اين پيغام نشون از مشكل داشتن درايور گرافيك هست.شمكا گرافيكتون اينتل 4500 هست؟
تا حالا xp نصب كرديد؟
اين پيغام نشون از مشكل داشتن درايور گرافيك هست.شمكا گرافيكتون اينتل 4500 هست؟
تا حالا xp نصب كرديد؟
سلام دوستان من فقط موندم چرا این مدل اینطوریه من یکی از مدلهای سونی گرفتم با سی پیو corei3 ویندوز اکس پی به راحتی کار میکنه و روونه؟
سلام
ن وقتی splinter cell convinction بازی مکنم یه دفه گیر مکنه وسط بازی.درایور گرافیکم هم نصبه.حتی کیفیت گرافیک بازی رو هم که کم مکنم فرقی نمکنه.مشکل چیه؟
سلام
می خواستم بپرسم با این همی مشکلاتی که درباره 1564 گفته شد البته خوبیاشم گفته شد درسته قیمتش مناسبه کاراییش بالاست اما با این همی مشکلاتی که دوستان بیان کردم مثل بلوتوث/نصب درایور/نصب ویندوز/صدای هارد/Pdfو ...
آیا واقعا ارزش خریدن داره یا نه ؟
من قصد خرید 1564دارم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI و ... اما حاضر نیستم که کیفیت رو فدای پول کنم می خواستم از کسایی که برای مدت زیادی از این مدل استفاده کردند بپرسم ارزش خریدن داره یا نه ؟ با دلیل و منطق نه از روی احساس که چون خودشون این مدل رو دارن حتما خوبه
مرسی.
سلام
من قصد خرید 1564 دارم بیشتر مطلبی که گفته بودید رو دربارش تو این تاپیک خوندم هم مزایا هم معایب.
حالا می خواستم بپرسم با مزایا یی که داره مثل قیمت مناسب ظاهر زیبا امکانات کامل و با معایبی که گفته شد مثل مشکلاتی از قبیل نصب انواع ویندوز یا نمایش علایم باطری یا مشکلات PDF و یا نور صفحه و BULETOOTTH و WIRELESS و از این قبیل آیا واقعاً ارزش خریدن داره ؟از کسایی که برای مدت زیادی 1564 دارن می پرسم؟
لپ تاپ زیبایی ست و امکاناتش کامله اما باید کاراییشو نشون بده دیگه همه چیزم ظاهر نیست
مرسی
سلام تمامی مشکلاتی گفتید اصلا وجود ندارد اگر dvd درایورهای زیگورات را کامل نصب کنید با pdfهم اصلا مشکلی ندارم بلوتوث هم دقیقا کار میکند
سلام من یه1564خریدم با کانفیگ core i5 , گرافیک ATI از زیگورات ویندوز سون خودمم روش نصب کردم دریورای زیگواتم نصب کردم و نه با بلوتوث و نه با pdf یا هر چیز دیگه ای مشکلی ندارم ول از من می شنوی اگه می تونی کمی بیشتر هزینه کنی یه مدلی از دل هست از این مدل بهتره مدل وسترو 3500
البته کارایی هر دو یکی هست ولی این هم بدنه مقاومتری داره و هم پورت ای ساتا داره و هم مدل جدیدتری هست و هم fp داره و هم ویندوز سون روش اوریجینال هست با گارانتی زیگورات قیمتش 1میلیون و 80 هست ولی الان زیگورات نداره فکر کنم ایران دل داشته باشه
دوست عزیز از من بشنو ویا گارانتی زیگورات بخر یا گارانتی ایران دل و فریب مغازه ها رو نخور
بازم میگم اگه به هر دلیلی نتونستی 3500 رو بخری 1564 با اون کانفیگی که گفتی خیلی خوبه و مشکل خاصی نداره
اگر می خوای بازی کنی 1564 و اگه با برنامه های سه بعدی کار کنی 3500 رو بخر امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
عزیزم مشکل از کرک بازیته نه از کامپیوترت
شما باید دیتیل ها رو بیاری پایین و بازی کنی مگه گرافیک چقدر قویه ؟
من ایسر خودم G310 512mb ddr3 vram هست با این حال برای اینکه بتونه روان و زیر 20 فریم بازی کنم انتی رو میارم بین 2 و 4 میزارم و لول ها رو کم میکنم
ممنون از راهنمایینون امیدوارم همین طور که میگید باشه.![]()
از دوستان خوبم heidary_sh و mahsaeed تشکر می کنم بابت راهنماییشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)