تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 134 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1332

نام تاپيک: تایپیک رسمی تیم ملی >>آرژانتین<<

داره خودمونی میشه sakura's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

اه،بابا اینجا رو که کردین تاپیک بارسا نه آرژانتین
    یعنی‌ شما همه از اون دسته هستین که تو همین ۴.۵ ساله که مسی مطرح شده طرفدار آرژانتین شدین؟؟؟
    من یه رئالی و آرژانتینی 2 آتیشم.در کل هم از مسی خوشم نمیاد.چرا؟چون تا حالا تو تیم ملی‌ کاری واسمون نکرده که ازش خوشم بیاد.ولی هی که نمیام بگم ازش بدم میاد و ....خوبه ما زئالی ها هی بیایم بگیم هیگویین هت تریک کرذ مسی هنوز هیچ کازی نکرده؟؟؟
    بابا ول کنین کل کل رئال و بارسا و کریس و مسی رو.هی‌ میگن به پرتغال بخوریم.بابا دعا کنین به این آلمانی های نژاد پرست بخوریم و لهشون کنیم که هنوز داغ 4 سال پیش تو دلمونه.

چاکر همه آرژانتینیها

لباس هیگویین رو گرفتم امشب بپوشم برم قهوه خوته قلیون بزنم و بازی رو ببینم.یه حای همتون یکی یه پک واستون مبزنم به امید اینکه یونان رو بترکونیم(من از یونان بدم میاد سز اون جامی که با نامردی و دفاع کردن برد حونه)

کی گفته ما تازه طرفداره آرژانتین شدیم تو تازه طرفدار آرژانتین شدی چون قبلش هندوراسی بودی همچین تیمت باخته خودتو چسبوندی به ما

یا شایدم نمیدونی پرچم آرژانتین این نیست :

2. 2 کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salazarsnape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه سوال فنی:ترجیح میدید توی یک هشتم به مکزیک بخوریم یا اروگوئه؟
    فقط خواهشن نگید هرکی باشه فرقی نمیکنه

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

اه،بابا اینجا رو که کردین تاپیک بارسا نه آرژانتین
    یعنی‌ شما همه از اون دسته هستین که تو همین ۴.۵ ساله که مسی مطرح شده طرفدار آرژانتین شدین؟؟؟
    من یه رئالی و آرژانتینی 2 آتیشم.در کل هم از مسی خوشم نمیاد.چرا؟چون تا حالا تو تیم ملی‌ کاری واسمون نکرده که ازش خوشم بیاد.ولی هی که نمیام بگم ازش بدم میاد و ....خوبه ما زئالی ها هی بیایم بگیم هیگویین هت تریک کرذ مسی هنوز هیچ کازی نکرده؟؟؟
    بابا ول کنین کل کل رئال و بارسا و کریس و مسی رو.هی‌ میگن به پرتغال بخوریم.بابا دعا کنین به این آلمانی های نژاد پرست بخوریم و لهشون کنیم که هنوز داغ 4 سال پیش تو دلمونه.

چاکر همه آرژانتینیها

لباس هیگویین رو گرفتم امشب بپوشم برم قهوه خوته قلیون بزنم و بازی رو ببینم.یه حای همتون یکی یه پک واستون مبزنم به امید اینکه یونان رو بترکونیم(من از یونان بدم میاد سز اون جامی که با نامردی و دفاع کردن برد حونه)
    از اون حرفا بودا
    تو که خودت طرفدار هندوراسی. تیمت حذف شد عوضش کردی ؟
    منم یه بارسا یی و آرژانتینیم. اگه بازی رو می دیدی می فهمیدی هیگویین همه ی گل هاشو مرده خوری زد و اگه مسی نبود یه گلم نمی زد. من کلا از آدم مرده خور بدم میاد حتی اگه یه آرژانتینی باشه.
    آلمان هم خودش هم نژاد ما هستن و خودشون ایشالا حذف می شن.

واقعا اگه مسی نبود هیگویین یه گلم نمی زد

5. 3 کاربر از ShayaN3K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

12

اطلاعیه ی بروبچزه آرژانتینی :

از این به بعد رنگ فونتتونو ماننده این نوشته کنید و bold باشه تا در تاپیک های مختلف شناخته بشیم

ايول ايده توپي بود
    فقط بگو چه جوري و از كجا رنگشو براي هميشه عوض كنيم.
    درود بر طرفداران آرژانتين

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

ايول ايده توپي بود
    فقط بگو چه جوري و از كجا رنگشو براي هميشه عوض كنيم.
    درود بر طرفداران آرژانتين
    رنگو نمیشه برا همیشه عوض کرد . کاری نداره که هر وقت نوشتت تموم شد رنگشو عوض کن بعدشم بزن رو Bold
    در ضمن قرار شد به رنگ همین نوشته باشه

دیگه هم هی سوال نکنید تاپیک همش شد اطلاعیه

اطلاعیه بروبچزه آرژانتینی :
    دوستان برای اینکه با بقیه متمایز باشیم قرار شده علاوه بر پرچم آرژانتین تو امضا رنگ فونت رو هم مطابق این نوشه و bold کنیم تا بیشتر اتحاد داشته باشیم
    Last edited by sakura; 22-06-2010 at 10:29.

8. این کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[QUOTE=sakura;5089966]ولی پرتقال خیلی قشنگ بازی کرد من الان گلاشونو از سایت زیر نگاه کردم خیلی تکنیکی بود

و میتونیم حریف آرژانتین حسابش کنیم

هي عمو جون
    تو كه طرفدار آرژانتيني ديگه از اين عكسهاي تيمهاي ديگه نزار
    من ميام اينجا فقط عكس آرژانتين، پرچم و رنگ قشنگ آبيشو نگاه كنم و حال كنم
    ديگه از اين كارا نكنيد و عكس پرتغال و ديگر تيم ها رو حذف كنيد

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض only Argantina

به اميد برد و قهرماني آرژانتين
    من گزينه رنگ ندارم كه ابي آرژانتيني بكنم

درود بر آرژانتين

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارادونا: بازي ندادن مسي گناه است

او اين‌بار از تشريك مساعي مسي در تيم آرژانتين تعريف مي‌كند و مي‌گويد: «مسي دوست دارد در همه مسابقات حضور داشته باشد و من عاشق اين حس او هستم.»

سايت گل - ديه‌گو مارادونا يكبار ديگر به تعريف و تمجيد از ليونل مسي ستاره تيمش پرداخت. اين روشي است كه مارادونا از ابتداي جام پيش گرفته است تا به همه ثابت كند هيچ حسادتي به مسي نمي‌كند.

او اين‌بار از تشريك مساعي مسي در تيم آرژانتين تعريف مي‌كند و مي‌گويد: «مسي دوست دارد در همه مسابقات حضور داشته باشد و من عاشق اين حس او هستم.»

مارادونا درباره مسي كه در بازي فردا مقابل يونان كاپيتان خواهد بود، ادامه مي‌دهد: «من تصميم داشتم به او استراحت بدهم، اما وقتي بازيكني با اين ميزان از استعداد داريد كسي كه بهترين دنياست، كسي كه مي‌تواند علت اصلي تفاوت ما به بقيه باشد، بازي ندادن او يك گناه نابخشودني است كه نسبت به هواداراني كه مي‌خواهند بازي وي را تماشا كنند انجام مي‌دهيد.»

مسي در دو بازي گذشته آرژانتين مقابل كره درخشش خوبي داشته اما گل نزده است، اما اين به عقيده مارادونا چيز مهمي نيست: «اگر او در مود گل نزدن است اما او مي‌تواند به من و هم تيمي‌هايش فرصتي براي نمايش متفاوت بدهد. بنابراين كاري نداشته باشيد و بگذاريد او در همين مود بماند. او فرصت‌ها را ايجاد مي‌كند گرچه گل‌هايش هنوز نرويده‌اند، به هر حال... در سال 1986 در بازي مقابل كره گلزن‌هاي تيم آرژانتين اسكار روگري و خوآخه بالدانو بودند و در بازي مقابل بلغارستان بالدانو و بروچاگا اما من هم هر وقت كه لازم بود گل خودم را مي‌زدم و اين همان شرايطي است كه مسي دارد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/6/22

تیمهای صعود کننده از گروه "بی" جام جهانی کدام تیمها هستند؟

آرژانتین، کره جنوبی، یونان و نیجریه. دو تیم صعود کننده به مرحله یک هشتم پایانی کدام تیمها هستند؟

سایت گل - ساعت 23 روز سه شنبه دو دیدار دور سوم رقابتهای مرحله گروهی جام جهانی در گروه بی به صورت همزمان برگزار می شود.

دراین دیدارهای همزمان یونان و آرژانتین مقابل هم قرار می گیرند و دو تیم نیجریه و کره جنوبی مصافی تماشایی را با هم خواهند داشت.

اوضاع جدول گروه بی در پایان دور دوم این رقابتها بدین ترتیب است:

تیم ملی آرژانتین با کسب 6 امتیاز (یعنی دو پیروزی متوالی مقابل نیجریه و کره جنوبی) و با تفاضل گل 4+، در صدر جدول گروه بی قرار دارد.

کره جنوبی نیز با 3 امتیاز (با پیروزی مقابل یونان در دور اول و تقبل شکست مقابل آرژانتین در دور دوم) و با تفاضل گل 1- ، در رده دوم است.

یونان هم سه امتیاز را مقابل نامش می بیند (این تیم در دور اول مرحله گروهی مغلوب کره جنوبی شده و در دور دوم مقابل نیجریه به برتری دست یافت.) تفاصل گل یونان 1- است و نیجریه بدون کسب امتیاز و با تفاضل گل 2- در قعر جدول گروه تکیه زده است.

شرایط حاکم براین گروه، به نحوی است که هر چهار تیم از نظر محاسبات ریاضی، برای صعود به دور بعدی رقابتها شانس دارند، هر چند که نیجریه برای صعود به اتفاقی در حد معجزه نیاز دارد.

با توجه به شرایط کنونی جدول، فکر می کنید که کدامیک از این چهار تیم به مرحله یک هشتم پایانی جام جهانی راه خواهند یافت؟ چه تیمی در صدر جدول گروه "بی" قرار می گیرد و تیم رده دوم این گروه، کدام تیم خواهد بود؟

نظرسنجی: گل دات کام نظر شما را در مورد تیمهای صعود کننده از گروه "بی" به مرحله یک هشتم پایانی می خواهد. نظرتان را با ما در میان بگذارید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/6/22

12. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

emshab yonan bichare mishe

14. این کاربر از aram24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    inferno

پيش فرض

یونان از تیم ضایع کره جنوبی باخته ما هم کره رو لوله کردیم

=>

16. این کاربر از sakura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •