من ساكن غرب تهران هستم مركز مخابرات كاشاني و البته هنوز يك هفته از شروع سرويسم هم نميگذره. تو اين سه چهار شبي كه استفاده كردم هميشه همين طور بوده.
من ساكن غرب تهران هستم مركز مخابرات كاشاني و البته هنوز يك هفته از شروع سرويسم هم نميگذره. تو اين سه چهار شبي كه استفاده كردم هميشه همين طور بوده.
دوستان من با شبانه 4تا فایل همزمان گذاشتم ولی سرعت توفیری نکرد .....
![]()
سرعت شبانه افتضاحه ... سرعت دانلودش از 25 بالاتر نميره و يه وقتايي كلاً صفر ميشه !
سرعت روزانه تو اکثر مناطق بالاست
از ساعت 3 شب تا 7:45 که رایگان هستش تو بعضی از مناظق خوب ، بعضی از مناظق بد ، البته به صورت دوره ای تو مناطق مختلف کم و زیاد میشه مثلا الان تو منطقه ی ما خوبه تو منطقه بعضی از دوستان پایینه ولی چند وقت پیش تو منطقه ی ما پایین بود ولی برای بعضی ها تو مناطق دیگه بالا بود
نه یکماهه دیگه نمیشه گرفت
3 ماهه ==>128==>9 گیگ ==>39210
3ماهه==>128==>15 گیگ==>54315
بقیه قیمت ها رو هم ازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببینید
Last edited by DrXoX; 23-05-2010 at 09:51.
این لینکی که دادید رو دیدم
صبا فقط 128 سرویس میده نه؟
بله 128 میده ولی 1MB هستش
شما اگه می خوای بگیری همون 128 رو بگیر وقتی وصل بشی 1MB هستش
من adsl از شرکت صبا نت تهران دارم و نمایندگی اهواز شرکت شرکت فارا هست .
و هم سرعت خوبه و هم هزینه من 128 گرفتم سه ماهه با 5 گیگ دانلود و سرعت دانلود صبح تا 50...و شب و ظهر 5 تا 15
و قطعی نداره![]()
سلام
من از ساعت 3 كامپيوتر رو روشن گذاشتم واسه دانلود ولي از بس سرعت خراب بود كه هيچي دانلود نكرد ولي بعد از ساعت 7 سرعت رفت فضا !!! و 8 دقيقه بعد قطع شد . تو تاپيك "آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن" نوشته كه اگر تنظيم كنيم طوري كه ساعت 6:40 دقيقه ديس كانكت شه مي تونيم تا ساعت 7:45 دقيقه دانلود داشته باشيم . من اين كار رو كردم ولي چرا نشد ؟
این مودم ها رو ساپورت می کنه و بستگی داره شرکت نمایندگیش تو شهر شما چی بگه و من مودم netgear دارم که تو لیست این مودم ها نیست ولی خوب جواب میده
با توجه به وجود مودم های بی کیفیت در بازار و مشکلات بوجود آمده برای کاربران محترم و در راستای حفاظت از حقوق مشترکین بدینوسیله به اطلاع می رساند شرکت تنها امکان پشتیبانی از مودمهای مورد تایید کارشناسان فنی شرکت را دارا می باشد و در صورت استفاده از مودم های متفرقه شرکت قادر به پشتیبانی سرویس های خود نمی باشد.لذا از تمام مشترکین خواهشمندیم از لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت برای خریداری استفاده نمایید .
لیست مودم های قابل پشتیبانی شرکت :
1- Huawei MT800 – MT822
2- Huawei Wireless
3- Asus Am 602
4- Dlink 2640 – 2520
5- Fast Link
6- Linksys
7- Broadcom
8- ZTE
9- Symphony
10- Planet
و هزینه ماهیانه 128 ------- 9000 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)