-اره بايد srt باشه
-sub/idx رو پشتيباني نميكنه
-اره بايد srt باشه
-sub/idx رو پشتيباني نميكنه
LCD های C575 چطورن؟دارم یکی از اینا میگیرم به قیمت 920 چهل اینچ از جمهوری
-پنل هاي خوبي هستند با امكانات و تصوير قابل قبول در رنج قيمتي خودشون
متشکر از راهنمایی شما اما انگار که شما خیلی نظر مثبتی روی این مدل ندارید.
چه مدل دیگه ای تو همین رنج قیمت کمی بالاتر یا پایین تر توصیه می کنید؟
-دقيقا پنل c695 ميتونه بهترين گزينه باشه
-كاملا متفاوت وبا امكانات بيشتر نظير ----t
-كنتراست بمراتب بهتر
-ديجيتال 100 هرتز
-صفحه گلاسي و موتور hyper real engine كه تصوير فوق العاده خوبي رو بهتون تقديم ميكنه![]()
سلام
من دیروز مدل LA40C575 را خریدم اما سوالاتی دارم:
قبلاً تو خونه دو تا تلویزیون بود.یکی پاناسونیک 29 اینچ که پشت خیلی بزرگی داره(نمی دونم مدلش چیه)اون یکی هم یه LCD سامسونگ 32 اینچ هست که چهار سال پیش خریدیم.
چیزی که تو ذوق من زد این بود که کیفیت تصویر اون تا تلویزیون قدیمی بهتر از کیفیت تصویر LA40C575به نظر می رسید.نظر من تنها نبود و بقیه هم همینو می گفتن
زنگ زدم به پشتیبانی سامسونگ با تغییر تنظیمات کمی تصویر بهتر شد اما نه اونی که باید به اسم و قیمت این مدل بخوره!!!
البته نماینده فروش گفت چون اینچ بالا رفته کیفیت میاد پایین!!که بهش گفتم پس با این حساب باید اینچهای بالا رو دست شما بمونه و فروش خوبی نداشته باشه!
نظر شما در این مورد چیه؟
سوال بعدی اینه که من یک ----- s*ta*r s*a t x95 دارم که خروجی تصویرش از این کابل سه فیش ها است.
آیا تبدیل از کابلهای سه فیش به کابل کامپوننت وجود داره(همون چند رنگها که رنگ سبز هم داره)یا تبدیلی از کابل سه فیش به HDMI هست؟آیا با این کار کیفیت تصویر تغییر می کنه؟
متشکر
کیفیت تی وی لامپی روی شبکه های sd از هر تی وی که فکرشو بکنی بالاتره اصلا تو این قضیه شک نکن یه موضوع دیگه اینکه c575 کنتراستش پائینه و اصلا قابل قیاس با تی وی لامپی پاناسونیکی که داشتی نیست اگه میخواستی یک تی وی بخری که مولفه های تصویری تی وی لامپیو مثل کنتراست بالا و مشکی واقعی و بقیه چیزا داشته باشه باید نئو پلاسما پاناسونیک میخریدی.
کلا از من به تو نصیحت اگه دنبال کیفیت تصویر میگردی دورو بر ال سی دی و ال ای دی نرو.
حالا که خریدمش دادا.حداقل یه خوبی داره اینه که ایکس باکسمو که زدم بهش و کیفیت تصویر را دیدم داشتم سکته می کردم(البته با کایل hdmi)
راستی سوال دوم را در پست قبلیم جواب ندادی
Last edited by وین رونی; 08-02-2011 at 11:09.
تبدیلی برای این کار وجود نداره اگرم باشه روی کیفیت تاثیر نداره اون دستگاهیی که داری باید خودش خروجی hdmi یا کمپوننت داشته باشه تا بتونه کیفیت بالا داشته باشه.
-همچين تبديل هاي بازار موجود هست ولي بهيچوجه تاثيري نداره
-در مورد شبكه هاي sd هم در اينچ ها وسايز هاي بزرگ مخصوصا بيشتر به چشم مياد نقص تصوير
وبهيچوجه با crt ها قابل مقايسه نيستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)