تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 228 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینترنت پیشگامان از نظر من با معیارهای ایران بین خوب و بسیار خوب هست. من سرویس 2-4 مگ دارم که در طول روز سرعت بین 300-400 کیلوبایت هست همراه با پینگ و ثبات قابل قبول.
    شب ها هم من تقریبا 6 گیگ میتونم دانلود کنم ( حداقل دو تا از دوستان هم با اینکه از دو مرکز مخابراتی متفاوت هستند، دقیقا نظری مشابه من دارن ) [emoji6]
    خوب آخه مساله اینجا است که مصرف هر کاربری با دیگری متفاوته، یک سرویس ممکنه برای شما و من عالی به نظر بیاد، برای یکی دیگه با دقیقاً همون وضعیت خیلی بد به نظر بیاد.

از سمت دیگه، کاربری که سرویس شبانه اش پیش از این روی 1900 بوده و حالا سرویسی رو میبینه که سرعتش زیر 200 هست، خوب معلومه که راضی نخواهد بود.

یک کاربر دیگه که گیم بازی میکرده یا از سرویس های رایگان دانلود انجام میداده که بعد از هر دانلود IP رو یک روز میبندند، حالا اگه بیاد از پیشگامان سروس بگیره خوب نمیتونه ازش استفاده کنه اصلاً که، سرویس دهنده های دیگه که بوده بعد از محدودیت IP میومده و کانکشن رو ریست میکرده، IP اش عوض میشده، ولی با پیشگامان نمیتونه.

یه مثال دیگه هم بزنم که 3 تا بشه
    کاربری که پول سرویس 128 میداده به یک شرکتی، سرعت 10 تا 20 مگابیت براش میبستند (تا جایی که مودمش و خطش جا داشته) حالا اومده داره بیشتر از اون قیمت هزینه میکنه و میبینه سرویس 1 مگابیت گرفته و به زور براش 2 مگابیت بستند....

من و شما و خیلی دیگه از کاربرای پیشگامان، ممکنه رضایت نسبی ای داشته باشیم، ولی ده ها برابر من و شما که از جاهای دیگه سرویس گرفته اند، اگه اجبار نداشته باشند حتی یک روز هم سرویس پیشگامان رو نمیتونند قبول کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

خوب آخه مساله اینجا است که مصرف هر کاربری با دیگری متفاوته، یک سرویس ممکنه برای شما و من عالی به نظر بیاد، برای یکی دیگه با دقیقاً همون وضعیت خیلی بد به نظر بیاد.

از سمت دیگه، کاربری که سرویس شبانه اش پیش از این روی 1900 بوده و حالا سرویسی رو میبینه که سرعتش زیر 200 هست، خوب معلومه که راضی نخواهد بود.

یک کاربر دیگه که گیم بازی میکرده یا از سرویس های رایگان دانلود انجام میداده که بعد از هر دانلود IP رو یک روز میبندند، حالا اگه بیاد از پیشگامان سروس بگیره خوب نمیتونه ازش استفاده کنه اصلاً که، سرویس دهنده های دیگه که بوده بعد از محدودیت IP میومده و کانکشن رو ریست میکرده، IP اش عوض میشده، ولی با پیشگامان نمیتونه.

یه مثال دیگه هم بزنم که 3 تا بشه
    کاربری که پول سرویس 128 میداده به یک شرکتی، سرعت 10 تا 20 مگابیت براش میبستند (تا جایی که مودمش و خطش جا داشته) حالا اومده داره بیشتر از اون قیمت هزینه میکنه و میبینه سرویس 1 مگابیت گرفته و به زور براش 2 مگابیت بستند....

من و شما و خیلی دیگه از کاربرای پیشگامان، ممکنه رضایت نسبی ای داشته باشیم، ولی ده ها برابر من و شما که از جاهای دیگه سرویس گرفته اند، اگه اجبار نداشته باشند حتی یک روز هم سرویس پیشگامان رو نمیتونند قبول کنند.
    بله. حق با شماست هیچ سرویس دهنده داخلی نمیتونه رضایت صددرصدی بده.
    در ضمن سرعت دانلود شبانه دو تایم داره که از ساعت 1-4 شب روی 200 کیلوبایته و از ساعت 4-7 روی 500 کیلوبایته. و اینکه ظاهرا سرعت اسمی سرویس روی دانلود حجم شبانه تاثیری نداره یعنی من که سرویس 2-4 مگ دارم میتونم حدودا 6 گیگ دانلود شبانه داشته باشم و دوستم که سرویس 1-2 مگ داره هم 6گیگ و سرعت بالاتر فقط هزینه بالاتر داره و سرعت روزانه بالاتر.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بله. حق با شماست هیچ سرویس دهنده داخلی نمیتونه رضایت صددرصدی بده.
    در ضمن سرعت دانلود شبانه دو تایم داره که از ساعت 1-4 شب روی 200 کیلوبایته و از ساعت 4-7 روی 500 کیلوبایته. و اینکه ظاهرا سرعت اسمی سرویس روی دانلود حجم شبانه تاثیری نداره یعنی من که سرویس 2-4 مگ دارم میتونم حدودا 6 گیگ دانلود شبانه داشته باشم و دوستم که سرویس 1-2 مگ داره هم 6گیگ و سرعت بالاتر فقط هزینه بالاتر داره و سرعت روزانه بالاتر.
    بعله، فعلاً که چند ماهی هست همه شبانه ها رو یه سرعت کردند، قبل از اون برای چند ماهی سرعت شبانه و روزانه بسته به سرعت سرویسی که داشتید یکی بود، چه حالی هم میداد. حیف......

4. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بعله، فعلاً که چند ماهی هست همه شبانه ها رو یه سرعت کردند، قبل از اون برای چند ماهی سرعت شبانه و روزانه بسته به سرعت سرویسی که داشتید یکی بود، چه حالی هم میداد. حیف......
    سلام دوستان

چند تا سؤال داشتم:

1. سرعت روزانه سرویس‌های مختلف واقعاً منطبق بر همون چیزیه که تو سایت گفته شده؟ یعنی، مثلاً، سرویس 1-2 مگابیت بین 128 تا 256 کیلوبایته و سرویس 8-10 مگابیت بین 1024 تا 1280 کیلوبایته؟

2. وضعیت اینترنت پیشگامان با ف.ی.لترشکن‌ها چه طوره؟ مثل پارس‌آنلاین کوفتی، کاسه داغ‌تر از آشه یا نه؟

3. آیا محدود شدن سرعت شبانه به داخل ایران بودن و خارج ایران بودن سروری که ازش دانلود می‌شه بستگی نداره و برای همه یکیه یا مثل آسیاتک برای سرورهای داخل ایران به ویژه سرورهای روی دیتاسنتر خود آسیاتک بازه؟

4. آیا دانلود زیاد باعث محدودیت سرعت می‌شه مثل شاتل یا نه؟

ممنون می‌شم اگه دوستان کمک کنن. در به در دنبال جایگزین برای اینترنت پارس‌آنلاینم هستم که تا 2 ماه دیگه تموم می‌شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوستان

چند تا سؤال داشتم:

1. سرعت روزانه سرویس‌های مختلف واقعاً منطبق بر همون چیزیه که تو سایت گفته شده؟ یعنی، مثلاً، سرویس 1-2 مگابیت بین 128 تا 256 کیلوبایته و سرویس 8-10 مگابیت بین 1024 تا 1280 کیلوبایته؟

2. وضعیت اینترنت پیشگامان با ف.ی.لترشکن‌ها چه طوره؟ مثل پارس‌آنلاین کوفتی، کاسه داغ‌تر از آشه یا نه؟

3. آیا محدود شدن سرعت شبانه به داخل ایران بودن و خارج ایران بودن سروری که ازش دانلود می‌شه بستگی نداره و برای همه یکیه یا مثل آسیاتک برای سرورهای داخل ایران به ویژه سرورهای روی دیتاسنتر خود آسیاتک بازه؟

4. آیا دانلود زیاد باعث محدودیت سرعت می‌شه مثل شاتل یا نه؟

ممنون می‌شم اگه دوستان کمک کنن. در به در دنبال جایگزین برای اینترنت پارس‌آنلاینم هستم که تا 2 ماه دیگه تموم می‌شه.
    1.بله دقیقا در طی روز تو همون محدوده ی سرعت گفته شده هست.
    2. با سای.فون و cpr.ox.y که مشکلی نداره ولی و.پ.ن رو امتحان نکردم ( اگه اکانت داری بده تست کنم)
    3.سرور داخل یا خارج فرقی برای دانلود ندارد.
    4.نه. ولی سرعت دانلود شبانه برای همه یکیه و تقریبا 6 گیگ در شب هست.

7. 2 کاربر از korosh.MD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1- بعله، کاملاً به مودم/کیفیت سیم کشی منزل/ترافیک مرکز مخابراتی شما بر میگرده. برای مثال سیم کشی ساختمان مسکونی ای که من در اون از پیشگامان استفاده میکنم به زور 4 مگ رو میکشه، بعضی وقت ها تا 3 مگ کانکت میشه مودم به DSLAM ولی سرعتی که شرکت میده واقعی هست. اگه 2 تا 4 مگ بگیرید که من خودم تست کردمش، دور و بر 300 تا 500 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود چند کانکشنه دارید، سرعت تک کانکشنش رو تضمین نمیشه کرد، بعضی وقت ها خوبه، بعضی وقت ها بد. امروز مثلاً اینجا خوبه ولی حدود 5 روزی میشد که بدجوری سرعت تک کانکشن پایین و پینگ و پکت لاست بالا بود.

2- معمولاً مشکل خاصی با قند شکن نداره، مگر در همون مواقعی که پکت لاست و پینگ ها بالا میره، چه با قند شکن و چه بدون اون سرعت باز کردن صفحات و استریم تعطیل میشه. در همین مواقع هنوز با چند کانکشن روی هر دو حالت دانلود کامل میتونه پهنای باند رو بکشه.

3- سرعت پروفایل همه کاربرها برای مصارف داخلی و خارجی با هم ست میشه و در ساعت شبانه همیشه پایین هست از هر سروری.

4- محدودیتی در حجم دانلود شبانه نیست.

اگه مصرف شما صرفاً دانلود هست، شبانه اش با اینکه سرعتش در ساعاتِ اول شب بسیار پایینه، بعد از 4 نصفِ شب بهتر میشه و تا 7 که رایگان هست، شما یک ضرب دانلود کنید حدوداً 5 تا 6 گیگی در شب میتونید بزنید (نظر به اینکه یکی از سرویس هایی که حد اقل تا 4 مگابیت پهنای باند داشته باشند رو خریداری کرده باشید، مثلاً 2 تا 4 مگابیتشون رو که شبانه داره، سرویس های بدون شبانه هم دارند که ارزونتره، اشتباه تهیه نکنید ها.

و اگه خط شما کشش بالاتر هم داره، استفاده کنید این رو در نظر داشته باشید که ممکنه سرویس های بالاتر مثلاً 10 مگابیت در شبانه سرعتشون به هیچ وجه بالاتر از سرویس 4 مگابیت نباشه، چون تست نکردم به شخصه نمیتونم تضمینی هم بکنم. یک ماهه بگیرید، اگه سرعت بالا نبود ماه بعد هزینه اتان را با پایین آوردن سرعت سرویس خریداری شده پایین بیارید.)

فقط هشداری بدم، وضع پینگ پیشگامان چنگی به دل نمیزنه، اگه گیمر هستید اصلاً دور پیشگامان رو خط بکشید.

9. 2 کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سرویس 1-2 مگ هم شبانه 6 گیگ میگیره. اصلا مقدار دانلود شبانه ثابته و برای همه سرویس ها تقریبا همون 6گیگ هست.

11. این کاربر از korosh.MD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

1.بله دقیقا در طی روز تو همون محدوده ی سرعت گفته شده هست.
    2. با سای.فون و cpr.ox.y که مشکلی نداره ولی و.پ.ن رو امتحان نکردم ( اگه اکانت داری بده تست کنم)
    3.سرور داخل یا خارج فرقی برای دانلود ندارد.
    4.نه. ولی سرعت دانلود شبانه برای همه یکیه و تقریبا 6 گیگ در شب هست.
    1- بعله، کاملاً به مودم/کیفیت سیم کشی منزل/ترافیک مرکز مخابراتی شما بر میگرده. برای مثال سیم کشی ساختمان مسکونی ای که من در اون از پیشگامان استفاده میکنم به زور 4 مگ رو میکشه، بعضی وقت ها تا 3 مگ کانکت میشه مودم به DSLAM ولی سرعتی که شرکت میده واقعی هست. اگه 2 تا 4 مگ بگیرید که من خودم تست کردمش، دور و بر 300 تا 500 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود چند کانکشنه دارید، سرعت تک کانکشنش رو تضمین نمیشه کرد، بعضی وقت ها خوبه، بعضی وقت ها بد. امروز مثلاً اینجا خوبه ولی حدود 5 روزی میشد که بدجوری سرعت تک کانکشن پایین و پینگ و پکت لاست بالا بود.

2- معمولاً مشکل خاصی با قند شکن نداره، مگر در همون مواقعی که پکت لاست و پینگ ها بالا میره، چه با قند شکن و چه بدون اون سرعت باز کردن صفحات و استریم تعطیل میشه. در همین مواقع هنوز با چند کانکشن روی هر دو حالت دانلود کامل میتونه پهنای باند رو بکشه.

3- سرعت پروفایل همه کاربرها برای مصارف داخلی و خارجی با هم ست میشه و در ساعت شبانه همیشه پایین هست از هر سروری.

4- محدودیتی در حجم دانلود شبانه نیست.

اگه مصرف شما صرفاً دانلود هست، شبانه اش با اینکه سرعتش در ساعاتِ اول شب بسیار پایینه، بعد از 4 نصفِ شب بهتر میشه و تا 7 که رایگان هست، شما یک ضرب دانلود کنید حدوداً 5 تا 6 گیگی در شب میتونید بزنید (نظر به اینکه یکی از سرویس هایی که حد اقل تا 4 مگابیت پهنای باند داشته باشند رو خریداری کرده باشید، مثلاً 2 تا 4 مگابیتشون رو که شبانه داره، سرویس های بدون شبانه هم دارند که ارزونتره، اشتباه تهیه نکنید ها.

و اگه خط شما کشش بالاتر هم داره، استفاده کنید این رو در نظر داشته باشید که ممکنه سرویس های بالاتر مثلاً 10 مگابیت در شبانه سرعتشون به هیچ وجه بالاتر از سرویس 4 مگابیت نباشه، چون تست نکردم به شخصه نمیتونم تضمینی هم بکنم. یک ماهه بگیرید، اگه سرعت بالا نبود ماه بعد هزینه اتان را با پایین آوردن سرعت سرویس خریداری شده پایین بیارید.)

فقط هشداری بدم، وضع پینگ پیشگامان چنگی به دل نمیزنه، اگه گیمر هستید اصلاً دور پیشگامان رو خط بکشید.
    سرویس 1-2 مگ هم شبانه 6 گیگ میگیره. اصلا مقدار دانلود شبانه ثابته و برای همه سرویس ها تقریبا همون 6گیگ هست.
    ممنون از هر دو دوست عزیز برای اطلاعات ارزشمندی که دادین.

دانلود شبانه 6 گیگ اگر چه در مقایسه با چیزی که من شبانه با پارس‌آنلاین حداقل تو 1 سال گذشته می‌تونستم دانلود کنم خیلی کمتره، اما مشکلی نیست و نیاز منو برآورده می‌کنه.

فقط این پینگ بالا که اشاره کردید، تو وب‌گردی مشکلی ایجاد نمی‌کنه؟ من قبلنا آسیاتک داشتم. تو ساعتای خلوت پینگ بد نبود. وب‌گردی هم قابل قبول بود. اما شبا و 5شنبه، جمعه‌ها پینگش افتضاح می‌شد و وب‌گردیش هم تعطیل می‌شد.

بازم متشکرم.

13. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فقط این پینگ بالا که اشاره کردید، تو وب‌گردی مشکلی ایجاد نمی‌کنه؟ من قبلنا آسیاتک داشتم. تو ساعتای خلوت پینگ بد نبود. وب‌گردی هم قابل قبول بود. اما شبا و 5شنبه، جمعه‌ها پینگش افتضاح می‌شد و وب‌گردیش هم تعطیل می‌شد.

بازم متشکرم.
    البته که تاثیر داره، ولی آنچه من منظورم بود، برای گیم روش حساب باز نکنید و نه اینکه صفحات وب رو مشکل خواهید داشت. تفاوت پینگ پیشگامان با مخابرات توی مرکز مخابراتی قدوسی، 50 میلی ثانیه است. این رقمی نیست که شما با چشم در هنگام وب گردی ببینیدش، ولی اگه گیمر باشی 5 میلی ثانیه هم مشخص میکنه خودش رو.

و اما زمان هایی که مشکل پینگ خیلی بالا هست و اذیت میکنه و این تاثیر رو به چشم میبینید کم هست و در اون مواقع اکثراً مشکلی تو شبکه اشان یا پهنای باند مرکز هست و خودشون هم در جریان اند و حلش میکنند، سری آخری برای من حدود 5 روز تا دقیقاً دیروز مشکل داشت و پینگ بالا بود، استریم 240p هم با لگ و به زور پخش میشد، صفحات وب کند باز میشدند، ولی کارام رو با کمی تاخیر و لگ بالاخره انجام میدادم و شب ها هم رو دانلود چند کانکشنی با utorrent و IDM مشکلی ایجاد نکرد. سری قبلش هم 2 ماه پیش برای مدت یک هفته قر و قاطی بعضی ساعات این مشکل پیش میومد. حالا ممکنه شانس شما مرکز خوبی داشته باشید و به زور یکی، دو روز در ماه هم این مشکلات رو نبینید.

این الان وضع پینگش با 8.8.8.8 و یاهو که بد نیست، تا دو روز پیش روی 700 تا 800 هم میرسید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ویرایش: یک نکته دیگه رو هم بهش اشاره کنم، اگه نیاز به IP پویا داری، سرویس های پیشگامان روی NAT ارائه میشه و این امکان رو به کاربرهاش نمیده که به راحتی IP عوض بکنند. شما با قطع و وصل کردن مودم و یا کانکشن، IP اتان ثابت میمونه در سرویس های این شرکت. مگر اینکه برای مدت طولانی (چند ساعت) مودم رو خاموش نگه داری تا IP اینترنتی شما عوض بشه.
    Last edited by Pejii; 21-09-2015 at 19:50.

15. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من میخوام از پارس آنلاین تخلیه کنم و از پیشگامان سرویس 10-16 مگ رو بگیرم.
    کسی این سرویس رو داره ازشون؟ کیفیتشون چطوره؟ خصوصا دانلود شبانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •