آخ من یکی ازینا دیدم کفم برید عاشقش شدم خیلی قشنگ بود اونو میشه گذاشت تو ویترین
حتما بزارش![]()
آخ من یکی ازینا دیدم کفم برید عاشقش شدم خیلی قشنگ بود اونو میشه گذاشت تو ویترین
حتما بزارش![]()
سلام بچه های عزیز سایت
دلم نیومد عکس نزارم از این جیگر طلای خودم
ویتای نازنین من
الهی قربونش برم من![]()
کوفتت بشه
البته شوخی کردم
مبارکت باشه
ولی کلا با پرتابل حال نمیکنم
نمونه ش همین انگری برد یا پرنده های خشمگین که رو گوشیمه
چند بار باعث شد سر ایستگاهی که میخواستم از اتوبوس پیاده نشم و مسیری طویلی رو پیاده برم![]()
اون psp vita کلا تو حلقم
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
یه زمانی اینجا قهوه خونه شده بود پیمان اومد این گشت همه رو بهم ریخت
اینم ipad من..عکسها همه کم حجم شدن و کوچک
محتوای مخفی: عکس 1
محتوای مخفی: عکس 2
محتوای مخفی: عکس 3
خوب،اینم تاریخ زندگی 360 تویه اتاق من.............
چه میشه کرد،آرشیوه دیگه.............
اون ماشینه رو هم از دوبی خریدم،میبینید چقد گندس؟؟؟
کلا 40 تومن پوله اون رو دادم،ولی مجبورم کردن به خاطر بار اضافی 20 تومن پول گمرکی بدم.......................
نمیدونم چرا PS3 تو دسته من اصلا نمیمونه،ولی 360 هرچی میخرم دیگه نمیفروشمش،تا حالا 7 تا PS3 داشتم،الان هیچی ندارم...............
در ضمن فکر نکنید بچه پول داریما،خونمون شابدولضیمه،بچه های تهران میدونن کجاس،کف کف تهرانه.............
در ضمن 2:منم Ps Vita دارم،ولی داداشم ورداشته برده مسافرت((کثافت رفته تایلند،منم نبرده)) اومد عکس اونم میزارم.......................
من دو تا ۳۶۰ دارم همه بهم گیر میدن ! تو که ۳ تا داری![]()
میلاد New iPad نگرفتی؟؟؟
اگه گرفتی عکس بذار ببینیم چجوریاس!!!!!!!!!!
یه سوال عظیمی واسم پیش اومد...
شما چرا 60 تا 60 تا کنسول نگه میدارین؟! :|||| محمد که 3 تا 360 فقط داره : ))
من یه 360 گرفتم اونم دارم میفروشمچه خبره باو اینجا همه PSP و Vita و PS3 و 360 و اینا رو یه جاا دارن :|
![]()
مشکل حرارتی داره ، تا این مشکلش بر طرف نشه نمیخرم
بابا یه دونه کنسول که حال نمیده ! فرض کن میخوای بشینی ریمیک اویل یک بازی کنی ! خوب اینجاست که ویی به کار میاد . یا میخوای گاد آف وار بازی کنی خو اینجاست که PSP , PS3 به کار میان - اگر هم بخوای فورزا بازی کنی 360 لازم داری . اگر هم بخوای بازی های قدیمی تر رو بازی کنی خوب کنسول قدیمی تر میخوای - مگر اینکه بازی خیلی چماغ باشه که در اون صورت همون ویی کارت رو راه میندازه - من بازی های PSX رو هم با ویی بازی میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)