تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 76 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 754

نام تاپيک: Fallout: New Vegas

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا واسه بازی ِ RPG از Subtitle استفاده نکردن ؟؟؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

چرا واسه بازی ِ RPG از Subtitle استفاده نکردن ؟؟؟
    تو بازي كه subtitle وجود داره!منظورم همون مكالمات اصلي هست كه با افراد مختلف داريم(اوني كه روي صورت طرف زوم ميكنه يكم!)ولي اگه منظورتون اون subtitleاي كه با هر فردي حرف ميزنيد و يه جمله كوتاه ميگه فكر كنم توي تنظيمات بازي فعال بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام
    آقا این demons ها رو با چی باید بکشم؟ اون رئیس ghoulها به من میگه برو با این demonsها نمیدونم چکار کن، من که میرم اون پایین به زور 2 تا demons میکشم، با چه وسیله یا اسلحه ای اینا میمیرن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام
    آقا این demons ها رو با چی باید بکشم؟ اون رئیس ghoulها به من میگه برو با این demonsها نمیدونم چکار کن، من که میرم اون پایین به زور 2 تا demons میکشم، با چه وسیله یا اسلحه ای اینا میمیرن؟
    سلام.
    اونا رو نميشه كشت!يعني ميشه ولي سخته.بايد برين با رئيسشون صحبت كنيد كه ميگه يه سري Stealth boy اينجا هست ولي ما نميتونيم بريم به اتاق آخر.بعد ميپرسي چرا كه ميگه يه ghoul اونجا هست كه شبيه ghoul‌هاي ديگه نيست و باهوشه و ....ميرين توي اون اتاقه با اون ghoulـه حرف ميزنيد بعد اونجا اگه از پله ها بالا برين يه كامپيوتر هست كه محتوياتش رو ميخونيد و برميگرديد پيش رئيس nightkin‌ ها و پس از حرف زدن اونا ميرن و ....
    (محل رئيسشون اگه درست يادم باشه:همون اول كه ميرين تو يه اتاقه سمت چپش يه راه رو هست{شايد سمت راستش!}بعد به سمت چپ برين يه جا يه راه به يه اتاق داره كه اونجا رئيسشونه.)

5. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام.
    اونا رو نميشه كشت!يعني ميشه ولي سخته.
    چرا نمیشه ؟ من دست کم 10 تاشونو یا اون گرزه که سرش یه سنگه کشتم . خوب هم XP میدن .
    باید بری نزدیک و صورتشونو هدف بگیری

7. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

چرا نمیشه ؟ من دست کم 10 تاشونو یا اون گرزه که سرش یه سنگه کشتم . خوب هم XP میدن .
    باید بری نزدیک و صورتشونو هدف بگیری
    گفتم كه ميشه ولي اگه لول پاييني داشته باشي و اسلحه و Armor مناسبي نداشته باشي سخته.كه در اين صورت مدارا كردن راه بهتريه!
    من خودم با OH!baby همشونو كشتم!
    راستي كسي نرفت Armory والت 34؟توصيه من اينه به جز Rex يه همراه حتما ببريد و بهش بگيد با سلاح سرد بجنگه!اين چيزا توش پيدا ميشه:
    Combat Armor-6x vault 34 security armor and helmet-10x 10mm pistol-4x 10mm SMG-2x Assault Carbine-Marksman Carbine-Missile Launcher-2x Grenade Launcher-Mini Gun-Riot Shotgun-All American-Pulse Gun-Detonator-3x C4 plastic explosive-2x Sniper rifle-Guns and Bullets....
    و اضافه كنم توي Bloodborne Cave هم يه سري اسلحه و 7000 كَپ وجوده داره...
    در مورد اولين DLC بازي:(كه صفحه پيش يه توضيحاتي داده بودم)
    Bethesda رسما DLC جدید بازی Fallout: New Vegas را با نام Dead Money معرفی کرد و تاریخ انتشار ان را در XBL در روز 21 دسامر اعلام کرد.

قیمت این DLC برابر با 800 پوینت ماکروسافت میباشد.(تقريبا 10 دلار)

همچنین قسمتی از داستان DLC به این صورت میباشد:

سه تن ار اعضای یک گروه به دنبال پیدا کردن پول و گنج میروند و از طرفی به دنبال اطلاع یافتن از قضایای مخفی بازی هستند و همچنین بزرگترین هدفشان زنده ماندن است.

طبیعتا اقای Pete Hines از عرضه این DLC ابزار خوشحالی میکند و در این رابطه میگوید:

ما با تایید کردن این DLC برای بازی Fallout: New Vegas فرصت بسیار خوبی را به یک گیمر میدهم تا تجربه خود را در مورد این بازی افزایش دهد.

وی در ادامه سخنان خود میگوید که این بسته الحاقی بازی Fallout: New Vegas نشانه ایی از تعهد دیرینه ما نیز هست که برای تهیه و ساخت سرگرمی و گسترش تجربه برای بازی های پرطرفداری چون بازی Fallout: New Vegas است .

کمپانی Bethesda در ماه پیش عرضه یک DLC را برای کاربران Xbox Live را رسما تایید کرد بود.
    منبع:BC
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Leon-117; 18-11-2010 at 09:40.

9. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

چند تا companion می تونی داشته باشی؟
    چند تا کوئیست توپ و باحال توی freeside معرفی می کنین؟ مثلا من با رئیس یک کاسینو صحبت کردم گفت چند نفر رو استخدام کنم و از این حرفا ، با king م صحبت کردم و بهم کوئیست داد ، دیگه مثل اینا چه کوئیست هایی هست؟

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

واحد پول در نوشابه هاست؟

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------

Karma بالایی داشته باشی چه خاصیتی داره؟

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

اولین کوئیست king همونی که میری دنبال اون گاردی که 200 تا می گیره ، اونجا یا باید intelligent داشته باشم یا medicine ? راه دیگه ای نیست؟ چطوری باید intelligent رو زیاد کرد؟

چرا کسی جواب نمیده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

یک سوال دیگه هم علاوه بر پست بالایی دارم :
    وقتی لباس رو از the king میگیری و قبول می کنه که ماهم جزو kings ها بشیم ، اونجا میگه برو سلمونی ، رفتم اوجا مدل مو و ریش و رنگشونو عوض کردم ، بعدشم لباس kings رو پوشیدم ، همین؟ نباید کار دیگه ای کنم؟ الان من هم kings هستم؟
    به NCR چطوری بپیوندم؟

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یک سوال دیگه هم علاوه بر پست بالایی دارم :
    وقتی لباس رو از the king میگیری و قبول می کنه که ماهم جزو kings ها بشیم ، اونجا میگه برو سلمونی ، رفتم اوجا مدل مو و ریش و رنگشونو عوض کردم ، بعدشم لباس kings رو پوشیدم ، همین؟ نباید کار دیگه ای کنم؟ الان من هم kings هستم؟
    به NCR چطوری بپیوندم؟
    والا رسما بهشون نمی پیوندید، ولی وقتی Reputation شما پیششون بالا بره شما رو خودی محسوب می کنن.
    ولی می تونید عضو brotherhood و followers باشید. با انجام دادن کوئست ها شون.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

1-چند تا companion می تونی داشته باشی؟
    2-چند تا کوئیست توپ و باحال توی freeside معرفی می کنین؟ مثلا من با رئیس یک کاسینو صحبت کردم گفت چند نفر رو استخدام کنم و از این حرفا ، با king م صحبت کردم و بهم کوئیست داد ، دیگه مثل اینا چه کوئیست هایی هست؟
    3-واحد پول در نوشابه هاست؟
    4-Karma بالایی داشته باشی چه خاصیتی داره؟
    5- من benny رو کشتم و با کمک mr.house کردم ، توی این قسمت بازی دیگه میشد چیکار کرد؟ نتیجش چی میشد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •