از دوستان کسی سریال برنامه appzapper 2.0.1 رو داره؟ممنون میشم بذارید
Name: Cheesytoe
Serial: APZP-111-99-215-101
Name: Magic Mofo
Serial: APZP-102-109-199-111
سلام
با بوت کمپ ویندوز ریختم بعد پارتیشنام رو اضافه کردم اما حالا این error رو میده!!
توی استارت آپ هم درایو بوت کمپ نمیاد!! مشکل چیه؟؟؟
سوال رو در این تاپیک بپرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا بیخودی ، تاپیک رو بهم می ریزی ؟؟
اگر جوابت رو ندادم ، چون یک سؤال رو ۴ بار پرسیدی!
تکرار شه ، بن میشی!
با تشکر ،
امید
با سلامی دوباره به شما دوست عزیز ،
امکان آپگرید ، بوت کمپ از ۲.۲ به ۳.۰ نیست! پس یا باید ، دی وی دی اسنو لئوپارد رو تهیه کنید و یا خود بوت کمپ رو دانلود کنید ،
لینک دانلود : (Bootcamp 3.0)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دانلود و نصب ، حتما ، آپدیت 3.1 هم دانلود و نصب کنید! (تو سایت اپل هست ، 380MB هم بیشتر نیست!)
موفق باشید ،
امید
Last edited by Microsoft24; 13-06-2010 at 14:27.
با سلام به همه دوستان
من رو مک بوک پروم هم ویندوز (البته با راهنمایی امید جان) و هم طبیعتا مک رو دارم. به هنگام کار با ویندوز ترک پدم به ظرافت خاصی کار میکنه یعنی با کوچکترین اشاره فرمان رو انجام میده. اما در محیط مک حتما بایستی انگشت خودم رو فشار بدم تا تر پد تقی صدا بده تا فرمان رو بگیره. دلیل خاصی داره. اگه تو محیط مک به همون ظرافت ویندوز کار می کرد خیلی عالی میشد.
با سلام به شما دوست عزیز ،
به مسیر :
Apple Menu -- > System Preferences -- > Track pad
برید و تیک همه ی گزینه ها رو فعال کنید!
موفق باشید ،
امید
سلام یه چیزی بعضی وقت ها خیلی کم یه همچین مشکلی پیش میاد...
صفحه کاملا خاموش میشه (مثل زمان computer sleep ) اخرین بار زمانی بود که داشتم نرم افزار jondo رو می بستم. مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)