دوستان من اول بازی که باید فرار کنیم تا برسه به یه یارو که میگه از کومد وسایل بردار میرم ولی دیگه هیچ کاری نمیکنه وسایلم ور میدارم ولی بازم حرکت نمیکنه همش همونجا واساده
دوستان من اول بازی که باید فرار کنیم تا برسه به یه یارو که میگه از کومد وسایل بردار میرم ولی دیگه هیچ کاری نمیکنه وسایلم ور میدارم ولی بازم حرکت نمیکنه همش همونجا واساده
سلام.من فکر کنم به آخر بازی رسیدم.chapter 14 هستم . اون یارو کچله به هیولا تبدیل شده بود رو کشتم بعد isac رفت پیش دوس دخترش نشست و بغلش کرد و یهو رفت توی توهم . حالا اینجا هی دختر رو میزنم بعد این marker باز میشه و یه قلب بزرگ اونجا هست هرچقدر اون قلب رو شلیک میکنم نمی میره.این جن های کوتوله مشکی هم هی میان منو میزنن.چه راهی رو پیشنهاد میکنین ؟ الان 2 روزه همین جا گیر کردم![]()
فقط میشه اظهار تاسف خورد . اینطوری پیش بره من داستان رو ادامه نمیدم
شما چطوری این تاپیک رو میبینید ولی تاپیک مربوطش رو که هر دوتا هم کنار همن رو نمیبینید ؟
مشکلات نصب و اجرا - Dead Space 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورتون اینه که وایساده یا کلا راه رو پیدا نمیکنید برید..؟دوستان من اول بازی که باید فرار کنیم تا برسه به یه یارو که میگه از کومد وسایل بردار میرم ولی دیگه هیچ کاری نمیکنه وسایلم ور میدارم ولی بازم حرکت نمیکنه همش همونجا واساده
اگه راهه که با فشار RS مسیر رو نشون میده
تنها ارهش همینه که بزنی اون قلبه...فقط سریع باش با اسلحه های قوی کار کن.سلام.من فکر کنم به آخر بازی رسیدم.chapter 14 هستم . اون یارو کچله به هیولا تبدیل شده بود رو کشتم بعد isac رفت پیش دوس دخترش نشست و بغلش کرد و یهو رفت توی توهم . حالا اینجا هی دختر رو میزنم بعد این marker باز میشه و یه قلب بزرگ اونجا هست هرچقدر اون قلب رو شلیک میکنم نمی میره.این جن های کوتوله مشکی هم هی میان منو میزنن.چه راهی رو پیشنهاد میکنین ؟ الان 2 روزه همین جا گیر کردم![]()
همین.
نه وایساده انگار باید کاره خاصی انجام بدم ولی نمیدونم چیه
محتوای مخفی: گفتن اسپويل كن ما هم كرديم دي :
چند chapter اخر بازي واقعا عالي بود
چيزي كم نگذاشته بودن
گرافيك و lighting و محيط واقعا عالي كار شده بود
موسيقي و صدا گذاري هم تاثير خودش رو قشنگ گذاشت رو بازي
داستان هم كه جاي بحث باقي نگذاشت
خيلي پيشرفت داشت
همه جوره عالي بود
بسي لذتيتيم !![]()
Last edited by pedram_sad; 08-02-2011 at 01:58.
من هركاري ميكنم با دسته بازي كنم نميشه دوربين ميچرخه خواهشن بگيد چيكار كنم![]()
پدارم از تو بعید بود!!!!
بابا اسپویلی چیزی... شانس آوردی حسین نبود! وگرنه معلوم نبود چی میشه!
سریع این تعداد چپتر ها رو بزار تو اسپویل تا بچه ها نکشتنت![]()
كي ؟ چي ؟
چي شده اصلا ؟
مگه هنوزم هم كسي هست كه ندونه چند تا چپتره بازي ؟
من فكر كردم فقط منم كه تمامش نكردم حالا ميگين يك سري هنوز تعداد چپتر رو هم نميدونن ؟
ولي خداييش فوق العاده بود
همه اين امتياز هاي شاخ و اين فروش حقش بود
سكانس اخرش و بعدش اون موزيك زيبا خيلي خوب بود
حالا اگه بازی قبلی رو سیستمت هست برو ببین با دکمه Ctrl مسیر رو نشون می ده بعد ببین کی حرف الکی میزنه ،من هفته پیش شماره یک رو تموم کردم. به علاوه تو هر بازیی بخش tutorial داره از جمله همین بازی. حالا یا به صورت یه بخش مجزا یا در طول مراحل اولیه آموزش میده و هیچ ربطی هم نداره که شماره چندم بازی هست اول یا دهم...
ضمنا زامبی یعنی مرده متحرک، بنابراین میشه نکرومورف ها(نه هر چیزی)رو هم نوعی زامبی به حساب آورد
Last edited by hamedchtsz; 08-02-2011 at 17:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)