بجای اون. من پیشنهاد میکنم از آکرونیس استفاده کنی. خیلی بهتر و بهینه تره. فایل بک آپ هم تا 50 درصد میتونه فشرده کنه. و یک تک فایل تحویلت میده. Acronis True Image 2011
بجای اون. من پیشنهاد میکنم از آکرونیس استفاده کنی. خیلی بهتر و بهینه تره. فایل بک آپ هم تا 50 درصد میتونه فشرده کنه. و یک تک فایل تحویلت میده. Acronis True Image 2011
یکی از دوستای من تازگیا لپ تاپ لنوو خریده مدل G570 . حالا میگه مودم توی هاله من که لپ تاپ و می برم توی اتاق اینترنت قطع و وصل میشه در صورتیکه واسه لپ تاپای مدلای دیگه مثل دل یا ایسوس این اتفاق نمیفته. می خواستم بپرسم کسی می دونه مشکل این لپ تاپ یا مدل چیه؟ یعنی گیرنده ها ضعیفن؟
اگه جواب این سوال و بدین خیلی ممنون میشم.
اونطور که من تو فروم های خارجی مطالعه کردم مدل هایی که وای فای intel روشونه از اونایی که وای فای خود لنوو روشونه بهتره.
ممنون. حالا شما قطعه یا برنامه خاصی می شناسید که بگیره مشکلش حل بشه؟
من میرم طبقه بالا اینتر نت هیچ مشکلی نداره z480
ممنون حتما امتحان میکنم
دوستان من میخواهم بین y580 و z580 و asus k55 یکی رو بخرم کدومو پیشنهاد می کنید؟
سلام شما میتونی z580 رو با هزینه کمتر بخری اما y 580 فکر کنیم میشه بهش هاردssd وصل کرد.
من ظ480 دارم ازش کاملا راضی هستم تو کار های گرافیکی اصلا کم نمی یاره.
صدای عالی هم داره صداش از k55 بهتر .
در آخر هر چی خودتون میدونید
سلام دوستان کسی سایتی بلده که از قطعات داخلی نوت بوک ها عکس داشته باشه مثل lenovo /toshiba
دوست عزیز از کیفیت صفحه نمایش z580 راضی هستید ؟ چون موقع خرید که نمیشه نمایشگرهای مختلف را با هم مقایسه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)