سلام.من بالاخره امروز بازی رو گرفتم...فعلا عالی بوده...
گرافیکش هم خوب بوده...ولی من حس میکنم کیفیت بافت ها پایینه...مخصوصا اولش که بدنمون زخمی خیلی بی کیفیت...
واقعا بافت هاش اینقدر ضعیفه یا من مشکل دارم؟؟
ممنون
سلام.من بالاخره امروز بازی رو گرفتم...فعلا عالی بوده...
گرافیکش هم خوب بوده...ولی من حس میکنم کیفیت بافت ها پایینه...مخصوصا اولش که بدنمون زخمی خیلی بی کیفیت...
واقعا بافت هاش اینقدر ضعیفه یا من مشکل دارم؟؟
ممنون
آقا چطوری میشه اون آیتم ها رو که برای اضافه کردن به armor به دست میاری استفاده کرد.اصطلاحش چی بود؟!اینچانت بود؟!
چطوری مشه اینکارو کرد؟!
اقایان من توی اون مرحله که شهر به آتش میکشند و بعد ماموریت اینه که cedric رو پیدا کنیم که با هم triss رو پیدا کنیم هر چی دنبال cedric میگردم پیداش نمیکنم لطفا کمک کنید؟
Last edited by devilboys; 18-08-2011 at 18:10.
Texture Downscaling کیفیت بافت ها رو میاره پایین، اگر از نظر سیستم مشکلی ندارید رو Off قرار بدید ...
درست یادم نیست ولی cedric تو همون چپتر یک کنار ابشاری هست که با لتو جنگیدم
دقیقا پایین ابشار سمت راست زیر یک درخت افتاده.
بچه ها یه نفر لطفا توضیح بده سیستم مبارزات و آپگرید بازی رو با اینکه من روی easy دارم میرم ولی خیلی سخته و هی میمیرم اعصابم خورد شده یه نفر بگه چه جوری میشه راحت تر بازی رو تموم کرد؟
ای امان از پیری
دیگه حوصله بازی ندارم میرم بازی میخرم و لی حس نصب کردنشم ندارم چه برسه به بازی کردن
بچه ها لطفا یه نفر یه TRAINER از بازی بزاره که ما بتونیم بازی رو تموم کنیم
آقا ما یه جا دیگش گیر کردیم
بد از 15 دقیقه که بازی رو شروع کردم حال رفتم پشت همون دروازه که همه دارند تبر میزنند دیگه نمیدونم باید چی کار کنم فقط یه در هست که اونم میگه احتیاج به کلید داری
این کلیدشو از کجا بیارم ؟هر چی گشتم کلید نبود
حالا چی کار کنم ؟
سلام
کسی میدونه هیولا روو تو قسمت دوم چطوری باید کشت..؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)