خوب با توجه توضیحات و عکسهای بالا به نظر شما در هنگام دانلود (تک کاربر) transfer rate باید چند باشه؟
خوب با توجه توضیحات و عکسهای بالا به نظر شما در هنگام دانلود (تک کاربر) transfer rate باید چند باشه؟
برای سرویسی که روی 512 بسته شده باشه نمیتونه سرعت دانلود از 64 بیشتر بشه.
متشکر
من الآن زنگ زدم پارس کلی هم بهشون توپیدم(بنده خدا خانومه هیچی نمی گفت) اونها هم همین حرف شما رو زدن
اما می دونید مشکل چیه.اولاً می خوام پیج باز کنم با زور یه صفحه معمولی گوگل باز میشه
در ثانی پارس یه خط تستی 256 رو یک هفته داد به ما.سرعت دانلود تا 120 130 هم میرسید حتی توی تورنت،تو صفحه باز کردن هم عالی بود،ما نظرمون جلب شد و اومدیم قرارداد 512 بستیم که نتیجه این شد که دیدید.الآن این مورد رو بهشون گفتم گفت خوب ما یه قابلیتی داریم به نام برست که سرعت رو بالا می بره و از این حرفها...گفتم خوب چرا وقتی همه چیز تموم شد و ما با شما قرارداد بستیم دیگه این قابلیت برست فعال نیست؟؟!!!
اما مورد خیلی جالب دیگه اینه که از وقتی که امروز با پارس و نمایندشون صحبت کردم سرعت دانلودم به 60 هم رسید البته هنوز هم صفحه کند باز میشه.نمی دونم اینا چکار می کنن؟پهنا باند رو بالا پایین می کنن؟من خودم با آیزا کار کردم می دونم میشه یه دستکاریهایی کرد.
متشکر از راهنمایی شما
Last edited by وین رونی; 03-07-2010 at 13:41.
شوخی میکنی؟ شما مسئول شبکه هستی؟
ببینید راست میگن روی سرویسهای محدود قابلیت برست تا 2 مگ میگذارند که اگر پهنای باند مرکز خالی بود شما استفاده کنید ولی سرویسهای نامحدود این کار رو نمی کنند چون همه دانلود می کنند و گند زده میشه به سرویس بقیه. در کل وقتی دانلود می کننید اگر پینگ 4.2.2.4 رو بگیرید میبینید بالای 1000 هست واسه همین اگر بخواید صفحه باز کنید سرعت پایینه.
مشکل گوگلبرای همه ی دوستان هست؟
منظورت چیه؟ یعنی گوگل برات باز نمیشه؟
نه تنها گوگل بلکه تمام سایت ها و برنامه های وابسته به گوگل هم باز نمیشن.
درضمن از dns خود گوگل یعنی:
8.8.8.8
8.8.4.4
استفاده میکنم.
پارس آنلاین سرویسی داره که محدودیت دانلود نداشته باشه؟ اگه آره لطفا سرعتای مختلفشو با قیمتاش بگین
برا منم asmandez.ir باز نمیشه بعضی سایتا رو هم tcp error میده
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
عزیزم اینترنت نامحدود که میگن همینه دیگه![]()
منظورتونو متوجه نمیشم!!!خب میگم سرویس نا محدود داره؟قیمتاش چه جوریه؟!!!عزیزم اینترنت نامحدود که میگن همینه دیگه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)