حسین جان توضیح دادم دیگهباور کن با تاکتیک کار کردم و دفاع حریف هم خیلی ضعیف کار کرد.مطمئن باش همچنین نتیجه ای دیگه پیش نخواهد اومد.من قول میدم تیمم در حد همه تیمهای بچه ها هست.حتی به نظرم چلسی از تیم من قویتر هستش
![]()
حسین جان توضیح دادم دیگهباور کن با تاکتیک کار کردم و دفاع حریف هم خیلی ضعیف کار کرد.مطمئن باش همچنین نتیجه ای دیگه پیش نخواهد اومد.من قول میدم تیمم در حد همه تیمهای بچه ها هست.حتی به نظرم چلسی از تیم من قویتر هستش
![]()
وحيد جان تبريك ميگم خيره كننده بود با اين حساب فكر كنم ته جدولم اما ميخوام از فردا حسابي جبران كنم![]()
آمار بازی رو دوستان می تونید ببینید؟برای خود من نمی دونم چرا نمیاد.
راستی دوستان این بخش team style واقعا تاثیر گذار هست و یه بخش تخصصی هستش.فکر کنم بیشتر دوستان این قسمت رو ندونن چیه.من توی این بازی با تغییر سیستم و تغییرات زیاد در team style تونستم خوب بازی کنم اگه خواستیم در مورد این قیمت میتونم توضیح کامل بدم.
وحید جان ترکوندی لیگو فکر کنم ساها رده ی اول گلزنا باشه درسته.؟؟
البته فکر کنم بازیکنات خیلی آماده بودند خودتم که خیلی آماده بودی اینو که گفتی.!!
تیمتم که ازش کم نکردن.
همه ی اینا دست در دست هم دادند تا شما پر گل ترین بازی رقم بزنی.
واقعا جای تحسین داره.
ولی خداییش اورتون هم تیم قوی هست.هافبک سرعتی زیاد داره.به خصوص اینکه تعدیل نشده هم هست.
Last edited by SHADEL; 10-02-2010 at 00:11.
جدول لیگ در پایان هفته پنجم
باور کنید دوستان یه بازی خاص بود.نه بازی من خیلی عالی هست و نه بازیکنانم خیلی عالی هستن.در ضمن دو واحد از تیم من کم شده.اگر دوستان بخواین میشه کمتر کم کردولی باور کنید تیم من در حد تیم شماست.حال ما یه بار 6 تا زدیما
راستی دوستان اگه عکس نیومد این لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidgame; 10-02-2010 at 00:16.
بچه ها یادتون باشه آخر فصل دو تیم اول میرن لیگ قهرمانان و دو تیم آخر از لیگ باید خداحافظی کنن ( بجاش دو نفر دیگه میان الان بچه ها توی پیام خصوصی به من میگن دوست دارن بیان توی لیگ ) پس بازیهاتونو شل نگیرین .
البته اینو هم در نظر بگیریم وحید از یک تیم آخر جدولی برده .
الان اختلاف امتیازات خیلی زیادم نیستا من با تیم ششم فقط دو امتیاز فاصله دارم یعنی با یک مساوی یا باخت ممکنه خیلی بیام پایین .
بارنلی 0 -اورتون 1
آمار بازی:
سیو بازی:
من توی این بازی موقعیت گل خیلی زیادی نداشتم.زیاد به آمار توجه نکنید.من چند تا شوت خیلی آرام هم به سمت دروازه حریف زدم.راستی یکی از دفاع های تیم حریفو من نگاه کردم overall rating اون 35 بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا دفاع حریف خیلی ضعیف بود ولی با این حال حریف بد بازی نکرد و فشار خوبی اورد.نمی خوام از خودم تعریف کنم من کلا توی دفاع کردن و پرس کردن استاد هستم و این به خاطر این هستش که چند سال هست که وقت زیادی رو با این بازی گذروندم و هر کسی جای من بود شاید مثل من می شد.من الان توی 4 بازی فقط 1 گول خوردم.دو تا بازی اول رو هم خودم بازی نکردم و گرنه دو تا از منچسترسیتی احتمالش کم بود بخورم
راستی لوییز ساها توی این بازی خوب بازی کرد و یه پاس گل داد.ولی دوستان مثلا همین ساها overall rating اون 76 هستش.فکر کنم مهاجمهای قویتر از ساها توی تیم بچه ها باشن.
ترتیب بازیهای هفته ششم
بارنلی------------------------------------------------اورتون--------------------------------( برگزار شد )
ویگان-------------------------------------------------منچستر سیتی--------------------- ( برگزار شد )
آرسنال-----------------------------------------------استوک سیتی---------------------- امروز ساعت 4.30 تا 8.30 شب
منچستریونایتد---------------------------------------ولوورهمپتون------------------------ امروز ساعت 8.30 تا 9.30 شب
چلسی----------------------------------------------پورتموث------------------------------ امروز ساعت 9.45 تا 10.15 شب
بیرمنگام---------------------------------------------لیورپول------------------------------- امروز ساعت 10.30 تا 11 شب
آخرین سیو بازیها :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 10-02-2010 at 17:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)