تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 96 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من چون زیاد پشت pc , tv بودم. دچار چشم درد شدم. در حالت عادی درد ندارم. یه مدت بی خیالش بودم ولی دیدم داره جدی میشه، دیروز رفتم دکتر گفتش نمرت 0.25هستش. و نسخه نوشت. هنوز برای خرید عینک اقدام نکردم. چند سوال داشتم:::
    تاثیر عینک چطور هستش؟ یعنی بزنم خوب میشـــــــــه؟!!
    چه عاملی باعث میشه یکسری از افراد عینکی بشن و چشم ضعیف بشه؟ من خودم چون زیاد نشستم چشمام درد گرفته حالا افراده دیگه چطور عینکی شدن!!!
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مگه کسی برای 25صدم هم نسخه مینویسه . معمولا از 5. به بالا مینویسن

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کسی نیست به سوالم جواب بده؟؟!!

سلام خدمت دوستان
    من چون زیاد پشت pc , tv بودم. دچار چشم درد شدم. در حالت عادی درد ندارم. یه مدت بی خیالش بودم ولی دیدم داره جدی میشه، دیروز رفتم دکتر گفتش نمرت 0.25هستش. و نسخه نوشت. هنوز برای خرید عینک اقدام نکردم. چند سوال داشتم:::
    چه عاملی باعث میشه یکسری از افراد عینکی بشن و چشم ضعیف بشه؟ من خودم چون زیاد نشستم چشمام درد گرفته حالا افراده دیگه چطور عینکی شدن!!!
    با تشکر

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام

چند سالتونه؟

ببینید فقط یک سری از ضعیفی ها هست که با عینک زدن خوب میشه بقیه میشه گفت از بدتر شدنش جلوگیری میکنه! ولی برای رعایت کردنش میشه به مقالاتی که توی نت و همه جا هست مراجعه کنی مثل کار کردم با کامیپوتر در تاریکی و درس در تاریکی و کم خوابی و ....

ببینید شما باید عینک پلانو بگیرید بدون شماره هم باشه اشکال نداره ولی باید استفاده کنید تا دچار اینطور مشکل ها نشید

5. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    با تشکر
    سلام دوست گرامی
    عرض شود که عینک به هیچ عنوان جنبه درمانی نداره (که مثلا اگر استفاده کنید خوب بشید یا دیگه چشمتون ضعیف تر نشه!) (مگر در یک حالت خاص که انحراف چشم رو با استفاده از عینک های خاصی به تدریج اصلاح میکنند دقت کنید یک حالت خاص هست برای برطرف کردن انحراف )

پس اگر شما عینک بزنید یا اینکه نزنید در هرصورت چشمتون ضعیف خواهد بود در همین حد

ضعیف شدن چشم به دلیل استفاده از تلویزیون یا کامپیوتر تا کنون اثبات نشده (تا جایی که من اطلاع دارم) یعنی کسی که چشمش ضعیف هست علت بوجود اوردنده اون پی سی یا تی وی نیست! و همچنین استفاده بیشتر از اینها هم تاثیری در ضعیفتر شدن چشم نداره

تنها مشکلی که در اثر استفاده مداوم از کامپیوتر ایجاد میشه خستگی چشمها به دلیل کمتر پلک زدن هست که باعث میشه چشمها خشکی پیدا کنن و بعضا قرمز بشه! و به هیچ عنوان ارتباطی با ضعیفی چشم نداره
    (که در مورد خشکی چشم از قطره اشک مصنوعی به تجویز پزشک استفاده میشه و همچنین قانون 20 20 20 هم موثره یعنی هر 20دقيقه يك‌بار نگاه‌تان را از روي كامپيوتر برداريد و حداقل به 20 قدم آن طرف‌تر از خود به اندازه 20 ثانيه بيشتر نگاهي بيندازيد )

سن و سال شما مهم هست چناچه از 20 به بالا هستید روند ضعیف شدن چشم با احتماله خیلی زیاد متوقف میشه یا خیلی خیلی کند میشه (البته موارد خاص هم داریم)

در نهایت چناچه این 0.25 آستیگمات باشه عینک نزدن شما ممکنه باعث بشه که اذیت بشید سردرد بگیرید یا نوشته های از فواصل دور (مثلا تابلو نوشته های پزشکان یا نوشته های تابلو سر کلاس...) رو نتونید درست بخونید پس بهتره عینک استفاده کنید
    اما اگر صرفا 0.25 ضعیفی چشم هست خیلی هم زدن و نزدن عینک مهم نیست(یعنی فرق چندانی نداره) ولی بهرحال هرطور که خودتون مایلید (اخه بعضی ها به دلیل مدل های خاص عینکهای اینروزها طرفدار عینک زدن هم هستند)

موفق باشید

7. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

ای بابا کشتی منو از بس پست دادی......بنده خودم عینک میزنم ولی اصن استفاده نمی کنم شمارم 0.25 هست برای راست و 0.75 برای چپ
    بنده rayban دارم یک مارک جون دار از جنس پلاتینیوم و تیتانیوم مثه سنگ.......می دونی چیه بنده روزی سیصد تا میشت می خورم(البته تو مدرسه) نه و سیصد تا میزنم ولی ای لامصب یه دفعه ی خش بر نداشته......1 تریلیارد دفعه افتاد زمین هیچی نشد پیشنهاد میکنم بخریش
    البته نظر نظر خودتون

9. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام

چند سالتونه؟

ببینید فقط یک سری از ضعیفی ها هست که با عینک زدن خوب میشه بقیه میشه گفت از بدتر شدنش جلوگیری میکنه! ولی برای رعایت کردنش میشه به مقالاتی که توی نت و همه جا هست مراجعه کنی مثل کار کردم با کامیپوتر در تاریکی و درس در تاریکی و کم خوابی و ....

ببینید شما باید عینک پلانو بگیرید بدون شماره هم باشه اشکال نداره ولی باید استفاده کنید تا دچار اینطور مشکل ها نشید
    ممنون
    23 هستم.
    ببخشید من چند سال پیش تو دانشگاهمون یه عینکه شماره صفر به قیمته14تومن خریده دارم. خیلی کم ازش استفاده کردم.
    ازش میتونم الان استفاده کنم؟؟؟

سلام دوست گرامی
    عرض شود که عینک به هیچ عنوان جنبه درمانی نداره (که مثلا اگر استفاده کنید خوب بشید یا دیگه چشمتون ضعیف تر نشه!) (مگر در یک حالت خاص که انحراف چشم رو با استفاده از عینک های خاصی به تدریج اصلاح میکنند دقت کنید یک حالت خاص هست برای برطرف کردن انحراف )

پس اگر شما عینک بزنید یا اینکه نزنید در هرصورت چشمتون ضعیف خواهد بود در همین حد

ضعیف شدن چشم به دلیل استفاده از تلویزیون یا کامپیوتر تا کنون اثبات نشده (تا جایی که من اطلاع دارم) یعنی کسی که چشمش ضعیف هست علت بوجود اوردنده اون پی سی یا تی وی نیست! و همچنین استفاده بیشتر از اینها هم تاثیری در ضعیفتر شدن چشم نداره
    .
    .
    .
    سپاس

ای بابا کشتی منو از بس پست دادی......بنده خودم عینک میزنم ولی اصن استفاده نمی کنم شمارم 0.25 هست برای راست و 0.75 برای چپ
    بنده rayban دارم یک مارک جون دار از جنس پلاتینیوم و تیتانیوم مثه سنگ.......می دونی چیه بنده روزی سیصد تا میشت می خورم(البته تو مدرسه) نه و سیصد تا میزنم ولی ای لامصب یه دفعه ی خش بر نداشته......1 تریلیارد دفعه افتاد زمین هیچی نشد پیشنهاد میکنم بخریش
    البته نظر نظر خودتون
    یعنی تا این حددددددد
    خو جواب ندادن پست دادم دیگه!
    Last edited by غول مرحله اخر; 29-01-2014 at 20:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

درود دوستان من به تازگی یک عینک خریدم با مارک vir Enzo مثل اینکه چینی هست .میخاستم بدونم گرون خریدم یا نه قیمت خود فرم 110 تومن وعدسی ها85 تمن اینجور که فروشنده میگفت کره ای هستند لطف کنید اگه قیمت دارین بگین ممنون.

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام

مارکهای چینی بسیار زیاد هست عسکش رو ارسال کنید تا بگم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    Last edited by scorpion.b; 01-02-2014 at 17:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •