سلام
بله اين ورژن آسيايي است. دوستاني كه ورژن اروپايي ساخت اسلواكي دارند ( يعني LE) دقت كنندكه فارسي نمي شه و منوي مخفي را دستكاري نكنند كه قابل برگشت نيست.
سلام
بله اين ورژن آسيايي است. دوستاني كه ورژن اروپايي ساخت اسلواكي دارند ( يعني LE) دقت كنندكه فارسي نمي شه و منوي مخفي را دستكاري نكنند كه قابل برگشت نيست.
سلام
سرعت پاسخگويي LCD B690 با LED B6000 تفاوت داره...؟؟؟
كدومش كمتره...؟؟؟؟
690 4 ms
b6000 4 ms
b6000 review
b690 (b650) reviewکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
من چند تا سوال در زمينه اين مدل B690 يا همون B650 دارم .( فقط 32 اينچ )
1) مي خواستم بدونم اين ال سي دي براي گيم مناسب است يا نه چون من گيم بازي ميكنم نميخوام در بازي ها برام مشكل ايجاد كنه من دو تا كنسول دارم ( ps3 & xbox360 ) هنگام بازي كه اذيت نميكنه مثلا در بازي هايي مثل فوتبال صفحه كه جا نميمونه و ... .
2) بعد من اين تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ رو كه خوندم متوجه شدم اين ال سي دي مدل اسياي و اروپايي دارد . اين مدل اروپايي رو نمايندگي هاي سامسنگ دارن كه با گارانتي سام سرويس باشه يا نه .
3) اين دو مدل فقط تفاوتشون در تلتكس فارسي و داشتن تينور ديجيتلي است درسته حالا مي خوام بخرم كدام يك از اين مدلها رو بگيرم بهتره AS يا EU .
4) ايا ارزش داره از بانه بيارم يا نه .
منون ميشم اگه راهنمايي كنيد فقط ببخشيد اگر متنم زياد شد![]()
یه سوال
با کابل hdmi کامپیوتر رو به ال سی دی وصل کنیم بهتره یا با Lan؟ کیفیت منظورمه؟
اصلا چجوری از Lan میشه استفاده کرد؟
كسي نبود ما را راهنمايي كنه![]()
قضیه لن اینه که شما از طریق کارت شبکه, lcd رو وارد شبکه کامپیوتر میکنی و به عنوان مثال میتونی فایلهای مولتی مدیا مثل فیلم عکس یا موسیقی که روی هاردت هست رو در اختیار lcd هم قرار میدی و lcd اونا رو برات از روی هارد کامپیوتر پخش میکنه .
نمیشه شما صفحه ویندوز رو که الان روی مانیتور هست از طریق لن بندازی روی lcd اگه میخوای این کارو کنی میتونی از کابل hdmi استفاده کنی و با این کار از lcd به عنوان مانیتور استفاده میکنی .
ما رو راهنمايي نميكنيد![]()
من وقتی از طریق lan کامپیوتر رو به ال سی دی وصل میکنم فقط اینجا رو برام میاره :
C:\Users\Public\
در صورتی که من hard رو share کردم و ای پی و ... هم دادم
من منظور شما رو از اینکه ال سی دی وارد شبکه کامپیوتر میشه و اینکه فرقش با همین کابل hdmi چیه نفهمیدم؟
1: شبکه کردن این lcd و کامپیوتر همینطوری هردمبیلی نیست مقدماتی داره که باید انجام بدی مثل نصب نرم افزار مخصوص اشتراک فایل که تمام آموزش ها در این زمینه رو میتونی توی این تاپیک ببینی
شبکه کردن کامیپوتر با HDTV سامسونگ B690
2: چطور منظورمو نگرفتی: کابل hdmi از کامپیوتر به lcd وصل میشه و lcd بجای مانیتور استفاده میشه مثلا صفحه دسکتاپ ویندوز بجای مانیتورت میاد توی lcd ماوس هم میاد توی lcd دقیقا lcd میشه مانیتور کامپیوترت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در مورد شبکه اینطوری نیست شما فقط هارد کامپیوترت رو از طریق کابل شبکه در اختیار lcd قرار میدی که lcd از روش فیلمها آهنگها و موسیقی ها رو میخونه شما چطوری یه فلش مموری به lcd وصل میکنی همونطوری فقط بجای فلش هارد کامپیوتر از طریق کابل شبکه به پنل وصل میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)