گفتم که![]()
چون نینجا hd2 داشت گفتم با جفتش کار کرده مقایسه کنه![]()
گفتم که![]()
چون نینجا hd2 داشت گفتم با جفتش کار کرده مقایسه کنه![]()
ok ! ولی اینو در نظر داشته باش ! که در فرویو پرفرمنس galaxy s از 2 تا 3 برابر بهتر میشه ... ولی HD 2 دیگه پرفرمنس همینی که هست با تغییرات اندک
دوستان خیلی ممنون.
راستش رو بخواهید امروز که از کیش به تهران میومدم تو هواپیما دیدم تو دست یه نفر و فهمیدم که خود خودش.پرسیدم از کجا گرفتی؟؟گفت سنگاپور و ... .
متاسفانه یارو هم وقتی موبایلشو در آورد که دیگه کم مونده بود تهران برسیم.
وگرنه اگه از اول میدونستم 1.30 ساعت تو پرواز پدر موبایلو در می اوردم.
من هم از شانس بدم هر 5 تا موبایلم رو گذاشته بودم کیف سامسونت.چون تو بازرسی تو فرودگاه خوشم نمیاد موبایلها بیرون باشن.و نتونستم عکس ازش بگیرم.
فقط چیزی که منو تو حسرت گذاشته بود ال سی دیش بود.کیفیت فیلمهایی که نشون میداد فوق العاده بود.
در مورد سرعت هم در مقایسه با hd2 میتونم بگم تقریبا میشه گفت یکی هستن ولی مولتی تاچش مثلا تو زوم عکس خیلی بهتر از hd2 عمل میکنه.کلا اینو هم در نظر داشته باشین که آندروئید هنگ و ... برعکس ویندوز تو کارش نیست.
در مقایسه با x10 هم بگم که به طبع اینترفیس موجود تو i9000 بهتر و جذابتر از x10 هستش.
اگه خریدم یه مقایسه ای بین x10 و hd2 حتما انجام میدم.
کیفیت اسپیکرش رو نتوستم تست کنم چون من برام کیفیت هدفون مهمه نه کیفیت اسپیکر که کیفیت هدفونش هم عالی بود.
کیفیت ساخت بدنه هم میشه گفت چیزی در حد i8910 hd بود و سگ جون.فقط با توجه به داشتن ال سی دی 4 اینچ باید کمی با احتیاط تو جیب حمل بشه مثل hd2 و x10.
در مورد اینترفیس هم بگم واقعا اینترفیس خوبی داره برعکس x10 که برام اینترفیسش جالب نیومد(البته اینم بگم که x10 آندروئید نسخه 1.6 داره و این نسخه 2.1 داره و خود اینم باعث میشه اینترفیس i9000 بهتر باشه).
ولی در کل سامسونگ روی اینترفیسش به خوبی کار کرده.
فقط یه چیز بدی که داره اینه که حیف شده روی دوربینش فلاش نذاشته که اگه یه فلاش روش میگذاشت عالی میشد.
ولی در کل این گوشی اونقدر امکانات توپی داره که اگه دوربینش 2 مگاپیکسل هم باشه ارزش خرید داره.
امیدوارم بزودی وارد بازار تهران بشه تا ما هم صاحبش بشیم.
موفق باشید.![]()
یه ویدیو از جی اس ام آرنا
user interface
http://www.youtube.com/watch?v=ivBpX-XjNQk
برادر سانتیاگو
دلت خوشه ها مگه ما یوتوب داریم
اگه میتونی بی حمت یه جا آپش کن خدا خیرت بده![]()
های متال
والا من با وی پی ان میبینم ولی چون زرتی قطع میشه نمیتونم دان کنم
برو بچ آدرس جدید یوتوبو کسی نداره ؟
لینک دانلود فیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Samsung I9000 Galaxy S demo video - Take 2_(HD).avi.flv
راستی این گوشی کی میاد ؟
خدا شانس بده بدست راستت زیر سرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام .
این لینک رو برین. اون بغلویدیوهای جدید از همه قسمتهای این گوشی هستش .
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)