دستتون درد نکنه
ممنون از لطفتون
سلام دوستان
تو را به خدا کمکم کنید . چند وقت پیش مجبور شدم گوشیما ریست کنم ( گوشیم c7 هست ) . بعد از اینکه دوباره گوشی بالا آمد نقشه ها و تمام تشکیلات پوشه CITIES را سر جاش انتقال دادم نقشه ها می یاد ولی الان gps فعال نیست چیکارش باید بکنم.
Last edited by bache shi_a; 05-02-2011 at 12:51.
من هنوز دانلود نکردم ولی مدتیه دنبال همچین نقشه ای می گشتم
فقط میتونم بگم دمت گرم
باعرض سلام من گوشی ٍ E52دارم آپدیت کردم ovimap3.04 روی گوشی ریخته شد ورژن 3.01 راروی گوشی نصب کردم همه چیز درست وعالی است اما بعد از ریست کردن اطلاعات مموری کارت از بین رفت چون بک آپ داشتم مشکل حل شد فقط quickoffice ازدست دادم ودیگه نمیتوانم فایل های office رابخوانم .در صورت امکان در این مورد راهنمایی فرمایید.![]()
سلام
برای gps گوشی c5 باید چی کنم؟
جزو کودوم یکی از موارد پست اول میشه؟!
میشه یکم توضیح بدید که باید چی کنم؟!و کودومارو دانلود کنم...![]()
تازه خریدی اره؟!مبارکه...
خب C5 سیمبین OS v9.3, Series 60 rel. 3.2 داره پس جزو گوشیهای FP2 میشه و شما باید اون Nokia Maps که ضمیمه دوم هست رو دانلود و نصب کنی! بعد از این کار هم میتونی یا نقشه ها رو مستقیما از سایت نوکیا بگیری یا همین نقشه هایی که تو پست اول ضمیمه هستن رو دانلود و به گوشی منتقل کنی!
سلام عزیز.
گوشی C5 به GPS قوی مجهز است.
برنامه OVI Maps بطور پیش فرض روی این گوشی نصب هست.
فقط میمونه نقشه ایران یا شهر خودت که باید تو تاپیک بگردی و بعد از دانلود اون رو به cities==>diskcache انتقال بدی، همین!!!
موفق باشی![]()
خب فکر کنم اون maps که به طور پیش فرض روی گوشیه کرک شده نیست ...پس navigation اش فعال نیست !
اگه بخواد از navigation استفاده کنه باید maps کرک شده نصب کنه...در غیر این صورت نیاز به نصب nokia maps نیست!
نه بابا
مال خودم نیست
عشقست n73
ببین تو خود سایت نوکیا عین بقیه گوشیا چیزی برای دانلود نذاشته...
اصلا gps ش کجانیه! ماهواره ای!
اون 5پارتی که واسه ایران مپ تو پست اول گذاشته رو بریزم تو گوشی حله؟
همه شهرارو داره؟ از جمله قزوین!
حیف که گوشی اینجا نیست برم بگیرم ببینم چه بلایی سرش میارم![]()
Last edited by caca_caca888; 07-02-2011 at 00:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)