دوستان یکی SAVE بازی را بزاره....
تقریبا 70 % بازی باشه..
از یه جایی هست که 2 &3 تا غول توی اتاق میریزن روت..یا جایی که سوار یه ماشین رگبار میشی و از روی پل عبور میکنی...
دوستان یکی SAVE بازی را بزاره....
تقریبا 70 % بازی باشه..
از یه جایی هست که 2 &3 تا غول توی اتاق میریزن روت..یا جایی که سوار یه ماشین رگبار میشی و از روی پل عبور میکنی...
همیشه اصلحه های قوی بگیر مراحل سریع رد میشن.
تازه جلوتر گوریل مانند هایی میان که با 5 تا چاقوی پرتابی و 3 تا تیر شاتگان کشته میشن . در کل از این شاتگان های چاقو دار بگیر نزدیک که امدن با چاقو بزن.
اون اوایل یک تیکه هست که باید همراه دوستت فرار کنی.
save کامل بازی ...
از load برین تمام مراحل بازه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هرچي اون گوريلهارو زدم نمردند حتي با اون ديناميت كه كه تيغ دارن و به همه جا ميچسبن.
Last edited by Soap; 07-05-2010 at 13:35.
اومدم كلي از بازي تعريف كنم كه ديدم GameSpot و IGN فولتر شدن ريده شد تو اعصابمون .
در كل ازون چيزي كه فكر ميكردم خيلي بهتره . اتمسفر و صداگذاري عاليه . گيم پلي و گرافيك هم خيلي خوب . بازي در تاريكي و با HeadSet فوق العاده جذاب تر ميشه
انصافا بازي فوق العادست ! حدودا 1 ساعت و نيم بازي كرديم واقعا لذت بردم . در مورد اتمسفر و صداگذاري كه هيچي نميشه گفت . كافيه شما در تاريكي مطلق و با HeadSet بازي كنين صدا رو هم زياد كنين تا بازي كاملا بره رو مُخ اونوقت از صداگذاري فوق العاده ي بازي لذت ببرين . امكان نداره لحظه اي تو بازي باشه كه شما بتونين با خيال راحت بازي رو برين جلو . صداگذاري اسلحه ها هم خيلي عاليه . گرافيك بازي هم خيلي خوبه اما من نميدونم قرار بود چه استانداردي رو وارد كنسول 360 بكنن چيز عجيبي نداره . گيم پلي بازي هم خوبه و شوتينگ بازي هم بهتر از اون چيزيه كه تو تريلرها ديده بود و تصورش ميكردم . طراحي اسلحه ها هم خيلي خوبه . كلا بازي هست كه فوق العاده درگيرش ميشين و كاملا ارزش بازي كردن داره
يه جا از بازي هم داشتم وارد يه اتاق ميشد يكي ازون جونورها از سمت راست يوهو پريد بيرون دقيقا از جام پريدم . حسابي جُفت كرده بوديم
خوش باشيد .
Last edited by resident_evil; 08-05-2010 at 01:32.
سلام من ناصر هستم می شه یکی بگه کودوم کرک می تونه برنامه steam را دور بزنه ؟؟
سلام یکی می تونه بگه کودوم کرک برنامه استیم را می تونه دور بزنه ؟در مورد بازی مترو 2033
سلام
من تازه نصبش کرده ام
اولا سیستمم در گرافیک پیشفرض به سختی بازش میکنه
اولش هم پیغام داد که درایور گرافیکی بهتره اپدیت بشه
منم همینکارو کردم اما تاثیری ندیدم
بنابرین گرافیک بازی را کمترش کرد تا اینکه درست اجرا کرد
بازی ترسناک هست ولی نه زیاد
منم فکر میکنم کمی شبیه استاکر هست
تو محیط بیرون وقتی از ماسک استفاده میکنیم چند بار میتونیم هوای ماسک را عوض کنیم ؟
اخه با زدن g مثل اینکه یه کار میکنه
بعد تو یه محیط که هستیم از کجا ماموریت و راهها را بفهمیم ؟
البته ماموریت را که با اون کتاب یا دفترچه به همراه فندک نشون میده
ولی برای راه ها چیزی هست ؟
با زدن G شما فیلتر هوا رو عوض می کنی و اون هم بستگی به این داره که چندتا داشته باشی. هر جا که روی زمین یا جنازه ها فیلتر دیدی، باید جمع کنی.
برای دیدن مسیر هم فلش سبزرنگ قطب نما (هنگام مشاهده مأموریت، بالای دفترچه) راهنماییت می کنه و مسیر حرکت صحیح رو بهت نشون میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)