تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 89 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 890

نام تاپيک: همه چيز درباره سري f ( نهايت تكنولوژي ) سوني وايو

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex_metal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    internet

14

جواب سئوالت رو اینجا پیدا کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون که این سایت رو گفتین ولی من چیزی دستگیرم نشد فقط یک سری امار و ارقام هست آدم گیج میشه لطفا واضح تر راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه amirmw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان یه سئوال داشتم ...
    فرق F136 FG , F137 HG با هم تو میزان هارد و رم و نوع اپتیک درایوشونه اگر چیزی رو از قلم ننداخته باشم
    سئوالی که دارم اینه که فکر می کنین چقدر وجود بلوری رایتر در آینده نیاز میشه؟ با توجه به اینکه من از وقتی هارد اکسترنال گرفتم همه دیتا هام رو تو هارد اکسترنال میریزم و چی پیش بیاد که بخوام CD یا حتی DVD رایت کنم. خیلی به ندرت ...
    بعد اینکه هارد 136 برام کافیه و 250 گیگ بیشتر تو مدل 137 خیلی به کارم نمیاد
    ولی رم ... هر چی بیشتر بهتر ... میخوام بدونم اگر 2 تا رم 2 گیگ دستگاه 136 رو با 2 تا رم 4 گیگ مثل مدل 137 عوض کنم درست در هنگام خرید، مشکلی برای لپتاپ پیش نمیاد؟ منظورم اینه که چه تاثیرات منفی می تونه روی لپتاپ داشته باشه؟ گارانتی رو می تونه باطل کنه؟
    یا تو مصرف باطری یا داغ کردن می تونه تاثیر داشته باشه؟
    با این کار با توجه به تغییرات سخت افزاری فکر می کنین با یه کار سنگین لپتاپ چقدر می تونه گرمای بیش از حد تولید کنه؟
    احتیاجی به آپدیت بایوس نمیشه؟ (مثل سری f11 سونی که با آپدیت بایوس مشکل تولید حرارتش حل میشد)
    کلا از حالت اورجینال کارخونه خارج کردن فقط تو افزایش رم اصلا توصیه میشه یا نه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخوام بدونم كه آيا امكانش هست كه hard يه لپتاپ از سري f را كه sata هست با يه هار ssd عوض كرد ؟
    و قيمت hard ssd الان چطورياست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض f12gfx

خب دوباره سلام
    و این بار سری جدید اف!! انگار قراره بیاد و کولاک راه بیاندازه
    مهمترین مشخصه و فرق سری 13 با 12 کارت گرافیک جدیدشه که به تازگی هم توسط انویدیا تولید شده... gt425m که از لحاظ طراحی و ساختمان ساختار جدیدی داره و از لحاظ قدرت در رده 5650 قرار میگیره؛ و در ضمن با ساپورت دایرکت ایکس 11 و وجود فیزیکس در بازی ها هم فوق العاده عمل میکنه!! این یعنی این که انتقاد عملکرد متوسط برای بازی دیگه توی سری جدید رو نمیتونن مطرح کنن؛ و رقیبی واقعا جدی برای بقیه برند ها محسوب میشه... به کسانی که قصد خرید دارن توصیه میشه که کمی دیگه هم صبر کنن اگه عجله ندارن تا این سری هم بیاد و تا حدودی هم جواب خودش رو پس بده بعد بخرن و لذتشو ببرن
    به شخصه اعتماد دارم سونی بعد از تجربه سری 11 و 12 در ساخت این سری هم مثل 12 بی مورد و اشکال عمل کرده و کاربران رو از انتخاب سونی واسه خرید راضی خواهد کرد؛ در ضمن قیمت هم با هم رده های خودش در سری 12 به دلار خیلی فرقی نداره پس به صرفه تره...
    سوالی بود در خدمتم
    سلام... تو تاپیکهای قبلی دیدم که نوشتین میخواین f12gfx بخرین؟؟؟

خریدین؟ راضی هستین؟ چند خریدین؟ منم میخوام همینو بخرم ..اگه ممکنه کمک کنینن
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه am_merman01's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    یه جایی گوشه دهکده جهانی تو یه کانکشن دایال آپ

پيش فرض

ممنون که این سایت رو گفتین ولی من چیزی دستگیرم نشد فقط یک سری امار و ارقام هست آدم گیج میشه لطفا واضح تر راهنمایی کنید
    دوست عزیز توی همون سایت تمامی کارت های گرافیکی معروف رو به ترتیب قدرتشون از بالا به پایین مرتب کرده . شما باید بگردید و ببینید کارتهای گرافیکی که میخواهید با هم مقایسه کنید انتخاب کنید و ببینید مشخصاتشون چقدر باهم اختلاف داردن
    مثلا توی همون سایت کارت 5650 در رتبه 50 و کارت 425 در رتبه 58 و کارت 330 در رتبه 68 قرار داره یعنی اینکه کارت 5650 در بین این سه کارت گرافیک از همه قوی تره
    Last edited by am_merman01; 01-11-2010 at 20:55.

6. این کاربر از am_merman01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا اینکه میگن وایو نازنازیه درسته ؟ من می خوام 1300 400 پول بدم ومیخوام دو سه سال واسم کار کنه مصرفم جای دسکتاپه به نظر اساتید y560 بگیرم یا یه مدل آزf ؟ خواهش میکنم جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    راستش حدود یک ماهه که خریدم قیمتش هم بدون گارانتی 1.450.000 آب خورد.

نقاط قوت:
    داشتن نامپد (اعداد در کنار صفح کلید)
    داشتن نور پشت دکمه های کیبرد
    داشتن cpu خیلی قوی
    داشتن ویندوز 7
    کیفیت مانیتور خیلی خوب و بزرگ
    داشتن قابلیت تنظیم اتوماتیک نور صفحه جهت صرفه جویی در مصرف باتری
    انتقال محل فیش هدفون و میکروفون به کنار دستگاه ( به نظر من وجود فیش در جلوی دستگاه مشکل سازه)
    داشتن مولتی تاپ (البته استفاده ازش یکم دنگوفنگ داره)
    داشتن دکمه مخصوص خاموش کردن مانیتور (برای مواقعی که میخوای آهنگ گوش بدی خیلی عالیه)

نقاط ضعف:
    صدای زیاد فن cpu حرارت نسبتا زیاد (مخصوصا اگه حواست نباشه و روی فرش بزاری مثل کوره میشه)
    گرافیک نچندان قوی ( من قبلا fw490 داشتم گرافیکش یکم قوی تر بود البته نه خیلی)
    ظاهر نچندان دلچسب ( خداییش fw خیلی خوشکل تر بود . اصلا ظاهر سری F زمخته)
    لک شدن و ماندن جای انگشتان روی قاب بیرونی درب مانیتور ( ولی قاب داخلی مخصوصا جای دست روی کیبرد اصلا لک نمیشه که این خیلی عالیه ولی خوب قیافش خوشکل نیست)
    کیفیت صدای بسیار پایین ( انگار صداش از ته چاه در میاد ، آدم با موبایلش آهنگ گوش بده بهتره. صدای fw هم کم بود ولی کیفیتش خوب بود)
    کم بودن تعداد ورودی های usp (فقط دو تا ورودی داره . بعضی وقتا برای وصل کردن همزمان چند چیز واقعا اعصابت رو خورد میکنه)
    نداشتن دکمه جداگانه برای کم و زیاد کردن صدا(برای کم و زیاد کردن صدا باید از دکمه های ترکیبی استفاده بشه)

دوست عزيز ممنونم از همه راهنمايات دو روز پيش خواستم بگيرم 1610 بدون گارانتي كه نگرفتم حالا در كل نظرت چيه بگيرم يا نه ؟ خودت چيو پيشنهاد ميكني ؟ من ميخوام بازي هم بكنم اذيت نميشم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

لطفا اون لینکی که برای آپدیت بایوس برای سری f استفاده می شد رو دوباره بذلرید.
    ممنون
    مدل: vaio f11GGX/B

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    internet

پيش فرض

با سلام
    من یک چیز جدید درباره سری f13 فهمیدم تمام این سری ها چینی هستن یعنی به سفارش آمریکا و کانادا ولی ساخت چین.

مثلا سری 12 مدلهایی هستن که به سفارش آمریکا و ساخت آمریکا هست مثلا F12GFX

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    internet

پيش فرض

لطفا اون لینکی که برای آپدیت بایوس برای سری f استفاده می شد رو دوباره بذلرید.
    ممنون
    مدل: vaio f11GGX/B
    اینم لینک شما
    کد:
    اینجا هم لینک اپدیت همه لپ تاپ ها رو گذاشته

کد:
    Last edited by alex_metal; 12-11-2010 at 10:50.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •