تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 66 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اما راجب عکسای کاربر Ami R 940 ایشون ادعا کرده که اون دو عکس اول از دوتا پنل side by side گرفته در صورتی که عکسا از دوتا دوربین جدا دو تا محیط مختلف گرفته شدن برای فهمیدن این قضیه برین روی عکسها properties بگیرین مشخصات و تنظیمات دو تا عکس معلوم میشه یکی از دوربینا n95 8 gig یکی دیگه n95 معمولی بقیه چیزارم خودتون ببینین.

عکس g10 که کاربر امیر انداخته

عکس b690 که کاربر امیر انداخته

یه چیز دیگه اینکه فن بویای سامسونگ یاد گرفتن ننه من قریب بازی در بیارن تا یکی یه چیزی بهشون میگه خودشونو به زمین و زمان میزنن نمونش همون کاربری که هر دوتا پست یه بار ر راجب usb حرف میزنه اونوقت اخطارشو به من میدن خیلی جالبه.
    Last edited by Terry Bogard; 23-01-2010 at 00:34.

2. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

اما راجب عکسای کاربر Ami R 940 ایشون ادعا کرده که اون دو عکس اول از دوتا پنل side by side گرفته در صورتی که عکسا از دوتا دوربین جدا دو تا محیط مختلف گرفته شدن برای فهمیدن این قضیه برین روی عکسها properties بگیرین مشخصات و تنظیمات دو تا عکس معلوم میشه یکی از دوربینا n95 8 gig یکی دیگه n95 معمولی بقیه چیزارم خودتون ببینین.

عکس g10 که کاربر امیر انداخته

عکس b690 که کاربر امیر انداخته

یه چیز دیگه اینکه فن بویای سامسونگ یاد گرفتن ننه من قریب بازی در بیارن تا یکی یه چیزی بهشون میگه خودشونو به زمین و زمان میزنن نمونش همون کاربری که هر دوتا پست یه بار ر راجب usb حرف میزنه اونوقت اخطارشو به من میدن خیلی جالبه.
    اخطار میگیری و ادامه میدی ؟؟ فکر می کنم این سومین یا چهارمین اخطارت تو این چند ماه اخیر هست

در رابطه با این نتیجه گیری هایی که واس خودت کردی و کلی خوشحال هم به نظر میرسی ,هر چند جای این توضیحاتی که میدم اینجا نیست اما به هر حال برای اینکه یاد بگیری هر چیزی رو به نوع موقعیت و مکانش با اطلاعات کافی بگی و نه از رو هوا و تعصب های بی جا

n95 8 گیگ همون n95 هستش + 8 گیگ فضا اضافه و رم 128 . از لحاظ سنسور دوربین تعبیه شده هر دو از یک سنسور استفاده می کنن,سنسور از نوع cmos ساخت کارل زايس آلمان با رزلوشن 5mp و مشخصات یکسان دیگر , بنابرین دوربین تبیعه شده یکی هستش بدون کوچیک ترین اختلافی.

8 گیگ تیون شده n95 هستش در زمینه( رم گوشی و حافظه و ال سی دی) نه تغییرات در نوع دوربین به کار گرفته شده و ....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من چند مدل گوشی دارم از جمله دو گوشی 8 گیگ و معمولی ,و به دلیل اینکه فضای کافی نداشتم ,الباقی عکس های گرفته شده در n95 8 گیگ بوده است ,

و اما میرسیم به نکته جالب صحبت هات که تنظیمات یکسان نیست !!

هر چند معتقدم این صحبت ها جاش اینجا نیست اما به هر حال برای آگاهی امثال شما برای درک بهتر موضوع

شاخص ISO در سنسور دوربین های دیجیتال نشانگر حساسیت حسگر دوربین نسبت به نور محیط,نویز ها و...است.مقدار ISO کم نشانه حساسیت کم و مقدار ISO بالا معرف حساسیت زیاد است,بنابرین وقتی iso هر دو در عدد 160 هست این نشان دهنده این هستش عکس ها در یک محیط گرفته شده است .

و اما در رابطه با متفاوت بودن سرعت شاتر

در دوربين‌هاي ديجيتال دکمه شاتر(عامیانه دکمه عکس گرفتن) هنگامي که دکمه شاتر را فشار مي‌دهيم، پس از فوکوس خودکار، عمل عکاسي انجام مي‌شود. اين کار از طريق باز و بسته شدن دهانه ديافراگم انجام مي‌شود. ديافراگم روزنه‌اي است که در کسري از ثانيه باز و بسته مي‌شود و نور ساطع شده از سوژه را پس از گذشتن از لنز دوربين، به سنسور مي‌تاباند تا تصوير ثبت شود. سيستمي که اين روزنه را باز و بسته مي‌کند، شاتر ناميده مي‌شود. هر چه سرعت باز و بسته شدن دريچه ديافراگم بيشتر باشد، اصطلاحا مي‌گويند سرعت شاتر بيشتر است.
    سرعت شاتر روي ميزان نوري که در لحظه ثبت تصوير روي سنسور تابيده مي‌شود، تاثير دارد, بنابرین بسته به شدت برایتنس(نور) بیشتر پنل 690 نسبت به g10 عمل فوکوس با کمی تاخیر همراه بوده .
    Last edited by Ami R 940; 23-01-2010 at 14:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بابا امیرخان و بچه های دیگه
    لطفا بگید ورژن اروپایی را از کجا گیر آوردید !!!؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

و اما در رابطه با متفاوت بودن سرعت شاتر
    وقتی برایتنس کمتر باشه شاتر بیشتر باز میمونه تا نور بیشتر بگیره توی این عکسا که بر عکسه یعنی برایتنس g10 بیشتر بوده که شاترش زودتر بسته شده آقای دانشمند بعدشم وقتی میخوان از تلویزیون عکس بگیرن واسه اینکه اثر دوربینو خنثی کنن باید تنظیم جفت دوربینا دقیقا یکی باشه اینجا سرعت شاترشون با هم فرق میکنه واسه همین عکس g10 اونجوری شده بود.
    سرعت شاتر چه ربطی داره به فوکاس !!!!! فوکاس فصله کانونی لنزو تنظیم میکنه شاتر مدت زمانیه که دریچه بازو بسته میشه آدم چه چیزا که نمیشنوه!!
    Last edited by Terry Bogard; 23-01-2010 at 14:36.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

وقتی برایتنس کمتر باشه شاتر بیشتر باز میمونه تا نور بیشتر بگیره توی این عکسا که بر عکسه یعنی برایتنس g10 بیشتر بوده که شاترش زودتر بسته شده آقای دانشمند بعدشم وقتی میخوان از تلویزیون عکس بگیرن واسه اینکه اثر دوربینو خنثی کنن باید تنظیم جفت دوربینا دقیقا یکی باشه اینجا سرعت شاترشون با هم فرق میکنه واسه همین عکس g10 اونجوری شده بود.
    سرعت شاتر چه ربطی داره به فوکاس !!!!! فوکاس فصله کانونی لنزو تنظیم میکنه شاتر مدت زمانیه که دریچه بازو بسته میشه آدم چه چیزا که نمیشنوه!!
    پسر خوب در دوربين‌هاي ديجيتال دکمه شاتر دو کار انجام مي‌دهد. وقتي دکمه شاتر را تا نيمه راه فشار مي‌دهيم، قبل از آنکه نوبت به باز وبسته شدن ديافراگم و ثبت تصوير برسد، عمل فوکوس خودکار انجام مي‌شود.
    در اين مرحله مقدار نور تابيده شده روي حسگر دوربين اندازه‌گيري مي‌شود و فورا پردازشگر دوربين مقدار مناسب براي اندازه ديافراگم و سرعت بازو بسته شدن شاتر را محاسبه مي‌کند.

انتخاب سرعت صحیح شاتر هم برای زمانی هست دوربین حرفه ای دیجیتالی با سنسور ccd داشته باشی در این صورت کاملا درست هست تنظیم سرعت شاتر برای گرفتن عکس بهتر اما در دوربین های آماتوری با سنسور cmos اونم از نوع موبایلی برای گرفتن بهترین نتیجه گزینه auto هست و تنظیمات دستی شاتر بسته به چند مد پیش فرض تعریف شده از قبل هست در گوشی ها از جمله مدهای تعریف شده عکس برداری ورزشی و عکس برداری از طبیعت و...

و دیگر اینکه سایز 46 پنل 690 هست و 42 جی 10 ,به دلیل اینکه فضای بیشتری باید اول فوکوس و بعد از آن عملیات های دیگری که در بالا توضیح دادم انجام بشه عکس گرفته شده از 690 یک متری عقب تر از جی 10 بوده در نتیجه مقداری از نور محیط هم گرفته که با تاخیر همراه بوده درک این موضوع خیلی سخته ؟؟ اتفاقا در 2 صفحه قبلی هم توضیح دادم عکس جی 10 از نزدیک و فیکس پنل گرفته شده,همین دیگه بدون توجه به پست ها ماشالله فقط میایی اینجا رگباری پست میدی بدون اینکه به چیزی توجه داشته باشی

اتفاقا رشته خودم در زمینه تحصیل گرافیک بود, پسر خوب میری تو گوگل سرچ میکنی و می خونی بعد به من جواب میدی ؟؟ متوجه باش چی داری میگی

به هر حال من با شما دیگه بحثی ندارم و بعد از این پست نه پست های شما رو می خونم و نه به آن جوابی خواهم داد به دلیل اینکه جای این گونه بحث ها در اینجا نیست,اگر علاقه به یادگیری اصول و مبانی گرافیک و عکاسی داری می تونی پی ام بفرستی .

موفق باشی .
    Last edited by Ami R 940; 23-01-2010 at 15:14.

داره خودمونی میشه antoni_114's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا امیرخان و بچه های دیگه
    لطفا بگید ورژن اروپایی را از کجا گیر آوردید !!!؟؟؟؟
    پست خصوصی بدید شمارشو بگم

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان ورژن اروپایی 40b650 دیروز آوردند فوق العاده است. حتی ظاهرش هم با ورژنهای آسیایی فرق داره شیکتره (به نظر من).در واقع یک سری امکانات داره که فعلا دارم یاد میگرم. در مورد کانالهای ایران هم وقتی جستجوی اتوماتیک میکنید هم کانالهای آنالوگ و هم کانالهای دیجیتال را خودش پیدا میکنه.
    تنظیماتش روی کشور انگلستان هست و در واقع مدلش b651 هست که فکر کنم بخاطر امکانات اضافیش باشه و در سایت سامسونگ کشور انگلستان من چک کردم موجود د هست(40B651)
    حالا دارم رو تلتکس فارسیش کار میکنم نتیجه شو خبر میدم.
    فکر کنم بجای یک تلویزیون چندین دستگاه خریدم چون همه امکاناتو یکجا داره (امکانات usbو تیونر دجییتال و ...)

9. 4 کاربر از antoni_114 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پسر خوب در دوربين‌هاي ديجيتال دکمه شاتر دو کار انجام مي‌دهد. وقتي دکمه شاتر را تا نيمه راه فشار مي‌دهيم، قبل از آنکه نوبت به باز وبسته شدن ديافراگم و ثبت تصوير برسد، عمل فوکوس خودکار انجام مي‌شود.
    در اين مرحله مقدار نور تابيده شده روي حسگر دوربين اندازه‌گيري مي‌شود و فورا پردازشگر دوربين مقدار مناسب براي اندازه ديافراگم و سرعت بازو بسته شدن شاتر را محاسبه مي‌کند.

انتخاب سرعت صحیح شاتر هم برای زمانی هست دوربین حرفه ای دیجیتالی با سنسور ccd داشته باشی در این صورت کاملا درست هست تنظیم سرعت شاتر برای گرفتن عکس بهتر اما در دوربین های آماتوری با سنسور cmos اونم از نوع موبایلی برای گرفتن بهترین نتیجه گزینه auto هست و تنظیمات دستی شاتر بسته به چند مد پیش فرض تعریف شده از قبل هست در گوشی ها از جمله مدهای تعریف شده عکس برداری ورزشی و عکس برداری از طبیعت و...

و دیگر اینکه سایز 46 پنل 690 هست و 42 جی 10 ,به دلیل اینکه فضای بیشتری باید اول فوکوس و بعد از آن عملیات های دیگری که در بالا توضیح دادم انجام بشه عکس گرفته شده از 690 یک متری عقب تر از جی 10 بوده در نتیجه مقداری از نور محیط هم گرفته که با تاخیر همراه بوده درک این موضوع خیلی سخته ؟؟ اتفاقا در 2 صفحه قبلی هم توضیح دادم عکس جی 10 از نزدیک و فیکس پنل گرفته شده,همین دیگه بدون توجه به پست ها ماشالله فقط میایی اینجا رگباری پست میدی بدون اینکه به چیزی توجه داشته باشی

اتفاقا رشته خودم در زمینه تحصیل گرافیک بود, پسر خوب میری تو گوگل سرچ میکنی و می خونی بعد به من جواب میدی ؟؟ متوجه باش چی داری میگی

به هر حال من با شما دیگه بحثی ندارم و بعد از این پست نه پست های شما رو می خونم و نه به آن جوابی خواهم داد به دلیل اینکه جای این گونه بحث ها در اینجا نیست,اگر علاقه به یادگیری اصول و مبانی گرافیک و عکاسی داری می تونی پی ام بفرستی .

موفق باشی .
    امير جان فوقولاده بود من تو همين 2 پست اخير شما دوتا مفهومي كه خوب متوجه نميشدم رو درك كردم عالي بود عزيز(مثل مهدي جوفتتون كاركشته اين به خدا) يادم باشه بعدها در اين موارد ازت سوال كنم

اما فكر ميكنم توي اين دو پست اخير فقط منو شما و باقيه كاربرها به جز يك نفر متوجه ميشدن چون به زبان شيرين كردي بود خوب البته اشكالي نيست مشكل از ماها ودركو فهم ما كاربراي ديگه دارهو البته تفاوت زباني بود

امير جان مسلمه ديگه نبايد جواب بدي

به قول چرچيل كبير:

نه بابا
    پسر خوب این چه ربطی داشت به حرف من
    فعلا که رفتی مطلب جعلی زدی حالا دیدی ضایه شدی داری با ربط دادن قضیه به فاصله و سنسور ماس مالی میکنی.
    برو حال کن واسه خودت فکر کن کارت درسته.
    من دقيقا درتعجبم براي قانع كردن يك انسان بالغ (انشال..) چقدر بايد زحمت كشيد و منابع اورد مگر اينكه براي اينكه به يك نفر ثابت كني كه الان روزه بايد خورشيدو جلويه چشماش بياري و اون بتونه لمسش كنه و چون نميشه بايد دعا كني كه:

اگر يك بچه ي 3 ساله ايراني رو بياري وتوضيحاتي كه امير جان دادن بهش به زبان فارسي قطعا نتيجه ي عالي ميگره مگر به زبان ديگر.دوستان سايت اكثرا ميدونن كه بنده از فن هاي كلا پاناسونيك هستم اما يك فن بي تعصب و هواداره حق.دوست عزيز شما در چندين پست اخيرتون چه تو اين بخش چه بخش هاي ديگه به مراتب به ديگران توهين و شروع به ايجاد سفسطه در موارد مربوط به g10 كردين.
    شما اگه پاسخ تخصصي دارين لطف بفرماييد بگيد تا ما هم يه چيزي ياد بگيريم در غير اينصورت با بحث هاي الكي و بيخود تاپيكو منحرف نفرماييد.در هممون دو عكس مقايسه اي گذاشته شده برتري و اشباع رنگ بيشتر g10 مشخصه فقط كمي از جزئياتو به خاطر upscaling بد پنل در نماي هاي تاريك از دست داده كه اگه تصوير fullhd باشه با كنتراست بينظيرش نماهاي تاريكو عالي نشون خواهد داد(مشخصه g10)

حالا شما بحث مسخره اينكه دوربين n95 با n95 8g تفاوت داره و ... مطرح كرديد كه اگه رئيس نوكيا فنلاندو جلوي شما بيارن بگن با هم هيچ تفاوتي از لحاظ دوربين با هم ندارن بازهم .......

Last edited by ramincybran; 23-01-2010 at 19:31.

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان ورژن اروپایی 40b650 دیروز آوردند فوق العاده است. حتی ظاهرش هم با ورژنهای آسیایی فرق داره شیکتره (به نظر من).در واقع یک سری امکانات داره که فعلا دارم یاد میگرم. در مورد کانالهای ایران هم وقتی جستجوی اتوماتیک میکنید هم کانالهای آنالوگ و هم کانالهای دیجیتال را خودش پیدا میکنه.
    تنظیماتش روی کشور انگلستان هست و در واقع مدلش b651 هست که فکر کنم بخاطر امکانات اضافیش باشه و در سایت سامسونگ کشور انگلستان من چک کردم موجود د هست(40B651)
    حالا دارم رو تلتکس فارسیش کار میکنم نتیجه شو خبر میدم.
    فکر کنم بجای یک تلویزیون چندین دستگاه خریدم چون همه امکاناتو یکجا داره (امکانات usbو تیونر دجییتال و ...)
    آنتونی مبارکه!
    این پنل ساخت چه کشوریه؟ اگه میتونی چند تا عکس از پنل و خروجی هاش بذار. کیفیت دریافت تصاویر چطوره؟

12. این کاربر از alireza1974 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آنتونی مبارکه!
    این پنل ساخت چه کشوریه؟ اگه میتونی چند تا عکس از پنل و خروجی هاش بذار. کیفیت دریافت تصاویر چطوره؟
    ساخت کشور اسلواکی

14. 2 کاربر از antoni_114 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •