تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 428 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام بچه ها .
    من خودم تنهایی کار می کردم و سری هم به این سایت نمی زدم ، چون اصلا این سایت رو به عنوان سایت اموزش ساخت بازی قبول ندارم . ولی می بینم که بچه های اینجا در زمینه ی udk خوب کار میکنن .
    اما چون تالاری باسه خود انجین ندارید ، راستشو بهتون بگم ، کارتون بی ارزش شده . و خیلی هم حرف های تکراری و چرت الکی هم می زنید.
    نمی دونم شما هم به fanaii یا پرشین دیزاینر سر می زنید یا نه ، اگه سر می زنید باید حتما طرح udk.ir رو دیده باشید. می خواستم از کسانی که یک دستی حتی کم دارن دعوت کنم که به این سایت بپیوندند ، اما هنوز در حال طراحی سایت هستیم و قرار نیست اصلا فرو داشته باشه . و ایدش کلا فرق داره ، در ضمن این هایی هم که با ما همکاری کنند ، پولی هم عایدشون خواهد شد. و می تونن از دانششون از همین الان سود ببرن.
    اما اگه از فعالین هم مطالب مفید این تالار ( فکر نکنم بیش از 10 صفحه بشه و وقت زیادی ازتون گرفته نمی شه ) را جمع کند خیلی خوبه. (البته سایت udk.ir فقط مربوط به این انجین نمی شه ها)
    من خودم هم تنهایی کار می کنم، این ماه آخر توی این انجمن حدود 70 پست دادم، ولی همش جواب سایرین بوده و هیچ وقت سوالی نپرسیدم. اینو گفتم که بدونی هر کی اومد توی یه فروم پست داد، نشونه ی این نیست که نمی خواد یا نمی تونه تنها کار کنه. من اگه اینجا جواب سایرین رو می دم، فقط واسه اینه که به افرادی که مشکلاتی دارن، تا جایی که می تونم کمک کرده باشم، نه فقط من، بلکه یه چند تا آ دم کار درست دیگه حداقل توی این تاپیک.

شما اگه می خوای تنهایی کار کن، می خوای تو یه تیم کار کن، می خوای این فرومو قبول داشته باش، می خوای نداشته باش. ولی به خودت این اجازه رو نده که بیای اینجا توهین کنی و بگی "کارتون بی ارزش شده . و خیلی هم حرف های تکراری و چرت الکی هم می زنید.". این طور که مشخصه، شما توی این زمینه اومدی فقط واسه اینکه پول در بیاری(خودت: "در ضمن این هایی هم که با ما همکاری کنند ، پولی هم عایدشون خواهد شد. و می تونن از دانششون از همین الان سود ببرن. ")، پس صحبت از ارزش و ضد ارزش نکن. قبول نداری پستای منو بگرد، فقط 10 درصد پستامو بهم نشون بده که ارزش پست کردن نداشتن.

ما اینجا بحث اعتقادی یا سیاسی نمی کنیم، و کارمون فقط جنبه ی فنی و علمی داره، اگه نه تا الان یه سری از بچه ها جواب شما رو داده بودن. در کل شما لحنت توهین آمیزه، اینطوری که میای صحبت می کنی، اگه کسی هم می خواست بیاد اونجا مشکلاتشو مطرح کنه دیگه الان نمیاد، پیش خودش می گه اگه ادمین یا مسئول اونجا یه همچین آدمیه، وای به حال کسایی که از این به بعد میان اونجا.

حتی به فرض هم که قراره واقعا سایت خوبی بزنی چه دلیلی داره اینجا روبکوبونی؟ مگه نمی گی اون سایتت فروم نداره.

ما با کسی دعوا نداریم، شما هم لطف کن برای تبلیغ سایتت اینجا نیا. اینجا بحث قراره فقط فنی باشه. اگه مسئله ای هم بود پ.خ بده که اینجا شلوغ کاری نشه. ممنون./

2. 10 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

سلام.
    من شخصا از شما و سایر دوستان تو بخش این موتور و موتور های دیگه تشکر می کنم یعنی همه قدر زحمات شماها رو می دونن.
    در ضمن این آقای m_basij اومده برای سایت خودش نویسنده پیدا کنه اینم طرز تبلیغش بود.
    بعد شم تو گوگل جمله "اموزش UDK " رو جستجو کنی همین بحث P30 در صدر رده بندی قرار داره و اونایی که اقای m_basij گفت پایینترن.
    امیدواریم که شما اقای m_basij هم سایت خوبی بزنی و دیگران رو در ساخت بازی کمک کنی.
    شما هم این آرزو رو برای P30 ها داشته باش.

4. 3 کاربر از MARTIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

خوب میبینم که داره دعوا میشه.
    منم یه نظر میدم(با اجازه بزرگترا) m_basij شاید منظور بدی نداشتی ولی بد مطرح کردی. اگه بازی سازی هم بخواد پیشرفت کنه باید تو همین فروما و سایتایی مثل سایتی که شما میگی میخوای راه بندازی باید پیشرفت کنه اگه شما میگی که تنها با این انجین کار میکنی همه ی کسایی که تو این فروم دارن کار میکنن چه پست بدن چه ندن و چه تشکر بکنن و چه نکنن و یا فقط سوال کنن هم همینطورن حالا چند نفر تو این فروم میتونن به سوالای دیگران جواب بدن و مشکلاتشون رو حل کنن و میکنن.
    من شدیدا با این حرف tovamohammad موافقم که میگه اینجا جنبه ی فنی کار ملاکه.
    کار هیچ کدوم از بچه ها هم فکر نمیکنم بی ارزش شده باشه هرکس داره تا اونجا که میتونه به بقیه کمک میکنه (یکی دعا میکنه و یکی تشکر میکنه و ...).
    امیدوارم شما هم سایت خوبی راه بندازین و مطمئنم کسی غیر اینو نمیخواد حتما بچه ها فقط میخوان بازی سازیشونو پیشرفت بدن .
    یه جمله بگم و تموم کنم امیدوارم همه ی کسایی که دارن برای بالا بردن سطح بازی سازی تو ایران تلاش میکنن موفق باشن
    Last edited by NINJA0098; 18-04-2010 at 09:24.

6. 3 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Great_ARP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

13 سوال

با سلام به همه...
    دو تا سوال دارم:
    1)- چطوری میشه مدل طراحی شده در 3dsmax رو توی UDK وارد کرد.
    2)- Script نویسی برای UDK کجا صورت میگیره (در چه محیطی؟)
    ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه...

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان

امروز خبر دار شدم که یه قابلیت جدید به Viewport آنریل اصافه شده به نام Depth Dependent که معنیش میشه وابسته به عمق. مزیتی که به وجود میاره خوانایی راحت تر وایرفریم ها توی Viewport هست. مثلا عکس زیر رو ببینین:

توی قسمت سمت چپ این ویژگی خاموشه و توی راستیه روشنه. توی کار ساختمون وسط تصویر برین، و سمت چپی رو با راستی مقایسه کنین. توی سمت چپی اونجا که وایرفریم ها زیاد شده، معلوم نیست جی به جیه، ولی تو راستیه قسمتها مجزا شدن.
    مطمئنی که فقط برای بهتر شدن دیده. یعنی پلیگانارو برای رندر کم نمیکنه؟

9. این کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فکر میکنم همون edge face باشه !

11. این کاربر از 3d art بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ما ها رو ، ببینید من چی گفتم ، بعد جواب بدید . نه تنها شما بلکه اونهایی که با یونتی کار می کنن نسبت به من همین حس رو دارن. من نگفتم که سوالاتشون جواب داده نشه ، نگفتم که ننویسید.
    در ضمن دعوت هم کردن ، اون سایتی هم که من گفتم موسسینش از چندین نفر برنامه نویس و همینطور مدیران سایت های بازیسازی خواهد بود. و اصلا قراره که کارش مقاله نویسی و تهیه مقالات و ترجمه مقالات و فیلم های اموزشی روز و همه چیز باشه.
    بعدشم من گفتم بی ارزش شده دلیلم دارم . ببین تو فروم یک نفر سوال می پرسه و یک جواب می ده و اون یکی هم میاد جوابش رو می خونه ، حالا یک نفر تازه میاد ، وقتی می بینه 50 صفحه را باید بگرده اصلا نگاه نمی کنه . بعدشم گفتم یک تالار مخصوص ندارید اگه داشتید بهتر بود.
    در ضمن من یک پیشنهاد بهتون دادم . گفتم مطالبی که نوشتید را جمع اوری کنید . نه تنها شما بلکه تمامی عزیزانی که هستن و بخصوص اونا که یک بازی هم ساخت و اسمشون در رفته خودخواها و مسئله مهمتر اینکه انتقاد نمی پذیرن.
    حالا کار ندارم ، جواب منم دیگه ندید البته در این مورد. بعدم من کی گفتم تنها کار کنید ؟ من گفتم شما تنها کار کنید ، من گفتم من دوست دارم تنها کار کنم؟ بعدشم من گفتم که اگه بیاید و توی این سایت جدید همکاری کنید هم چون مقاله می شن کارها بیشتر مخاطب دارن و هم اینکه کار سایت جامع می شه و نتهنا به شما بلکه به تمامی بازیسازان من این پیشنهاد رو می دم که کمکون کنن و به ما بپیوندند.
    همین حالا هم می گم ، اونهایی که دوست دارن تو نوشتن مقالات و کار های دیگه ای که انجام می دیم تو اون سایت به عنوان مدیر یا همکار کمک کنن بگن. یک مزیتی اون سایت داره اینه که کاربراشو مجبور بکنه به اینکه مقاله بنویسن تا از مقالات دیگران استفاده کنن و باسه تازه کاران هم استثنا داریم.
    اونوقت ببینید که کسانی که کمک کنن چه خیر بزرگی رو به تمامی بازی سازان کردن.
    از همتون دعوت می کنم. سایت رو هم هنوز افتتاح نکردیم و چند روز دیگه تا افتتاح مونده.
    من خودم با ایمپورت مدل مشکل دارم هر کی تا حالا مدل ایمپورت کرده راهنمای کاملش رو بگه ، من خودم هرچی تلاش می کنم اخرش انجین قفل میکنه. یعنی dont send میده.

13. این کاربر از m_basij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Ebrahim_Khoii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IBM-360

پيش فرض

سلام به همگی
    من اومدم...
    بابا ترکوندینا
    2تا نکته
    1.نینجا جون میتونی از فایل اگزمپل مپ داخل نرم افزار استفاده کنی و دمو ریل تایم بسازی "انیمیشن تو 3دی مکس یادت نره."
    2.برای شناسایی متریال باید متریال و مدل هر دو توی یک جا باشن و مدلت "یو وی" داشته باشه . بعد متریال رو مث تکسچر تو یو دی کی درست میکنی و توسط اسکلت مش نسبت میدی.
    من کلی یاد گرفتم اسکریپتینق رو اول باید کتاب جاوای دکتر قلزمی رو مطالعه کنید.
    خیلی گلین.
    بای.

15. این کاربر از Ebrahim_Khoii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Ebrahim_Khoii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IBM-360

پيش فرض

در ضمن موتور خوب و بد وجود نداره کلا هر موتوری که یک زبان برنامه نویسی رو ساپورت کنه بهترینه چون خود موتور ها هم از زبان برنامه نویسی نوشته شده.

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله این فقط برای بهتر شدن دیده، کار پیچیده ای هم انجام نمیده این ویژگی، مثلا الان خطوط Wireframe با رنگهای آبی کمرنگ و بنفش رسم می شن، این فقط میاد دور کل یه مش (چه StaticMesh ،چه SkeletalMesh ، چه InterpActor و چه RigidBody) یه خط سیاه رسم می کنه که وایر فریم با مدل های پشتی قاطی نشه، همین.

نمی دونم اینو به این خاطر مطرح کردی که برخی از موتورها مثل Unity فریم ریت خیلی پایینی دارن و مجبورن از هر راهی برای بهتر کردنش استفاده کنن. ولی نگران نباش، این قدر موتور رندرر آنریل به خاطر Unreal Gemini خوب اوپتیمایز شده، که فریم ریت عالیه و نیازی به ضعیف کردن گرافیک بازی نیست. تا بعد.
    Last edited by tovamohammad; 18-04-2010 at 15:53.

18. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •