فقط این پینگ بالا که اشاره کردید، تو وبگردی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ من قبلنا آسیاتک داشتم. تو ساعتای خلوت پینگ بد نبود. وبگردی هم قابل قبول بود. اما شبا و 5شنبه، جمعهها پینگش افتضاح میشد و وبگردیش هم تعطیل میشد.
بازم متشکرم.
البته که تاثیر داره، ولی آنچه من منظورم بود، برای گیم روش حساب باز نکنید و نه اینکه صفحات وب رو مشکل خواهید داشت. تفاوت پینگ پیشگامان با مخابرات توی مرکز مخابراتی قدوسی، 50 میلی ثانیه است. این رقمی نیست که شما با چشم در هنگام وب گردی ببینیدش، ولی اگه گیمر باشی 5 میلی ثانیه هم مشخص میکنه خودش رو.
و اما زمان هایی که مشکل پینگ خیلی بالا هست و اذیت میکنه و این تاثیر رو به چشم میبینید کم هست و در اون مواقع اکثراً مشکلی تو شبکه اشان یا پهنای باند مرکز هست و خودشون هم در جریان اند و حلش میکنند، سری آخری برای من حدود 5 روز تا دقیقاً دیروز مشکل داشت و پینگ بالا بود، استریم 240p هم با لگ و به زور پخش میشد، صفحات وب کند باز میشدند، ولی کارام رو با کمی تاخیر و لگ بالاخره انجام میدادم و شب ها هم رو دانلود چند کانکشنی با utorrent و IDM مشکلی ایجاد نکرد. سری قبلش هم 2 ماه پیش برای مدت یک هفته قر و قاطی بعضی ساعات این مشکل پیش میومد. حالا ممکنه شانس شما مرکز خوبی داشته باشید و به زور یکی، دو روز در ماه هم این مشکلات رو نبینید.
این الان وضع پینگش با 8.8.8.8 و یاهو که بد نیست، تا دو روز پیش روی 700 تا 800 هم میرسید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش: یک نکته دیگه رو هم بهش اشاره کنم، اگه نیاز به IP پویا داری، سرویس های پیشگامان روی NAT ارائه میشه و این امکان رو به کاربرهاش نمیده که به راحتی IP عوض بکنند. شما با قطع و وصل کردن مودم و یا کانکشن، IP اتان ثابت میمونه در سرویس های این شرکت. مگر اینکه برای مدت طولانی (چند ساعت) مودم رو خاموش نگه داری تا IP اینترنتی شما عوض بشه.