ممنون که این سایت رو گفتین ولی من چیزی دستگیرم نشد فقط یک سری امار و ارقام هست آدم گیج میشه لطفا واضح تر راهنمایی کنید
ممنون که این سایت رو گفتین ولی من چیزی دستگیرم نشد فقط یک سری امار و ارقام هست آدم گیج میشه لطفا واضح تر راهنمایی کنید
دوستان یه سئوال داشتم ...
فرق F136 FG , F137 HG با هم تو میزان هارد و رم و نوع اپتیک درایوشونه اگر چیزی رو از قلم ننداخته باشم
سئوالی که دارم اینه که فکر می کنین چقدر وجود بلوری رایتر در آینده نیاز میشه؟ با توجه به اینکه من از وقتی هارد اکسترنال گرفتم همه دیتا هام رو تو هارد اکسترنال میریزم و چی پیش بیاد که بخوام CD یا حتی DVD رایت کنم. خیلی به ندرت ...
بعد اینکه هارد 136 برام کافیه و 250 گیگ بیشتر تو مدل 137 خیلی به کارم نمیاد
ولی رم ... هر چی بیشتر بهتر ... میخوام بدونم اگر 2 تا رم 2 گیگ دستگاه 136 رو با 2 تا رم 4 گیگ مثل مدل 137 عوض کنم درست در هنگام خرید، مشکلی برای لپتاپ پیش نمیاد؟ منظورم اینه که چه تاثیرات منفی می تونه روی لپتاپ داشته باشه؟ گارانتی رو می تونه باطل کنه؟
یا تو مصرف باطری یا داغ کردن می تونه تاثیر داشته باشه؟
با این کار با توجه به تغییرات سخت افزاری فکر می کنین با یه کار سنگین لپتاپ چقدر می تونه گرمای بیش از حد تولید کنه؟
احتیاجی به آپدیت بایوس نمیشه؟ (مثل سری f11 سونی که با آپدیت بایوس مشکل تولید حرارتش حل میشد)
کلا از حالت اورجینال کارخونه خارج کردن فقط تو افزایش رم اصلا توصیه میشه یا نه؟
ممنون
سلام دوستان
ميخوام بدونم كه آيا امكانش هست كه hard يه لپتاپ از سري f را كه sata هست با يه هار ssd عوض كرد ؟
و قيمت hard ssd الان چطورياست ؟
سلام... تو تاپیکهای قبلی دیدم که نوشتین میخواین f12gfx بخرین؟؟؟
خریدین؟ راضی هستین؟ چند خریدین؟ منم میخوام همینو بخرم ..اگه ممکنه کمک کنینن
ممنون![]()
دوست عزیز توی همون سایت تمامی کارت های گرافیکی معروف رو به ترتیب قدرتشون از بالا به پایین مرتب کرده . شما باید بگردید و ببینید کارتهای گرافیکی که میخواهید با هم مقایسه کنید انتخاب کنید و ببینید مشخصاتشون چقدر باهم اختلاف داردن
مثلا توی همون سایت کارت 5650 در رتبه 50 و کارت 425 در رتبه 58 و کارت 330 در رتبه 68 قرار داره یعنی اینکه کارت 5650 در بین این سه کارت گرافیک از همه قوی تره
Last edited by am_merman01; 01-11-2010 at 20:55.
آقا اینکه میگن وایو نازنازیه درسته ؟ من می خوام 1300 400 پول بدم ومیخوام دو سه سال واسم کار کنه مصرفم جای دسکتاپه به نظر اساتید y560 بگیرم یا یه مدل آزf ؟ خواهش میکنم جواب بدین
دوست عزيز ممنونم از همه راهنمايات دو روز پيش خواستم بگيرم 1610 بدون گارانتي كه نگرفتم حالا در كل نظرت چيه بگيرم يا نه ؟ خودت چيو پيشنهاد ميكني ؟ من ميخوام بازي هم بكنم اذيت نميشم ؟![]()
لطفا اون لینکی که برای آپدیت بایوس برای سری f استفاده می شد رو دوباره بذلرید.
ممنون
مدل: vaio f11GGX/B
با سلام
من یک چیز جدید درباره سری f13 فهمیدم تمام این سری ها چینی هستن یعنی به سفارش آمریکا و کانادا ولی ساخت چین.
مثلا سری 12 مدلهایی هستن که به سفارش آمریکا و ساخت آمریکا هست مثلا F12GFX
![]()
اینم لینک شما
اینجا هم لینک اپدیت همه لپ تاپ ها رو گذاشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alex_metal; 12-11-2010 at 10:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)