می خوام سینما خانگی بگیرم که پلیر نداشته باشه اما آمپلی داشته باشد و به جای آن هارد پلیر (WD HD player) بخرم و هزینه بغیر از هارد پلیر حدود 400 باشد. آیا فکر مناسبی است و شما چه سیستمی را پیشنهاد میکنید.
پ ن : دی وی دی پلیر سونی هم دارم.
می خوام سینما خانگی بگیرم که پلیر نداشته باشه اما آمپلی داشته باشد و به جای آن هارد پلیر (WD HD player) بخرم و هزینه بغیر از هارد پلیر حدود 400 باشد. آیا فکر مناسبی است و شما چه سیستمی را پیشنهاد میکنید.
پ ن : دی وی دی پلیر سونی هم دارم.
3578W قیمت 530 !
عجب چیز جیگیریه . خیلی حال کردم باهاش . انشاالله همینو میگیرم .
مرسی که فیلیپس معرفی کردین !
مخلصیم .
3578 خوبه
وایرلسش 1100 واته
اینم بود ولی بازم من 3569 گرفتم چون از دازاینش خیلی خوشم اومد هم اینکه چوبیه ! که برای من مهم بود چون صدارو بهتر میده بیرون
موفق باشی
ولی جفتشون خوبن
کسی از فیلیپسیا قضیه اینو میتونه واس ما روشن کنه ؟
توصیه من به دوستان اینه راجع به مدل های مختلف بیشتر بررسی کنند بعد اتنخاب کنند صرف اینه از مدل خاصی تعریف میشه دلیل نمیشه که اون مدل حتماً نیاز های شما رو بر آورده کنه هر چند هم که مدل خوب و حتی گرونی باشه به هر حال هر کسی توقع های خاصی نسبت به پولی که خرج میکنه داره خودم بعد از کلی بررسی بین 787 پایونیر و 3578 فیلیپس مدل فیلیپس رو انتخاب کردم. دلایلش هم انتظاراتی بود که من از سینمای خانگی خودم داشتم و اونها رو توی فیلیپس دیدم
فردا بیاد تست میکنم میگم
بعید میدونم نشه
من هم با حرف شما موافقم.هر کسی توی صدا سلیقه ای داره.
مثلا دوستمون محسن مدل 3569 فیلیپس رو به rs30 پایونیر ترجیه داده و دوستمون علیرضا برعکس این قضیه.
به نظر من هم پایونیر صدای زنده تری تولید می کنه و فیلیپس بیشتر سعی کرده که صدای ریز و بیس خودش رو تقویت کنه و توی تست هایی که من از مدل های فیلیپس گرفتم به نظرم جزِِِییات توی صداش تقریبا گم میشه ولی مدل های پایونیر جزییات رو به طور کامل تری ارائه میده.
به نظر من مدل فیلیپس بیشتر برای کسانی مناسب تره که علاقه به گوش دادن آهنگ هایی دارن که بیشتر صدای بیس و تریبل بشنون تا بقیه چیزها و توی پخش فیلم هم به نظرم تقریبا خوب عمل میکنه.
پایونیر هم مناسب کسانی هستش که فقط دنبال صدای زنده و طبیعی تر هستند یعنی بیس و تریبل صدا و بقیه جزئیات،همه توی یک سطح قرار دارن و من به شخصه اینطوری بیشتر حال می کنم.
مثلا شما اگه بیس فیلیپس رو گوش کنید میبینید که بیس پر حجمی داره ولی زمانی که بیس پایونیر گوش میدید میبینید بیشتر لرزش ایجاد می کنه تا صدای کوبنده بیس و این یعنی بیس طبیعی.به طوریکه توی صحنه های فیلم بهتر روی شخص اثرگذاری می کنه.
بهرحال هر کسی توی صدا سلیقه ای داره و من شخصا پایونیر ترجیح میدم و حرفهایی هم که در بالا زدم همه نظر شخصیم بود و خواهشا یوقت کسی جبهه گیری نکنه.
من مخلص همتون هم هستم
و خیلی دوست دارم سلیقه افراد هم در مورد صدا بدونم.
کلا حیطه موسیقی حیطه سختی واس نظر دادن هست تعریف هر شخص از صدای و تصویر زیبا متفاوت هست
و اما نظر من حدود 4 5 ماه پیش شایدم بیشتر چندین مدل از فیلیپس از جمله 3378 و 3569 رو شنیدم با دقت ممکن اول با صدای اورجینال DTS فیلیپس که تو دی وی دی اورجینال خود پلیر بود و یه سری اهنگ گلچین شده توسط خودم و پلی کردنش از usb .
تا اونجا که حضور ذهن دارم حدود 45 دقیقه بر روی هر دو ht تست صدا و تنظیمات می گرفتم,از قضا این قضیه تست وقتی طولانی شد که تونستم مخ صاحب فروشگاه رو بزنم و بتونم به قول معروف زیر و بمشونو در بیارم.
فیلیپس بیشتر سعی بر زیبا سازی صدا در ht هاش با تریبل بالا و باس سفت و کوبنده داشت دقیقا همون سیاست کمپانی معروف jbl برر روی باند هایی که عرضه میکنه, بر خلاف پایونیر و یاماها که صرفا تفکیک ساز های ضربی با صدای های ریز از هم در اولیت ht های این برند ها هست و در وهله دوم باس نرم و زیبا سازی صدا .
حسن ht مدل 787 پایونیر بر خلاف 3569 علاوه بر اینکه صدایی رسا با تفکیک پذیری فوق العاده ی رو داراس,دارای صدایی زیباتر و شفاف تر این 3569 هم هست به این صورت که با تنظیمات و کالیبره کردن در تریبل و باس میشه به صدای زیبا در کنار تفکیک پذیری فو ق العاده رسید . به صورت دیفالت تریبل 787 از 6+ بر روی 0 قرار داده شده است و باس هم از6+ در -1 ,با کالیبره در تظنیمات باس و نرم می توان بسته به سلیقه شخص میشه بهترین تنظیمات رو بهره گرفت.
و اما مسئله دیگری که اینجا مطرح هست در زمینه تصویر و upscaler هستش.
کلیه چیپست های قرار داده شده بر روی ht & hdtv پایونیر جزو چیپست های high end به شمار می روند و از دید مراجع بررسی کیفی و منتقدین جزو چیپست های excellent به حساب میان . در جایی می خوندم پایونیر برای طراحی چیپست های پردازشگر در حد میلیون دلار خرج کرده که رقم قابل توجه ای هست .
در کل عملیات upscaler در پلیر های پایونیر در سطح عالی هست نسبت به سطح عملکرد متوسط چیپست های upscaler در فیلیپس یا سونی .
Last edited by Ami R 940; 17-03-2010 at 10:07.
نظر شخصی شما قابل احترامه
من متال دث متال ترش متال.....زیاد گوش میدم
کاش یه بار با این آهنگا تست کنید نه آهنگ هایی که بیسو تریبلن فقط !
من 13 سال پیش دنبال بیس و تریبل بودم
وارد جزئیات نمیشم دیگه...
اون بیس ویبره ای هم که شما میگید بیس طبیعی نیست یعنی نمیشه گفت طبیعی حرفه ای تر بخوایم بگیم سلیقه ایه !
موفق باشید
هایپر استار 480 میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)