پسر خوب در دوربينهاي ديجيتال دکمه شاتر دو کار انجام ميدهد. وقتي دکمه شاتر را تا نيمه راه فشار ميدهيم، قبل از آنکه نوبت به باز وبسته شدن ديافراگم و ثبت تصوير برسد، عمل فوکوس خودکار انجام ميشود.
در اين مرحله مقدار نور تابيده شده روي حسگر دوربين اندازهگيري ميشود و فورا پردازشگر دوربين مقدار مناسب براي اندازه ديافراگم و سرعت بازو بسته شدن شاتر را محاسبه ميکند.
انتخاب سرعت صحیح شاتر هم برای زمانی هست دوربین حرفه ای دیجیتالی با سنسور ccd داشته باشی در این صورت کاملا درست هست تنظیم سرعت شاتر برای گرفتن عکس بهتر اما در دوربین های آماتوری با سنسور cmos اونم از نوع موبایلی برای گرفتن بهترین نتیجه گزینه auto هست و تنظیمات دستی شاتر بسته به چند مد پیش فرض تعریف شده از قبل هست در گوشی ها از جمله مدهای تعریف شده عکس برداری ورزشی و عکس برداری از طبیعت و...
و دیگر اینکه سایز 46 پنل 690 هست و 42 جی 10 ,به دلیل اینکه فضای بیشتری باید اول فوکوس و بعد از آن عملیات های دیگری که در بالا توضیح دادم انجام بشه عکس گرفته شده از 690 یک متری عقب تر از جی 10 بوده در نتیجه مقداری از نور محیط هم گرفته که با تاخیر همراه بوده درک این موضوع خیلی سخته ؟؟ اتفاقا در 2 صفحه قبلی هم توضیح دادم عکس جی 10 از نزدیک و فیکس پنل گرفته شده,همین دیگه بدون توجه به پست ها ماشالله فقط میایی اینجا رگباری پست میدی بدون اینکه به چیزی توجه داشته باشی
اتفاقا رشته خودم در زمینه تحصیل گرافیک بود, پسر خوب میری تو گوگل سرچ میکنی و می خونی بعد به من جواب میدی ؟؟ متوجه باش چی داری میگی
به هر حال من با شما دیگه بحثی ندارم و بعد از این پست نه پست های شما رو می خونم و نه به آن جوابی خواهم داد به دلیل اینکه جای این گونه بحث ها در اینجا نیست,اگر علاقه به یادگیری اصول و مبانی گرافیک و عکاسی داری می تونی پی ام بفرستی .
موفق باشی .