1 گیگ رم برای xp و 2 گیگ رم برای 7.
کارت گرافیکی 256.برای بهترین اجرا 8800 geforce .
cpu هم فقط دو هسته ای باشه.
این سیستم بازیه که تو خوده سایت بازی هست و صفحه پیش لینک توضیحات pc رو گذاشته بودم.
1 گیگ رم برای xp و 2 گیگ رم برای 7.
کارت گرافیکی 256.برای بهترین اجرا 8800 geforce .
cpu هم فقط دو هسته ای باشه.
این سیستم بازیه که تو خوده سایت بازی هست و صفحه پیش لینک توضیحات pc رو گذاشته بودم.
یک مطلب از پترسن در مورد سانترها
Crosses in FIFA11 have been improved from where we got to in the WC game. I think that they can be really dangerous. Santiago and Dom (one of our SE's) have gotten rid of the overly 'loopy' crosses from 10 and WC so they now look more realistic. In addition there have been significant improvements in the header system (animations, fight for position, who wins a contested header...). I'm now much happier with the whole system. In addition corners and FK's where you cross the ball into the box (rather than shoot) are also much more dynamic with players starting their runs towards the goal as the kicker starts his run up, thus getting into more dangerous positions and potentially getting more powerful headers sue to their momentum.
سانترها نسبت به نسخه WC ارتقاء کیفی پیدا کردن من فکر میکنم الان سانترها میتونن واقعا خطرناک باشن . سنتیاگو و دام از اعضای تیم سازنده سانترهای بسیار مواج و شدیدا کات دار نسخه های 10 و WC رو از بازی حذف کردن الان سانترها خیلی واقعی تر به نظر میرسن . علاوه بر اینها در سیستم هد زنی هم پیشرفتهایی در این نسخه داشتیم ( انیمیشنها , جنگ و درگیری برای جایگیری در مکان مناسب برای زدن هد .... ) . الان من از کل این سیستم جدید خیلی راضی تر هستم .
علاوه بر اینها در ضربات کرنر و ضربات ایستگاهی که روی محوطه جریمه فرستاده میشه پویایی بسیار بیشتری در بازیکنان دیده میشه به این شکل که در زمان ارسال توپ بر روی منطقه جریمه از نقطه کرنر و یا از طریق ضربات کاشته بازیکنان به داخل محوطه جریمه و دروازه حمله ور میشن و این سبب میشه بازیکنان در محل و نقاط خطرناکتری جای گیری کنن و بصورت بالقوه به خاطر انجام این حرکت و یورش , فرصت زدن ضربات سر محکمتری ایجاد بشه .
ای کاش انیمیشنهایی رو هم برای شبیه سازی درگیری بازیکنان قبل از ارسال ضربات ایستگاهی ایجاد می کردند. حتی بعضی مواقع داور رو هم مجبور می کردند که بیاد و دخالت کنه.سانترها نسبت به نسخه WC ارتقاء کیفی پیدا کردن من فکر میکنم الان سانترها میتونن واقعا خطرناک باشن . سنتیاگو و دام از اعضای تیم سازنده سانترهای بسیار مواج و شدیدا کات دار نسخه های 10 و WC رو از بازی حذف کردن الان سانترها خیلی واقعی تر به نظر میرسن . علاوه بر اینها در سیستم هد زنی هم پیشرفتهایی در این نسخه داشتیم ( انیمیشنها , جنگ و درگیری برای جایگیری در مکان مناسب برای زدن هد .... ) . الان من از کل این سیستم جدید خیلی راضی تر هستم .
علاوه بر اینها در ضربات کرنر و ضربات ایستگاهی که روی محوطه جریمه فرستاده میشه پویایی بسیار بیشتری در بازیکنان دیده میشه به این شکل که در زمان ارسال توپ بر روی منطقه جریمه از نقطه کرنر و یا از طریق ضربات کاشته بازیکنان به داخل محوطه جریمه و دروازه حمله ور میشن و این سبب میشه بازیکنان در محل و نقاط خطرناکتری جای گیری کنن و بصورت بالقوه به خاطر انجام این حرکت و یورش , فرصت زدن ضربات سر محکمتری ایجاد بشه .
در هنگام زدن این گونه ضربات، معمولا یارگیری فشرده و توام با خطا توسط مدافعین انجام میشه، ولی نه در FIFA و نه در PES ما شاهد هیچگونه درگیری خاصی قبل از زدن ضربه نیستیم.
اینجوری عالی میشد .
الان یکجا یک مصاحبه از راتر دیدم که در مورد درگیریهای داخل زمین بازیکنان و مسائلی از این دست چیزایی توش نوشته متاسفانه الان سر کار هستم و فرصت نوشتن نیست بعد از ظهر حتما توی تاپیک قرارش میدم راتر به نکات جالبی اشاره میکنه که نشون میده گیم پلی این نسخه خیلی واقعی تر از نسخه های قبل خواهد بود .
Carlos Vela in cover of FIFA 11
احتمال بسیار زیاد اون یکی که سیاه رنگه باید اینیستا باشه درسته؟؟؟
نه باید از همون منطقه قاره آمریکا و آمریکای مرکزی باشه...احتمال بسیار زیاد اون یکی که سیاه رنگه باید اینیستا باشه درسته؟؟؟
فک کنم Donavan یا Dempsy اونجا باشه.....
دیدار و مصاحبه اختصاصی با رئیس و مقام ارشد فیفا 11 ( دیوید راتر )
توسط Geof Calver
8/8/2010 شیکاگو / آمریکا
ما فرصتی بدست آوردیم تا با دیوید راتر کارگردان فیفا 11 دیداری داشته باشیم تا در مورد این نسخه سوالاتی از ایشون بپرسیدم و اطلاعاتی از این بازی بدست بیاریم .
ما از مصاحبه با ایشون چه فهمیدیم ؟ چنانچه شما در پایین خواهید خوند چیزهای جالبی هستند مثل مودهای جدید بازی , جنبه های جدید گیم پلی , استادیومها , Virtua Pro و چیزهای زیاد دیگه . شما میتونیدچیزهایی در مورد برطرف کردن ایرادات این بازی در اینجا بخونید . حقیقتا این مطالب لبخند رضایت رو برای ما به ارمغان آورد .
Kombo : یکی از ویژگیهای اساسی در فیفا 11 ویژگی پرسنالدی پلاسه دقیقا این ویژگی چه تاثیری در بازی داره ؟ اگه بخوایم ساده بگیم آیا اون بر روی سطوح مهارتی بازیکنان تاثیر میذاره یا اینکه روی جنبه های دیگه ای از رفتارهای شخصی بازیکنان اثر گذاره مثلا تعقیب توپ توسط یک بازیکن در مقابل اینکه یک بازیکن در این زمینه مثلا تنبله ؟
David Rutter : پرسنالدی پلاس یک ویژگی مهم تلقی میشه که خودشو در هر جنبه ای از گیم پلی بازی دخیل میکنه مثل جلوه های بصری بازی , انیمیشن ها , سیستم بازخورد و ویژگیهای دیگه . در زمینه جلوه های بصری ما مدل ها و تیپ های بدنی رو چند برابر کردیم ما میتونیم این مدلها رو بصورت نامحدود تغییر حالت و فرم بدیم . علاوه بر این ما توی نسخه های 360 و ps3 روی چهره تعداد بسیار زیادی از بازیکنان بزرگ , کار کردیم . در زمینه انیمیشنها ما تعداد بسیار زیادی انیمیشن جدید در زمینه رفتارهای فردی بازیکنان به این نسخه اضافه کردیم و همچنین یک سیستم جامع متحرک سازی صورت رو در این نسخه به اجرا در آوردیم که پلک زدن رو هم شامل میشه . همچنین الان بازیکنان جشن و حرکات خوشحالی خاص خودشونو دارن . طبیعیه که خصوصیات و ویژگیهای هر بازیکن هسته اصلی مولفه های پرسنالدی پلاس رو تشکیل بدن. الان گیم پلی بازی بطور کامل بر اساس رفتارهای فردی بازیکنان و ویژگیهای خاص هر بازیکن بنا شده , چه در حالت بدون توپ و چه با توپ حتی دروازه بانها . روی هم رفته پرسنالدی پلاس تمایز بیین بازیکنان در هر پستی از زمینو هدف گیری کرده .
Kombo : آیا هیچ نگرانی در تیم سازنده وجود نداره که پرسنالدی پلاس ممکنه به دلیل جنبه های واقع گرایانه و حرفه ای بودنش ( گرایش به جنبه های غیر تفننی ) باعث بیگانه شدن و فاصله گرفتن گیمرهای غیر حرفه ای از این بازی بشه یا اینکه بازی میتونه جوری تنظیم بشه که باعث یک تجربه خوب برای عموم گیمرها بشه ؟
David Rutter : پرسنالدی پلاس بازیو سخت تر نمیکنه اون بازیو واقعی میکنه طوری که بازیکنان واقعا رفتارها و حرکاتی شبیه رفتارهای بازیکنان حقیقی در دنیای واقعی فوتبال خواهند داشت . هر جنبه ای از عملکرد بازیکن چه با توپ و چه بدون توپ مجددا مورد بررسی قرار گرفته و برای شبیه سازی رفتارها و ویژگیهای واقعی بازیکنان طراحی و مهندسی شده . ما همچنین روی نوع نگاه کردن , حرکت و واکنش بازیکنان در زمین کار کرده ایم بنابراین شما یک سیستم رفتارهای فردی کاملی رو مشاهده خواهید کرد . ما اعتقاد داریم چیزی که گیمرهای حرفه ای و آماتور خواهانش هستن فوتبالی در نهایت شبیه سازی و واقعیت گرائیه .
Kombo : شما جدیدا اخباری منتشر کردید که میگه توی این نسخه مرکزی بنام "Creation Centre" وجود داره که توی این مرکز گیمرها نه تنها میتونن بازیکنان مورد نظرشونو بسازن بلکه این امکانو دارن که تیمهای مورد علاقشونو هم طراحی کنند که شامل طراحی پیراهن , تشویقها و سرودهای تماشاگران و غیره میشه این چطوری توی بازی به اجرا در میاد ؟
David Rutter : کاستمایز کردن و تغییر حالت دادن به شکل مورد نظر بارها و بارها از طرف هواداران این بازی درخواست شده بنابراین ما در این زمینه کار رو با بازیکن و تیم شروع کردیم . این مرکز روی وب به طرفداران بازی این اجازه رو میده که بازیکنان و تیمهای مورد علاقشونونو ایجاد کنند بازیکنان خیالی یا بازیکنان اسطوره ای قدیمی رو بسازن و توی تیمشون قرار بدن بعد از این کار اونا میتونن مواردی رو که ساختن روی وب قرارشون بدن و سپس اونها رو برای کنسولشون دانلود کنند . بازیکنانی که ساختید رو میتونید توی Career Mode قرار بدید بنابراین اساسا شما میتونید تیمی که ساختید رو در این مود مدیریت کنید . علاوه بر اینها ما موارد جالب دیگه ای رو هم برای کاستمایز کردن طراحی کردیم مثل توانایی وارد کردن موزیک و آهنگهای دلخواهتون بر روی هارد درایو کنسول و از اون بعنوان ترک صوتی استفاده کنید و یا حتی برای اتفاقاتی که در زمین مسابقه میفته مثلا وقتی که تیمتون داره وارد زمین بازی میشه بهمین شکل برای چنتها و سرودهای تماشاگران .
Kombo : آیا ورزشگاه جدیدی در این نسخه اضافه میشه ؟
David Rutter : ما امسال ورزشگاه جدیدی اضافه نکردیم .
Kombo : امسال بخش Virtual Pro توسعه بیشتری پیدا کرده ؟ ما میتونیم برای کسب عناوین بیشتری در لیگهای مختلف به رقابت بپردازیم ؟ ( مثلا جام یوفا لیگ قهرمانان ) و آیا اون بیشتر از 4 فصله ؟
David Rutter : ما Virtual Pro رو بعنوان هسته اصلی کری یر مود قرار دادیم - بنابراین بله - توی این نسخه 15 فصل میشه توی کری یر مود بازی کرد . همچنین اچیومنتها ( موفقیتها و آیتمهایی که گیمر کسب میکنه ) رو دوبرابر کردیم همینطور چیزهای دیگه ای که توی نمایشگاه گیم اسکام کلن خواهید شنید .
Kombo : دیگه چه چیزهای از بخش کرییشن سنتر و پرسنالدی پلاس وجود داره که شما و تیمتونو واقعا هیجان زده میکنه ؟
David Rutter : چیزایی که تا الان ما منتشر کردیم شامل مواردی از این قبیل میشه : حرکت و کنترل 360 درجه جدید برای درگیری و جنگ جهت تصاحب توپ . برای اولین بار بازیکنان داخل زمین میتونن بشکل واقعی در زمین تعاملات فیزیکی داشته باشن در هر جهتی که دوست داشته باشن , از تکنیک shielding استفاده کنند ( منظور همون حرکت سد کردن بدن در برابر حریف برای ممانعت حریف از رسیدن به توپی که در تملک شماست ) , درگیری و جدال با حریف در حالتی که توپی در کار نیست و همینطور تنه زدن به حریف از پشت زمانیکه از عقب در حال دویدنه . بطور ساده این موارد بیشترین تشابه رو با مدلهای واقعی در تعامل دو بازیکن در زمین به تصویر میکشه و باعث به نمایش در اومدن صحنه های بسیار مهیج و جالب در بازی میشه . من تازه از تور دو هفته ای اروپا برگشتم اونجا من بازیو برای صدها نفر از روزنامه نگاران به نمایش گذاشتم و باید صادقانه بگم روزنامه نگاران واقعا از این خصوصیات هیجان زده شده بودن به همون اندازه که کنترل 360 درجه توی نسخه 10 باعث هیجان و شگفتی شده بود . علاوه بر اینها ما یک سیستم هوش مصنوعی بسیار واقعی و جذابی رو در این نسخه بکار بستیم توی این سیستم CPU میتونه اتفاقات رو در خودش ضبط کنه اونا رو ارزیابی کنه و چیزای جدیدی یاد بگیره . ما الان توی ونکوور داریم در حال آموزش مهارتهای حرکتی هوش مصنوعی هستیم اونجا ما همگی داریم کار میکنیم و میتونیم اونها رو به بازیکنان خاصی اختصاص بدیم . بنابراین شما خواهید دید که CPU کارهای خارق العاده ای رو به اجرا در میاره .
همچنین اینکه ما سیستم وابسته به موقعیت و شرایط پاس حرفه ای رو ایجاد کردیم که بر اساس دو مولفه مهارت گیمر و واقعیت گرایی در سیستم پاسکاری بنا شده . مولفه های مهارتی کاربر اساسا بر روی وزن پاس اثر میذاره مثلا اگه شما دکمه پاسو زیاد نگه دارید توپ شتاب زیادی به خودش میگیره و بالعکس اگه کم نگه دارید توپ سرعت کمی خواهد داشت . علاوه بر اینها شرایط و موقعیتهای مختلف , بر روی حرکات و جهت طبیعی پاس اثر گذاره . پاسهای سخت در فوتبال واقعی مثلا پاس به عقب در زاویه 180 درجه خیلی مشکل هستن و معمولا دقیقا به محل مورد نظر نمیرسن . مهارت بازیکنی که شما با اون بازیکن اقدام به دادن پاس میکنید نیز موثر خواهد بود . در نتیجه این یک سیستم پاس مطلوب و حرفه ای برای کاربران خواهد بود که هنوز جنبه یوزر فرندلی ( کاربر پسند ) خودشو داره و باعث میشه مسابقات و بازیها هیجان انگیز تر بشه .
امسال ما بخش جدید کری یر مود رو ایجاد کردیم که جایگزین منیجر مود و BAP شده . شما میتونید بعنوان یک بازیکن , مربی بازیکن و یا مربی باشید . گیمرها الان میتونن 15 فصل در این مود به بازی بپردازن که در کل یک موتور این بخشو راه بری میکنه با توجه به کارهایی که در این بخش صورت گرفته این مود نسبت به نسخه های قبل حالت واقعی تری به خودش گرفته از جمله نقل و انتقالات بهتر نمایش و سیستم جدید رسانه ها . حالا میشه همزمان نتایج و اتفاقات لیگهای دیگه رو هم بررسی کرد این یک حرکت رو به جلوی بزرگی به حساب میاد .
Kombo : در بازی یوفا چمپیونز لیگ 2006-2007 بخش Ultimate Team توی بازی وجود داشت . چرا توی سالهای اخیر این بخشو به DLC منتقل کردید ؟ آیا فیفا 11 هم مشمول همین جریان میشه ؟
David Rutter : پارسال 30 میلیون بازی Ultimate Team انجام شد . بنابراین این بخش در مجموع تجربه با اهمیتی در فیفا محسوب میشه اما در حال حاضر من نمیتونم از هیچ پتانسیلی از DLC این بخش برای فیفا 11 صحبت کنم .
-: PES جدید داره تلاش میکنه طرفداران قدیمی اون بازیو مجدد آشتی بده . EA کانادا برای بقا و ایجاد ثبات در درخشش های اخیر خودش چه برنامه ای داره تا این بازی بعنوان بازی فوتبال مورد علاقه در سطح جهان باقی بمونه ؟
David Rutter : حمایتها از جانب تیم سازنده به شکل قاطعی مجددا امسال بازیو بر اساس موارد مورد نظر ما هدایت و راه بری کرد . ما هر نسخه جدیدی از بازیو با هدف ایجاد و ساخت بهترین فوتبال شبیه سازی که مطلوب طرفدارانه استارت میزنیم بنابراین ما زمان زیادیو توی تالارهای گفتگوی تخصصی این بازی صزف میکنیم و به حرفهای اونها گوش میدیم و بازخوردهای اونها رو در بازی وارد میکنیم . ما همچنین از رقیبی بنام PES تشکر میکنیم که ما رو ترغیب میکنه هر سال بازیو بهتر کنیم و اونو ارتقاء کیفی بدیم . همینطور که ما وارد مرحله پایانی توسعه بازی میشیم ما خیلی هیجان زده هستیم که ببینیم چطوری فیفا 11 اسمبل میشه و چقدر واقعیت گرایی در بازی احساس میشه . تیم مجددا امسال کارهای بسیار زیادی روی بازی انجام داده برای اینکه در ویدئو گیمهای فوتبالی باز هم رشد کنیم .
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 09-08-2010 at 14:46.
shielding که توی فیفا 10 هم بود.درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)