همشون خوبن. میتونی smc هم بخری. 2.5 سال گارانتی تعویض داره. بیسیمش با 4 پورت لن قبل از عید 47 بود.ایسوس 604 انتخاب خوبیه. من 602 هم دارم از سال 85 داره کار میکنه.اون موقع شاتل 75 تومن بهمون انداخت.
همشون خوبن. میتونی smc هم بخری. 2.5 سال گارانتی تعویض داره. بیسیمش با 4 پورت لن قبل از عید 47 بود.ایسوس 604 انتخاب خوبیه. من 602 هم دارم از سال 85 داره کار میکنه.اون موقع شاتل 75 تومن بهمون انداخت.
ممنون
از خرید Zyxel 660RU منصرف شدم چون یه پورت LAN داره
فقط بین TD-W 8901G و ASUS AM604 موندم کدوم رو بگیرم. مدل های دیگه دوست ندارم بگیرم.
Last edited by hamidrezaj; 05-04-2011 at 20:51.
سلام دوستان.
با وایرلس این مودم یه مشکل کوچیک دارم.
میخوام با لپ تاپ وصل بشم به اینترنت که نمیشه.نمیدونم مشکل کجاست.
مودم و لپ تاپ با هم در ارتباط اند اما به اینترنت وصل نیست وایرلس مودم.
اینم عکسش :
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
پ.ن : با گوشی هم تست کردم جواب نداد.
تنظیمات خاصی داره مودم؟
خب یک عکس هم از صفحه تنظیمات وایرلس مودم بگذارید ..
خدمت شما...
محتوای مخفی: لینک
عکس یه خورده بزرگ بود لینکش رو گذاشتم.
مرسی
راستی چراغ اینترنت مودم هم خاموش هست.اما من طبق تنظیماتی که دوستان گفتن کانفیگ کردم که جواب نداد.
Last edited by D@niel; 06-04-2011 at 17:28.
یکبار رمزی سازی رو غیر فعال کنید ببینید فرقی میکنه..بعد ip دیفالت مودم رو هم از یک رنج دیگه بدید و همچنین رنج dhcp . بخصوص اگر از مخابرات دارید..
دوستان لطفا راهنمایی کنند بین TP-LINK TD-W 8901G و ASUS AM604 موندم کدوم رو بگیرم؟
منتظرم ممنون
اگه چراغ اینترنت خاموش باشه 2تا دلیل داره .
1 - خطتون هنوز رانژه نشده
2- توی سیم کشی تلفنتون قطعی هست .
اگه مطمئن هستین که خطتون رانزه شده ، مودم رو ببرید ورودی سیم تلفن به خونه ـتون و از اونجا امتحان کنین
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
بستگی به بودجه تون داره
معمولا Asus هم بهتره و هم گرونتر
قیمت دوتاش هم تقریبا یکیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا با دلیل پیشنهاد بدید
منم یه همچین مشکلی داشتم زنگ زدم به پشتیبانی و خطم رو ریست کردن . مودم رو خاموش کردم وبعد از 20 دقیقه مشکلم برطرف شد
لااقل فعلا که بر طرف شده !
یه سوالی داشتم میخواستم بدونم در اکانت شبانه ی صبانت اگر با وایرلس وصل شده باشیم بعد از یک ساعت که دیسکانکت میشه خودش دوباره کانکت میشه یا اینکه چه جوریاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)