کجا بودین بابا؟عکس کاپ و مراسم:
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
subzero دیگه.![]()
کجا بودین بابا؟عکس کاپ و مراسم:
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
subzero دیگه.![]()
خب .
یه Mod دارم میسازم خیلی فان و خدا هستش . فقط باید تا امشب صبر کنید . ته فانه .
فقط یه چیز میگم که توش پلیس و دزد و اینا هست و میتونید رستوران و هتل برید
این Mod رو من ننوشتم اما Config نویسی خفنی میخواد که دارم انجام میدم و قطعا وقت میگیره اما خیلی فان هست
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
امیر سابزیرو نیست سابزیرو king visage بود
برای /r باید یه سورس رو بنویسید بعدا کامپایلش کنید . اونم اگه بتونم میذارمش
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:34 PM ----------
خب این city خیلی پیشرفته تر از اون چیزیه که فکرشو میکردم کامپایلش آمادست اما پدر آدم در میاد برای کانفیگ تا الان 100 خط شد
فعلا یه مد فان پیدا کردم
چند دقیقه بعد بیاید Albis Bomb
بیاید albis bomb . مود خیلی خفنیه توضیح میدم . 8 نفر جا میشن که کافیه .
خیلی باحاله
مثل دست رشته هست ولی یه جور دیگست
یکی راندوم بمب میشه
باید با چکش بمبو بده به یه پلیر دیگه .
هر کس که بمب شد باید اینکارو تکرار کنه
من بودم ... چرا میزنی ...
میدونم بازیم خوب نبود ... ما رو ضعیف حساب کنین ...
من امشب که اومم بار دومم بود بازی میکردم ... باحاله ... ولی خیلی سخت بود ، مپی که هم بودیم خیلی سختتر بود ... همه میفتادی تو سیاها ... بازیش قلق خاصی نداره؟ فقط همین کلیک چپو راست و نشونه گیری برای شلیک و زنجیر مهمه؟![]()
یاز میگه kingvisage بود من میدونم
نه باید بازی کنی وارد شی
میگم شما با اینترنت 1.50 مگابایت چطوری پینگت 750
WTH
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
دو تا مود دارم بگید کدوم خوبه
یکی که یه نفر هانتر میشه و باید بره افراد دیگه رو شکار کنه هر کی رو شکار کنه اون هانتر میشه (مثل اون بازی که بچه بودیم تو مدرست میکردیم) که تعداد زیاد میخواد.
یکی هست که یکی بمب میشه و باید بره به یکی دیگه کلیک کنه و اون بمب میشه هر کی دیرتر بمب شد میترکه
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
یه مپ دیگم هست باید همدیگه رو بکشید پایین توی یه سوراخ . هر کی دیرتر بره برندست
یه مود دیگم هست یه توپ پرچمی هست
باید برید اون پرچموئ بندازی تو سوراخ تیمک مقابل . تیم مقابلم نباید بذاره مثلا تو رو بکشه و ..
یه مود دیگم هست که فوتباله
هر کدوم بهتر بود بگید ران کنم
اولی به نظر من خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)