تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 50 از 410 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

راجع به فایروال که در صفحه پیش گفتم باید خدمت دوستان عرض کنم فایروال خود آنتی ویروس ها به درد نمی خوره و حتما باید یه firewall جانبی نصب بشه.
    فقط یادتون باشه که قابلیت share فایل هاتون رو حتما خاموش کنید.

کسی از رزنت سرویس داره؟خیلی ازش تعریف می کنندها!!!

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من یه ویندوز xp 32 دارم یه سون 64
    تو xp با اکسپلورر پینگ حدود 350 بود
    تو سون با فایرفاکس بالای 800 و با اکسپلورر حدود 600 بود
    مگه ربطی به ویندوز و ... داره؟
    نه به ویندوز ربطی نداره.............پینگ بالا رو باید با مرکز سرویس دهنده تماس گرفت و پرسید ......... شما اینجوری پینگت رو چک کن :
    منوی استارت ...RUN...تایپ کن CMD.....داخلش تایپ کن ping 4.2.2.1 بعد یه اینتر بزن تا ببینی پینگت چقدره... .در حالت عادی باید بین 170 الی 240 باشه ...اگه بیشتر باشه مشکل از سرویس دهنده است...........( یادت باشه قبلش تمام برنامه هایی که از اینترنت استفاده می کنند رو Disable کنی.....)

1-گاهی اوقات هم چراغ اتصال lan مودمم چشمک میزنه، ممکنه به خاطر همین سیم برقه باشه؟!
    اون چشمک زدن چراغ Lan مودم برای اینه که شما داری از طریق پورت ( سوکت ) Lan مادربورد استفاده می کنی اگه به پشت کیس هم نگاه کنی اونجایی که سوکت مودم خورده به مادربورد هم یه چراغ کوچیک داره که روشن خاموش میشه...
    نه مشکلی نداره و در حالت طبیعی باید این چشمک زدن ها باشه........

2-اگه مودم همیشه روشن باشه خراب میشه؟ مودمم tp link هست، چون به نظر زیاد داغ میشه
    نه من هم مودمم چند روزی میشه که مدام روشن باشه ....مشکلی پیش نمیاد.......( البته من تایید نمی کنم ولی خوب بهتره که چند روزی یه بار هم یه ساعت خاموشی داشته باشه و یا مواقعی که از اینترنت استفاده نمی کنی خاموشش کنی..)

3-اگه همیشه به اینترنت وصل باشم پهنای باندم بیخودی از بین نمیره؟!
    بهتره توی ساعت هایی که از اینترنت استفاده نمی کنی به اینترنت الکی وصل نباشی...........چون به هر حال برای همین وصل شدن ها و ارسال داده ها هم ممکنه یه مقداری از پهنای باندت مصرف بشه.............خیلی راحت هر موقع که با اینترنت کاری نداری دیسکانکت باش..........

3. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با همین روش پینگ رو چک کردم
    حداقل 255 و حداکثر 261 بود

ولی جالبه که با speed test در هردو حالت حدود 800 هست!
    زیاد هم دیسکانکت میشه، یعنی اصلا نمیشه بزاریش چند ساعت دانلود کنه

این یعنی چی!؟ چکار باید بکنم!؟
    Last edited by miladddd; 20-10-2010 at 22:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

با همین روش پینگ رو چک کردم
    حداقل 255 و حداکثر 261 بود

ولی جالبه که با speed test در هردو حالت حدود 800 هست!
    زیاد هم دیسکانکت میشه، یعنی اصلا نمیشه بزاریش چند ساعت دانلود کنه

این یعنی چی!؟ چکار باید بکنم!؟

مشکل از اون مرکزی هست که داری ازش سرویس می گیری...باید باهاشون تماس بگیری هی به پاشون بپیچی و با صدای شاکی بودن باهاشون صحبتکنی تا کرت رو راه بندازن...........مخصوصا قطعی.

من تا قطع بشع زنگ می زنم گذرگاه و به طرف میگم که چرا قطع کردید اینترنت رو و کلی شاکی می شم ( یه بار بنده خداها سرور رو ریستارت کرده بودند طرف کلی بهش برخورد منم اصلا کم نیووردم و بهش پریدم ازم معذرت خواهی کرد) شوخی که نیست دارن پولش رو میگیرن و باید خدمات خوب بدن................

6. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مشکل از اون مرکزی هست که داری ازش سرویس می گیری...باید باهاشون تماس بگیری هی به پاشون بپیچی و با صدای شاکی بودن باهاشون صحبتکنی تا کرت رو راه بندازن...........مخصوصا قطعی.

من تا قطع بشع زنگ می زنم گذرگاه و به طرف میگم که چرا قطع کردید اینترنت رو و کلی شاکی می شم ( یه بار بنده خداها سرور رو ریستارت کرده بودند طرف کلی بهش برخورد منم اصلا کم نیووردم و بهش پریدم ازم معذرت خواهی کرد) شوخی که نیست دارن پولش رو میگیرن و باید خدمات خوب بدن................

کاملن درسته! سفت برخورد کنید! هیچی هم که نشه میفهمن که ما میفهمیم !
    Last edited by Arash4484; 22-10-2010 at 21:51.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این برج بدلایل کاری 9 گیگ مصرف روزانه/ماهیانه داشتم!من همیشه 3 گیگ شارژ بودم بعضی اوقات4.جایتان خال دلی از عزا در آوردم وشبانه که دیگر پکوندم حسابش دستم نیست....سیستمم بی اغراق 1ماه است یا onیا استند بای است!فقط گاهی ریست میکنم.
    اما توی ذوق بودم که کلیک امروز صحبت از پهنای باند 1 گیگی (خوب دقت کنید . مثلن من الان512 کیلوبیتم که اوج ADSLشخصی در اینجاست .صحبت1000000بیت است,نگو متعجب نیستی )در کره جنوبی کرد که انگلیسیها رو به تعجب درآورده بودوحتا خودکره ای ها هم!
    یک پروژه اینچنینی در آمریکا هم گوگل داره- امّا این کره است -40 سال پیش عین ما بود...
    هزینه این پروژه: 24 میلیارد دلار!25000میلیارد تومن!کل بودجه تاریخ IT ما یا کل بودجه سالانه کشوری در همسایه شمالیشون چقدره؟چقدر است؟
    -خوب نامرد! میخای چه کار 4 مگشو بده اینجا!
    Last edited by Arash4484; 23-10-2010 at 00:05.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

-خوب نامرد! میخای چه کار 4 مگشو بده اینجا!
    عمرا............. ما با همین اینترنت زپرتی باید سر کنیم................چند روز پیش توی روزنامه خوندم که کره ایه ا در ارائه اینترنت پر سرعت در دنیا اول هستند و ما بین 5 کشور آخر اون لیست!!!!!!!!!!! آخرین کشور کره شمالی بود که اصلا اینترنت نداشت..............وضعیت ما رو هم شبیه کره شمالی توصیف کردن!!!!!!!!!!!!!!!! پس به همین اینترنتی که داری صفت بچسب که همینم ازت نگیرن

10. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13 اینترنت چیست؟

عمرا............. ما با همین اینترنت زپرتی باید سر کنیم................چند روز پیش توی روزنامه خوندم که کره ایه ا در ارائه اینترنت پر سرعت در دنیا اول هستند و ما بین 5 کشور آخر اون لیست!!!!!!!!!!! آخرین کشور کره شمالی بود که اصلا اینترنت نداشت..............وضعیت ما رو هم شبیه کره شمالی توصیف کردن!!!!!!!!!!!!!!!! پس به همین اینترنتی که داری صفت بچسب که همینم ازت نگیرن

آره ,منم نگران همینم دیگه!
    تو مملکتی که مسوول مخابراتیش میگه قطعی که تو اینترنت پیش آمده بود زیاد مهم نبود و فقط دسترسی به سایت های خارجی رو مسدود کرده بود! (نقل به مضمون/ قضیه مال چند ماه پیشه)
    و وقتی خبرنگاران بهت زده میگن تمام اینترنت یعنی همون خارج شما و اکثر همین ایرانیها هم سرورشون خارجیه و اصلن سرور مادر اینترنت غیر آمریکای شمالی جایی نداریم حتا تو اروپا!
    آقا فقط در جواب نگاه میکنه!

حالا اگه ما مطالباتمون روبالا نبریم میان فردا با فیبر نوری صدا وسیما و شبکه ملی رشد رو میارن در خونه و اینترنت به معنای واقعی پاک تخته میشه (کما اینکه شده )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها من 4 ماهو نيمه از مخابرات دي اس ال گرفتم و بجز اون پول اوليه كه دو ماهه پرداخت كردم مبلغ ديگه اي هم ندادم
    روي فيش تلفن هم كه هفته پيش اومد چيزي نيومده بود واسه شما پول شارژ اومده روي فيشتون؟ اگر اومده كي ثبت نام كرده بودين؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بچه ها من 4 ماهو نيمه از مخابرات دي اس ال گرفتم و بجز اون پول اوليه كه دو ماهه پرداخت كردم مبلغ ديگه اي هم ندادم
    روي فيش تلفن هم كه هفته پيش اومد چيزي نيومده بود واسه شما پول شارژ اومده روي فيشتون؟ اگر اومده كي ثبت نام كرده بودين؟

منم همینطور

راستی الان اومدم با adsl وصل بشم وصل نشد و ارور 691 داد یعنی رمز عبور و نام کاربری اشتباه است
    چرا؟
    الانم با زغال آپم
    Last edited by ho3in0861; 29-10-2010 at 19:39.

14. این کاربر از ho3in0861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •