تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 61 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    می خواستم از دوستانی که نواترن رو دارند خواهش کنم یه تیکه دو دقیقه ای یا کمتر از فایلی رو که این دستگاه ضبط می کنه رو بعنوان نمونه اینجا بزارند تا بتونیم بیتریت و مشخصات دیگه رو ببینیم یا خودشون زحمت بکشند بیتریت و فرمت و مشخصات رو اینجا بگند.
    من با رسی ور دو دقیقه از کانال pmc رو ضبط کردم حدود 52 مگابایت شد. و فرمت mpg.
    حالا می خوام ببینم اگر این دستگاه با حجم و فرمت و کیفیت بهتری ضبط می کنه یه 83 بگیرم.
    ممنون از کمکتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

با مطالعه کلیه صفحات این تاپیک و با توجه به وجود بخش اعظم مشکلات در بخش گیرنده دیجیتال این سیستم, دوستان چرا از این گزینه صرف نظر نمی کنند و مدل NTR-83WT رو انتخاب نمی کنند؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    می خواستم از دوستانی که نواترن رو دارند خواهش کنم یه تیکه دو دقیقه ای یا کمتر از فایلی رو که این دستگاه ضبط می کنه رو بعنوان نمونه اینجا بزارند تا بتونیم بیتریت و مشخصات دیگه رو ببینیم یا خودشون زحمت بکشند بیتریت و فرمت و مشخصات رو اینجا بگند.
    من با رسی ور دو دقیقه از کانال pmc رو ضبط کردم حدود 52 مگابایت شد. و فرمت mpg.
    حالا می خوام ببینم اگر این دستگاه با حجم و فرمت و کیفیت بهتری ضبط می کنه یه 83 بگیرم.
    ممنون از کمکتون
    با سلام
    دوست عزیز دستگاههای نواترون از طریق DVBT تا کیفیت HD قابلیت ضبط دارند اما بدلیل SD بودن فرستنده های دیجیتال صدا سیما فعلا برنامه ها در حد SD و یا همان 576*720 پخش می گردد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز دستگاههای نواترون از طریق DVBT تا کیفیت HD قابلیت ضبط دارند اما بدلیل SD بودن فرستنده های دیجیتال صدا سیما فعلا برنامه ها در حد SD و یا همان 576*720 پخش می گردد .
    ممنون
    این دستگاه ورودی hdmi هم داره یعنی از طریق پورت hdmi هم رکورد می کنه؟! اگر نداشته باشه که ضیط کردن hd فقط بالا بردن حجمه چون فرستنده سیما که خودتون میگید sd هست و ورودی composit هم که کیفیت hd نمی ده!
    می شه دقیقتر بگید ورودی های دستگاه چی هست؟!
    آخرین قیمت دستگاه رو هم بفرمایید لطفا
    ممنون از لطفتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون
    این دستگاه ورودی hdmi هم داره یعنی از طریق پورت hdmi هم رکورد می کنه؟! اگر نداشته باشه که ضیط کردن hd فقط بالا بردن حجمه چون فرستنده سیما که خودتون میگید sd هست و ورودی composit هم که کیفیت hd نمی ده!
    می شه دقیقتر بگید ورودی های دستگاه چی هست؟!
    آخرین قیمت دستگاه رو هم بفرمایید لطفا
    ممنون از لطفتون
    با سلام
    1- این دستگاه خروجی HDMI دارد و دارای ورودی کامپوریت است
    2- قابلیت این دستگاه پخش فول اچ دی است و اگر فرستنده صدا سیما ارتقا یابد ، توانایی پخش HD را دارد
    3- مشخصات ریز دستگاه را نیز می توانید در پست اول ملاحظه فرمایید
    4- قیمت دستگاه نیز در 2 مدل ntr83 و ntr82 فکر می کنم حدود 270 تومان باشد که می توانید دقیق آنرا از نمایندگی مارت بگیرید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

لازم به ذكر است اين دستگاه اگر تلويزيون sd ايران را بي مشكل بگيرد مي تواند ضبط كند. دارندگان منتظر ظهورند تا frimware جديد و جديتر و جديدترين و ... بياد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    من روز گذشته یک برنامه را از تلویزیون ضبط کردم و بعد با دستگاه نواترون بدون هیچ مشکلی پخش شد ولی وقتی فلش حاوی فیلم را به کامپیوتر وصل کردم فیلم بدون صدا می باشد. چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باسلام
    درخصوص سئوالات مطروحه:
    1- شاید باورتان نشود هیچ تنظیمی و تغییری در دستگاه صورت نگرفته و بصورت کاملا اتفاقی و تنها در یک روز چندین بار تست گرفتم که الحمدالله جواب داد.
    2- منظور از حالت استندبای زمانی است که دستگاه در حالت روشن (پاور) در منوی دستگاه باشید و پس از مدتی هیچ عملیات را انجام ندهید که پس از مدتی ساعت و تاریخ دستگاه بر روی صفحه نمایش دستگاه نشان داده می شود. ولی زمانی که دستگاه به برق وصل باشد و از پاور خاموش شده باشد عملیات ضبط زمانبدی شده انجام نخواهد شد.
    3- نکته آخر اینکه اینجانب روز گذشته 18/8/89 برای اطمینان چندین بار ضبط زمانبدی شده را چک و تست نمودم بقول معروف بگیر و نگیر داره در بعضی مواقع دست عمل می کنه در بعضی مواقع خطا می ده.
    با سلام
    دوست عزیز بنده که گفتم کار نمی کند . نمایندگی مارت نیز ابتدا معتقد بود کار میکند اما با امتحان کردن به روش ذکر شده ، تایید کردند که درست کار نمی کند و به قول معروف بگیر نگیر دارد .
    متاسفانه ارایه نسخه های جدید که همگی پر از مشکلات عدیده بوده و عدم رفع مشکلات قبلی حوصله همه را سر برده و دوستان دیگر انگیزه ای برای انتظار نسخه جدید ندارند ، زیرا با آمدن نسخه های جدیدتر نه تنها مشکلات قبلی رفع نگردیده بلکه بعضا بر مشکلات دستگاه نیز افزوده گردیده است .
    در آخرین مذاکره تلفنی با نمایندگی محترم مارت (هفته گذشته) ، قول ارایه نسخه فریمور جدید دستگاه را برای روز بعد دادند ، اما متاسفانه خبری از نسخه جدید نشد و سایت پشتیبانی شرکت نیز در این چند روز همیشه آفلاین بوده است حتی ایشان زحمت پاسخ به پست های زده شده در این تایپیک را نیز به خود نداده اند .
    با همه احترامی که برای شخص جناب صوفیان قایل هستم اما این شیوه پشتیبانی (گارانتی) از یک محصول نیست و اهمیت ندادن به حقوق مشتریان پسندیده نیست .
    بنده چند ماه است که یک دستگاه نواترون مدل ntr82 خریداری کرده ام و در این مدت تنها نزدیک به 1 گیگ انواع فریمورهای ارایه شده را دانلود و تصب نموده ام اما دریغ از رفع مشکلات موجود ، دیگر امیدی برای ارتقا و اضافه شدن امکانات جدید از جمله OTA ، ضبط یک کانال و تماشای کانال دیگر و ... برای بنده و دیگر دوستان باقی نمانده است .
    در بازاری که هر روز شاهد ارایه فریمورهای جدید برای محصولات مشابه و به تبع آن اضافه شدن امکانات جدید به آنها هستیم ، متاسفانه این شرکت موفق به رفع مشکلات ابتدایی و پیش پا افتاده این محصول نشده است .
    واقعا از خرید خود متاسفم .

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

با سلام
    من روز گذشته یک برنامه را از تلویزیون ضبط کردم و بعد با دستگاه نواترون بدون هیچ مشکلی پخش شد ولی وقتی فلش حاوی فیلم را به کامپیوتر وصل کردم فیلم بدون صدا می باشد. چرا؟
    با سلام
    دوست عزیز شما می توانید با برنامه VLC Media Player فیلمهای ضبط شده را همراه با صدا در کامپیوتر تماشا نمایید .

داره خودمونی میشه Mart-co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41

پيش فرض

با سلام
    دوست عزیز بنده که گفتم کار نمی کند . نمایندگی مارت نیز ابتدا معتقد بود کار میکند اما با امتحان کردن به روش ذکر شده ، تایید کردند که درست کار نمی کند و به قول معروف بگیر نگیر دارد .
    متاسفانه ارایه نسخه های جدید که همگی پر از مشکلات عدیده بوده و عدم رفع مشکلات قبلی حوصله همه را سر برده و دوستان دیگر انگیزه ای برای انتظار نسخه جدید ندارند ، زیرا با آمدن نسخه های جدیدتر نه تنها مشکلات قبلی رفع نگردیده بلکه بعضا بر مشکلات دستگاه نیز افزوده گردیده است .
    در آخرین مذاکره تلفنی با نمایندگی محترم مارت (هفته گذشته) ، قول ارایه نسخه فریمور جدید دستگاه را برای روز بعد دادند ، اما متاسفانه خبری از نسخه جدید نشد و سایت پشتیبانی شرکت نیز در این چند روز همیشه آفلاین بوده است حتی ایشان زحمت پاسخ به پست های زده شده در این تایپیک را نیز به خود نداده اند .
    با همه احترامی که برای شخص جناب صوفیان قایل هستم اما این شیوه پشتیبانی (گارانتی) از یک محصول نیست و اهمیت ندادن به حقوق مشتریان پسندیده نیست .
    بنده چند ماه است که یک دستگاه نواترون مدل ntr82 خریداری کرده ام و در این مدت تنها نزدیک به 1 گیگ انواع فریمورهای ارایه شده را دانلود و تصب نموده ام اما دریغ از رفع مشکلات موجود ، دیگر امیدی برای ارتقا و اضافه شدن امکانات جدید از جمله OTA ، ضبط یک کانال و تماشای کانال دیگر و ... برای بنده و دیگر دوستان باقی نمانده است .
    در بازاری که هر روز شاهد ارایه فریمورهای جدید برای محصولات مشابه و به تبع آن اضافه شدن امکانات جدید به آنها هستیم ، متاسفانه این شرکت موفق به رفع مشکلات ابتدایی و پیش پا افتاده این محصول نشده است .
    واقعا از خرید خود متاسفم .

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

با سلام
    دوست عزیز شما می توانید با برنامه VLC Media Player فیلمهای ضبط شده را همراه با صدا در کامپیوتر تماشا نمایید .

[جناب کاتبیان

در مورد دستگاهی که به بنده معرفی نمده بودید لطفاً به این لینک نیز مراجعه بفرمایید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن چیپ ست این دستگاه +1283DD میباشد که با چیپ ست 1283 متفاوت میباشد به این لینک مراجعه بفرمایید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای گارانتی و رفع مشکلات دستگاه اینجانب در شرکت مارت جوابگو میباشم همانگونه که خودتان شاهد میباشید تا هر زمان که امری داشتید در خدمت بوده و خواهم بود چونکه این را وظیفه خود میدانم اما در مورد این سایت بنا به دلایلی که خود میدانید از جوابگویی معذور میباشم. در مورد این چند روز هم یا عرض معذرت همانگونه که خود مستحضر میباشید در نمایشگاه الکامپ در خدمت دوستان میباشم و انشاا.. از شنبه در شرکت در خدم دوستان میباشم.
    اما دوستان باور بفرمایید که بنده نمایندگی شرکت نواترون را دارم و سازنده اصلی دستگاه نمیباشم. پس در ارائه خدمات نرم افزاری در حدی که شرکت سازنده پوشش بدهدمیتوانم در خدمت باشم. همانگونه که خودتان تست نمودید نسخه اروپایی نرم افزار نیز همان ایراداتی که شما میفرمایید را هم دارند . پس اینجانب هیچگونه تقصیری را متوجه خود و یا این شرکت نمیبینم.
    اما اینکه هر دستگاهی که در بازار وجود دارد و امکانی دارد بسرعت در این دستگاه آن امکانات نیز تهیه گردد.... نمی دانم.
    در مورد امکان OTA تا جایی که بنده سوال کردم و خود شما هم از تکتا سوال نمودید فقط مربوط به آپگرید نمودن نرم افزاری دستگاه از طریق خود سیستم صدا و سیما میباشد و این نیازمند توافقنامه مابین شرکت سازنده و صدا و سیما میبلشد. اگر در حال کنونی با سیستم OTA کار خاص دیگری نیز انجام میگردد بفرمایید وگرنه با شایعات من فکر نکنم بشود کاری کرد.
    بازهم از جسارت انجام داده عذر میخواهم و تکرار میکنم اینجانب فقط و فقط در شرکت مارت به آدرس : چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41 و شماره تلفن 66955292 . ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خدمت دوستان میباشم.

10. 2 کاربر از Mart-co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام
    به همه دوستان
    با ملاقاتي كه با جناب آقاي صوفيان در محل نمايشگاه داشتم اطلاع دادند كه فريم وير تصحيح شده فارسي را شنبه آينده روي سايت ميگذارند البته هنوز مشكلات ضبط تايم دار حل نشده و كمپاني اصلي مشغول رفع هست
    ولي به هر حال مشكل فيلمهاي داراي زير نويس فارسي انشاالله حل ميشود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •