تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 64 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشيد
    من حدود يك ماهه كه يه دستگاه 1564 با سي پي يو Core i5 بدون ويندوز گرفتم
    الان هم يك نسخه ويندوز 7 32 بيتي روش نصب كردم
    آخرين درايور رو هم از سايت dell دانلود كردم ولي هم موقع دستگاه رو خاموش ميكنم و بعد از جابجائي دوباره روشن ميكنم
    هم سرعت بالا اومدن ويندوز خيلي كند ميشه هم اينكه نور و رنگ صفحه نمايش خيلي روشن ميشه و در آخر هم اين پيغام كنار ساعت به نمايش در مي آد :
    Display driver stopped responding and has recoverd
    display driver Intel Graphics Accelerator Driver for Windows XP(R) stopped
    responding and has successfully recovered
    از دوستاني كه اطلاعات دارم خواهش ميكنم كمك كنيد ديگه خيلي كلافه شدم
    .
    اين پيغام نشون از مشكل داشتن درايور گرافيك هست.شمكا گرافيكتون اينتل 4500 هست؟
    تا حالا xp نصب كرديد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من فقط موندم چرا این مدل اینطوریه من یکی از مدلهای سونی گرفتم با سی پیو corei3 ویندوز اکس پی به راحتی کار میکنه و روونه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

ن وقتی splinter cell convinction بازی مکنم یه دفه گیر مکنه وسط بازی.درایور گرافیکم هم نصبه.حتی کیفیت گرافیک بازی رو هم که کم مکنم فرقی نمکنه.مشکل چیه؟

در آغاز فعالیت RAGING BULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض 1564

سلام
    می خواستم بپرسم با این همی مشکلاتی که درباره 1564 گفته شد البته خوبیاشم گفته شد درسته قیمتش مناسبه کاراییش بالاست اما با این همی مشکلاتی که دوستان بیان کردم مثل بلوتوث/نصب درایور/نصب ویندوز/صدای هارد/Pdfو ...
    آیا واقعا ارزش خریدن داره یا نه ؟
    من قصد خرید 1564دارم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI و ... اما حاضر نیستم که کیفیت رو فدای پول کنم می خواستم از کسایی که برای مدت زیادی از این مدل استفاده کردند بپرسم ارزش خریدن داره یا نه ؟ با دلیل و منطق نه از روی احساس که چون خودشون این مدل رو دارن حتما خوبه
    مرسی.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من قصد خرید 1564 دارم بیشتر مطلبی که گفته بودید رو دربارش تو این تاپیک خوندم هم مزایا هم معایب.
    حالا می خواستم بپرسم با مزایا یی که داره مثل قیمت مناسب ظاهر زیبا امکانات کامل و با معایبی که گفته شد مثل مشکلاتی از قبیل نصب انواع ویندوز یا نمایش علایم باطری یا مشکلات PDF و یا نور صفحه و BULETOOTTH و WIRELESS و از این قبیل آیا واقعاً ارزش خریدن داره ؟از کسایی که برای مدت زیادی 1564 دارن می پرسم؟
    لپ تاپ زیبایی ست و امکاناتش کامله اما باید کاراییشو نشون بده دیگه همه چیزم ظاهر نیست
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    می خواستم بپرسم با این همی مشکلاتی که درباره 1564 گفته شد البته خوبیاشم گفته شد درسته قیمتش مناسبه کاراییش بالاست اما با این همی مشکلاتی که دوستان بیان کردم مثل بلوتوث/نصب درایور/نصب ویندوز/صدای هارد/Pdfو ...
    من قصد خرید 1564دارم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI و ... اما حاضر نیستم که کیفیت رو فدای پول کنم می خواستم از کسایی که برای مدت زیادی از این مدل استفاده کردند بپرسم ارزش خریدن داره یا نه ؟ با دلیل و منطق نه از روی احساس که چون خودشون این مدل رو دارن حتما خوبه
    مرسی.
    سلام تمامی مشکلاتی گفتید اصلا وجود ندارد اگر dvd درایورهای زیگورات را کامل نصب کنید با pdfهم اصلا مشکلی ندارم بلوتوث هم دقیقا کار میکند

7. 2 کاربر از heidary_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    مرسی.
    سلام من یه1564خریدم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI از زیگورات ویندوز سون خودمم روش نصب کردم دریورای زیگواتم نصب کردم و نه با بلوتوث و نه با pdf یا هر چیز دیگه ای مشکلی ندارم ول از من می شنوی اگه می تونی کمی بیشتر هزینه کنی یه مدلی از دل هست از این مدل بهتره مدل وسترو 3500
    البته کارایی هر دو یکی هست ولی این هم بدنه مقاومتری داره و هم پورت ای ساتا داره و هم مدل جدیدتری هست و هم fp داره و هم ویندوز سون روش اوریجینال هست با گارانتی زیگورات قیمتش 1میلیون و 80 هست ولی الان زیگورات نداره فکر کنم ایران دل داشته باشه
    دوست عزیز از من بشنو ویا گارانتی زیگورات بخر یا گارانتی ایران دل و فریب مغازه ها رو نخور
    بازم میگم اگه به هر دلیلی نتونستی 3500 رو بخری 1564 با اون کانفیگی که گفتی خیلی خوبه و مشکل خاصی نداره
    اگر می خوای بازی کنی 1564 و اگه با برنامه های سه بعدی کار کنی 3500 رو بخر امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

سلام

ن وقتی splinter cell convinction بازی مکنم یه دفه گیر مکنه وسط بازی.درایور گرافیکم هم نصبه.حتی کیفیت گرافیک بازی رو هم که کم مکنم فرقی نمکنه.مشکل چیه؟
    عزیزم مشکل از کرک بازیته نه از کامپیوترت

9. این کاربر از mahsaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

سلام

شما باید دیتیل ها رو بیاری پایین و بازی کنی مگه گرافیک چقدر قویه ؟

من ایسر خودم G310 512mb ddr3 vram هست با این حال برای اینکه بتونه روان و زیر 20 فریم بازی کنم انتی رو میارم بین 2 و 4 میزارم و لول ها رو کم میکنم

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام تمامی مشکلاتی گفتید اصلا وجود ندارد اگر dvd درایورهای زیگورات را کامل نصب کنید با pdfهم اصلا مشکلی ندارم بلوتوث هم دقیقا کار میکند
    ممنون از راهنمایینون امیدوارم همین طور که میگید باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از دوستان خوبم heidary_sh و mahsaeed تشکر می کنم بابت راهنماییشون

13. این کاربر از RAGING BULL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •