شدم کتابچه راهنما
از طریق پایگاه میتونی سفینه هاتو بفرستی تو سیاره های خودت یعنی جا به جا کنی .
اگر هم به خورشید حمله کنن میتونی از طریق شتیبان خورشید ازش دفاع کنی .
شدم کتابچه راهنما
از طریق پایگاه میتونی سفینه هاتو بفرستی تو سیاره های خودت یعنی جا به جا کنی .
اگر هم به خورشید حمله کنن میتونی از طریق شتیبان خورشید ازش دفاع کنی .
تازه ميفهمي من چي ميكشيدمشدم کتابچه راهنما![]()
فارم خودمو ميدادم بهت فارم كني :دي
تا اونجایی که من یادمه من کلیر میکردم بعد تو نوبل میکردی ! (به زور ازم میگرفتی)![]()
![]()
چاقال به نيمه ي پر ليوان نگاه كني ميبيني كه من براي اين روستاهارو ميگرفتم چون تو نوبل من نداشتي منم نگران بودم كه نيرو بسازن و به تو حمله كنن براي همين نوبل ميكردم :دي
در کل من و تو نداره . دوران خوبی بود بادش بخیر
آخرشم تونستی رنک یک شی یا نه ؟ (تا یه رقمی که رفته بودی بقیشو یادم نیستش دیگه)
آخ به یکی حمله کردم اگه تا یه ساعت دیگه جاخالی نده 5-6 هزارتا امتیاز رو شاخشه . البته کلی گارد از دست میدم ولی ارزش داره![]()
از : Space King
سلام
به اعضای اتحاد aghil حمله نکن اگه حمله کردی زود برگردون چون فرماندشون و جانشینش رفیق منن
چیز تو این اتحاد ! مثل خر داریم کار میکنیم . کمکمون که نمیکنن هیچی جلومونو هم میگیرین ! 5-6 هزارتا امتیاز نبرد پرید کلی منابع هم از دست دادم .
Last edited by C0OPeR; 10-01-2010 at 16:12.
من جات بودم يه خيانت دو طرفه ميكردم كلي بخنديم !
طرف از ترسش جاخالی داده بود . منم دست پیش گرفتم نیروها رو نرسیده برگردوندم تا بهانه داشته باشم غر بزنم .
جالب اینجاست حالا طرف رو گذاشته تو لیست اتحاد چون رفیقشه !
ما اینجا وزیر دسته خر هستیم که هیچ اینهمه نظر سنجی راه انداختیم کدوم اتحاد پیمان ببندیم . یعنی اعضا هم دسته تشریف دارن![]()
سلام
آقا این بازی چند وقته که را افتاده منظورم اینه که ارزش ثبت نام کردن داره یا وایسم سرور بعدی بیاد؟؟
یه سوال دیگه: آخر بازی چی میشه؟؟
سلام .
همچین دیر هم نیست . میشه برای یادگیری شروع کرد . تازه کلی تارگت هم الان هست که اوایل نبود .
این نوع بازی ها آخر نداره و مدام در حال پیشرفت و پسرفتی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)