علی جون مشخصات سیستم خفنتم بگو لذت ببریم![]()
علی جون مشخصات سیستم خفنتم بگو لذت ببریم![]()
Cpu:2.53 i 5
Ram: 4GB DDR3
VGA: ATI Radeon 5650 HD
HDD: 500GB
اون دوستمون سیستمش تفاوت زیادی هم با سیستم من نداره ولی ببین چه ریدی بهش داده رم من با اون یکی هست به اون 7.2 داده به من 5.9شده جایی هم دیدم رم طرف 8 gb بوده ولی ریدش کمتر از من بوده !!!
رو هوا همینجور رید میده بابا دلتون به ایـنــا خـوشه!!
Last edited by ali_z051; 30-01-2011 at 15:29.
این جوریم که شما می گی نیست. نمره رم فقط به حجم رم ربط نداره مهم تر از اون مقدار انتقال توسط سی پی یو هستش. ببین شما ممکن 2 گیگ رم داشته باشی با یه سی پی یو در ثانیه 4500 مگ حداکثر بتونی انتقال داشته باشی و ممکن مثلا یه سی پی یو خوب ای ام دی داشته باشی و با همون رم 14000 مگ انتقال داشته باشی پس فقط به رم نگاه نکن. پس رید و رایت رم همراه تاخیر اهمیت خاصی تو نمره دادن دارن. ضمنا مقایسه لپ تاپ با دسکتاپ فکر می کنم صحیح نیست چون معمولا تمام مشخصاتشون یکی نیست و نوع چیپست و چیزهای دیگه توی پرفرمنس دخیل هستن
دوست عزیز این امار رو با چی گرفتی ؟شما این اطلاعات رو برای هاردتون نوشتین پس چرا بازم نمره 5.9 دارید. با این وجود آیا تغییر محسوسی در پرفرمنس سیستم دارید.
Minimum Transfer Rate: 133.7 MB/s
Maximum Transfer Rate: 258.0 MB/s
Average Transfer Rate: 209.5 MB/s
Access Time: 13.2 ms
Burst Rate: 165.9 MB/s
CPU Usage: N/A
توی این تاپیک آقای استریم گذاشته بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ak313; 30-01-2011 at 15:49.
گرافیکت نمره پایینی گرفته باید بالاتر میگرفت. من 8800gt دارم 6.8 میگیره. درایور جدید نصب کردی؟
قابل توجه ali_z501 ببین چگونه بین کارائی سی پی یو و نمره رم ارتباط وجود داره
منظورم سیستم ali honda بودCpu:2.53 i 5
Ram: 4GB DDR3
VGA: ATI Radeon 5650 HD
HDD: 500GB
اون دوستمون سیستمش تفاوت زیادی هم با سیستم من نداره ولی ببین چه ریدی بهش داده رم من با اون یکی هست به اون 7.2 داده به من 5.9شده جایی هم دیدم رم طرف 8 gb بوده ولی ریدش کمتر از من بوده !!!
رو هوا همینجور رید میده بابا دلتون به ایـنــا خـوشه!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)