر باشه. ممکن آست آندروید در چند سال آینده خیلی پیشرفت کنه ولی در حال حاضر از ios عقبتر است. و دلیل اصلی من هم توقف فروش گوشی google است.
راستش من از طرفداران اپل نیستم ولی نمیتونم با این مسئله مقرضانه برخورد کنم. یک خواهشی هم که داشتم این است که از دوستانی که iphone 4 دارند لطفا صادقانه تجربیاتشون را در مورد مسئله آنتن دهی آن بفرمایند . که آیا مشکل دارند و اگر هست آیا با چسباندن چسب برطرف میشه یا نه؟
موفق و پیروز باشید