تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 451 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان این بلوری پلیر با خوندن DVD مشکل زیادی نداره آخه بچه ها میگن بلوری پلیرها در خوندن DVD نسبت به DVD Combo ها ضعیفتر هستند از لحاظ سرعت و اینا .

جالب تر از همه اينها اينه كه ويندوز جديدم نمره 7.1
    شما احتمالا ویندوزت 32 بیتی هست . ویندوز 32 بیتی امتیاز بیشتری به CPU نسبت به 64 بیتی میده .

2. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها یه سوال فنی :
    یکی به من قیمت داده که این نوتبوک با هارد 640 و بلوری با گارانتی ویستا 1380 به من گفته فقط تو لیست قیمتش به جای cpu : 720 qm زده بود cpu : 720 m این دو تا فرق می کنن یا اشتباه در تایپ بوده
    مرسی از همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این بلوری پلیر با خوندن DVD مشکل زیادی نداره آخه بچه ها میگن بلوری پلیرها در خوندن DVD نسبت به DVD Combo ها ضعیفتر هستند از لحاظ سرعت و اینا .

شما احتمالا ویندوزت 32 بیتی هست . ویندوز 32 بیتی امتیاز بیشتری به CPU نسبت به 64 بیتی میده .
    ویندوز من اورجینال 64 بیتی به سی پی یو 7.1 میده و به تمام قطعات دیگر 6.9 میده

داره خودمونی میشه N61JQ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راست ميگي؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بچه ها یه سوال فنی :
    یکی به من قیمت داده که این نوتبوک با هارد 640 و بلوری با گارانتی ویستا 1380 به من گفته فقط تو لیست قیمتش به جای cpu : 720 qm زده بود cpu : 720 m این دو تا فرق می کنن یا اشتباه در تایپ بوده
    مرسی از همه

اصلا اون سی پی یو موجود نمیباشد. منظورش همون CPU : 720 Qm بوده.

یعد میشه آدرسشم بدی مام مستفید بشیم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عملکرد ویندوز 7 64بیتی و32بیتی روی این سیستم دقیقا یکیه؟

اگه یکیه که هیچ اما اگه یکی نیست لطف کنید تفاوتهاش رو هم ذکر کنید..این سوالو برای این پرسیدم که میخوام 64 اورجینال خودشو پاک کنم جاش 32 بیتی التیمت بریزم..در این مورد اگه نظری داشتید خوشحال میشم مطرح کنید..

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اگه یکیه که هیچ اما اگه یکی نیست لطف کنید تفاوتهاش رو هم ذکر کنید..این سوالو برای این پرسیدم که میخوام 64 اورجینال خودشو پاک کنم جاش 32 بیتی التیمت بریزم..در این مورد اگه نظری داشتید خوشحال میشم مطرح کنید..

معمولا تفاوت ویندوز 32 و 64 بیتی تو پردازش کمه. مثلا ... مثلا با اینکدر معروف x264 که تمام قابلیت های سی پی یو رو استفاده میکنه و تمام هسته ها رو تا حدود 95 درصد به بالا به کار میبره اگه ویندوز 32 و 64 رو تست کنین متوجه میشین که تفاوت عملکردش در حدود 4 5 درصده!!!!!!!!!!!!!!!

4 درصد به نظر من که خیلی کمه. ضمنا میدونین که ای تی آی داره واسه تولید پردازنده 128 بیتی آماده میشه !!! تو سال 2011 بود فکر کنم!!!

فقط مساله مهم به نظر من اینه که اگه بالای 3.25 گیگ رم رو سیستم باشه با ویندوز 32 بیتی نمیشه بیشتر از 3.25 تاشو استفاده کرد و با 64 بیتی میشه استفاده کرد. تو پی سی خودم هم همینطوره.

یه پچ روسی هم هست که نصبش کنید میتونید تا 128 گیگ رو استفاده کنید البته من نصب کردم و درست کار کرد ولی نمیدونم چه طور باید تست کنم که متوجه تفاوت رم بشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جالبه دوستان Rate گرفته بودن به سی پی یو داده بود 6.9 رم هم داده بود 5.9 به کارایی و گرافیک گیمینگ هم داده بود 6.7 و هارد هم داده بود 5.9 . البته اونا JQ بود مدلشون مال شما مثل اینکه فرق میکنه .

دوست عزیز فرقی آنچنانی ندارن فقط تو 64 بیتی بعضی از نرم افزارها مخصوصا نرم افزارهای قدیمی نصب نمیشن (چون برپایه ویندوز 3.1 و داس نوشته اند) همچنین بعضی از بازیهای قدیمی . اما ویندوز 32 بیتی بیشتر از 3 گیگ رو ساپورت نمیکنه و اگه مثلا 4 گیگ رم داشته باشی 3 نشون میده که 64 بیتی اینطور نیست و ساپورت میکنه فرق دیگه ای ندارن . اگه رمتون بالا ست و کارهایی که انجام میدید هم رم زیادی میطلبه بهتره که 64 نصب کنید .

10. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

9

بچه ها یه سوال فنی :
    یکی به من قیمت داده که این نوتبوک با هارد 640 و بلوری با گارانتی ویستا 1.380 میلیون تومان به من گفته فقط تو لیست قیمتش به جای cpu : 720 qm زده بود cpu : 720 m این دو تا فرق می کنن یا اشتباه در تایپ بوده???
    مرسی از همه
    منظور من اینه که qm با m فرق می کنه؟؟
    کسی نبود جواب منو بده آخه من می خوام بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اخه CPU Core i7 620QM 1.6---2.66 Turbo 6m Cache را نداریم؟

والا من که ننوشتم بعدشم اشتباه تایپی بوده خوب تو که میدونستی CPU این نیست به جای بیست بار نوشتن اقا کانفیگت اشتباهه کانفیگ درست را مینوشتی .
    گرافیک Gforce GTS 360 . نکنه میخوای بگی اینم وجود نداره ؟
    شما دقت کن بیست بار پست نزن چون تازه کاری حداقل یکساعت طول میکشه تا پست هات تائید بشن بعد نمایش داده میشن پس خواهشا تاپیک را الکی شلوغ نکن

13. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •