بستگی داره که کجا بگه
در کتاب یا این که پیش دونفر عاقل که شبه اش را برطرف کنند .
شما اجازه میدی که یک نفر هنجار جامعه ات را بشکند این کار هنجار شکنی است
این بحث بیش از این که بحث فلسفی باشه داره جنبه ی فرهنگی میگیره وبه نظر من اشکالی نداره چون الان مشکل کشور ما فلسفه نیست وما مشکل فرهنگی داریم ودر بحث درباره ی فرهنگ اولین چیزی که خودش رو نشون میده مذهب است ودر مذهب هم در ایران حرف اول رو فعلا فقه میزنه پس لطفا دیگه پستی مبنی بر این که بحث فقهی نشه نزنید چون دوستان اگه اینجا بحث درباره ی فرهنگ نشه کجا بحث بشه پس سعی کنید بحث درباره ی فرهنگ رو ادامه بدین چون خودش یک قسمت از فلسفه است
درباره ی مسئله ی آزادی نظر صحبت میشد که بحث به ارتداد کشیده شد و دوستان هم لطف کردن مانور دادن ولی به نظر من باید به جای پرداختن به این موضوع باید به این بپردازیم که واقعا آزادی بیان تا چه حدی باید باشه ویک شخص در گفتن عقایدش باید تاچه حدی آزاد باشه دوست عزیزمون فرمودن که تاحدی که بره پیش دونفر عاقل تا جوابش رو بدن ولی اگه اون دونفر نتونستن حالا تکلیف جامعه با این آدمی که مرتد هستش چیه آیا باید اعدام بشه یاباید حرفش رو قبول کنن ؟
اگر اعدامش کنن که با نمرود هیچ فرقی ندارند ولی اگه بشینن وعاقلانه به مناظره بپردازند سیره ی امام رضا رو پیروی کردن حالا خود شما بین این دوشخص انتخاب کنیدولی در باره ی اصل آزادی که خودش یک بحث جدا هست و هر کس نظری دارد ولی به نظر من آزادی تاحدی مجازه که به تعرض تبدیل نشه ومشکلی برای دیگران به وجود نیاره
یعنی آزادی برای هم نه برای یک شخص
آزادی چند بعد داره ومهمترین بعد آن هم بعد آزادی بیان است که درباره اش نظرم رو دادم
arzevaباتشکر
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
من یه سوال ساده میخوام بپرسم!
چرا افرادیک جامعه باهم برابرند؟
خوب بود میگفتی که چه چیزی باعث میشه که افراد یک جامعه تفاوت داشته باشند چون تاریخ ثابت کرده که برابری یک شعار هست وتحقق اون در جامعه خیلی نسبی میباشد واصولا کمتر امکان پذیر است.