والا این دور و زمونه اگر پشت گردن آدما رو هم نگاه کنیم فکر کنم یه made in china زده باشه....
ولی مایلستون دیزاین و سفارش کشور اجنبی U*S*A هست![]()
والا این دور و زمونه اگر پشت گردن آدما رو هم نگاه کنیم فکر کنم یه made in china زده باشه....
ولی مایلستون دیزاین و سفارش کشور اجنبی U*S*A هست![]()
دوستان روت اصلی 2.1 هنوز نیومده؟یا اومده من خبر ندارم؟؟؟!
نه پویان جان نیومده هنوز.مگه شما با این ورژن مشکل داری که هست؟
منظورت همونآمريكاي
اجنبي عزيز هست ديگه
آقا اين همه ميلستون سوار داريم چرا يه نفر يه رويو شخصي نميزاره با 4تا اسكرين شات /
حالا كه اينطوريه خودم يه رويو از گوشي جديدم ميزارم
فایر جان مبارک باشه..چی هست حالا؟؟؟
دوستمون که گوشی رو ازش گرفتم گفت روت نکنم بهتره,منم منتظر روت اصلی موندم.فارسی رو واسه کتابای PDF خیلی لازم دارم.راستی متوجه شدین دکمه های کیبورد milestone بعد از یه مدت برجسته میشن؟!!من گوشی دومی رو که گرفتم فکر کردم سری های جدید کیبوردشون فرق داره و flat هست,یه اپسیلون هم آرایش دکمه ها ناموزون میزد!!کلی تو ذوقم خورده بود.ولی بعد از یه روز پر تایپ دیدم دکمه ها مثل گوشی قبلی منظم و برجسته شدن!!اسلاید گوشی موقع بسته شدن هم منسجم تر شده بود!انگار که آب بندی شده باشه!!
راستی دوستان اگه از home و launcher های مختلف استفاده کردین,لطف کنین بگین کدوم کمتر بهتون پیغام FC میده روی Milestone 2.1؟(خودم از HelixLauncher 1.2a استفاده می کنم,در کل خیلی راضیم ولی در طول روز 3-4 بار FC میشه)
-واقعا این موضوع gprs یه چیز عجیب غریب غیر منطقی شده!دفعه ی قبل gprs من وقتی opera mini 5 beta رو روی اون گوشی نصب کردم ریخت به هم,حالا امروز که همون برنامه رو روی این یکی نصب کردم درست شد!!!!نمیدونم دلیلشو!شاید کاملا اتفاقی بوده و سیستم irancell هم همین امروز با گوشی ما هماهنگ شده!
خلاصه اگه irancell gprs شما هم مثل من ریخته بوده به هم,امتحان کنین شاید خود به خود درست شده باشه,اگرم نه می تونین روش کاملا تجربی و غیر علمی من رو امتحان کنین!
Last edited by Po0yAn; 26-04-2010 at 13:17.
پویان جان من نمیدونم چه دلیلی داشته که گفتن برای روت اصلی صبر کنین, شاید ترس از اینکه با ورژن بوت لودر شما مچ نباشه یا مشکلی واسه گوشی پیش بیاد بوده و گرنه اگه خواستی من متن پیغام هایی که با سازنده ی recovery رد و بدل کردم رو میتونم واست بذارم که تضمین کرده به غیر از یکی از بوت لودر ها که تست نشده (که اونم بعدا تست شد) روی همه ی بوت لودرها جواب میده و هیچ مشکلی نداره و هیچ فیدبک منفی نبوده که از این روت گله مند باشن. در مورد helix تا اونجایی که میدونم با آپدیت
گوشی به 2.1 دیگه نباید force close زیادی داشته باشین! شاید بد نباشه home++ (هوم پلاس پلاس ) رو هم یه امتحان کنین, but i prefer stock home screen
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
موتورولا e6 راکسسسسسسسسسسسسسسسس![]()
به نظر من توی دوران استفاده از گوشی ها ی موتورولا هیچی موتورولا z6 نمیشه حتی مایلستون![]()
ممنون پویان جان , چه خبر خوبی, بیشتر از اومدن آندروید 2.1 واسه مایلستون خوشحالم کردیمنم الان تست کردم مثل اینکه خود ایرانسل درستش کرده من opera mini ندارم ولی الان کار میکنه gprs. واسه اینکه اسپم نباشه پستم میگم panda home رو هم امتحان کن , بد نیست همینطور gde که سه بعدی میکنه اینترفیس رو (مکعب)
اسپم :
acmilan جان آواتارت خیلی باحاله![]()
باحالی از خودتون جانی جان
راستی جانی تاپیک واسه برنامه و باری آندروید نداریم؟؟؟؟
حیف نیست این همه بازی وبرنامه رو کسی نشناسه؟؟؟ مثلا همین gde که گفتی تازه من الان سرچ کردم و دیدمش....
دوستان یه فکری بکنیم......
نه بابا e6 چيه چرا شايعه پراكني ميكني جاني / من غول 8مگاپيكسلي موتو xt720 خريدم
اما با اين حرفت موافق نيستم جاني . چون e6 از z6 بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شوخي كردم بچه ها همون e6 رو خريدم . ما بچه مستضعفيم رفتيم يه وام از كميته امداد گرفتيم يه e6 برداشتيم اما گوشي با حاليه حال كردم باهاش /
تا كي بشه يه ميلستون بخريم !!!!!!!
اما امسال چون بايد همتمون رو مضاعف كنيم و همچنين كار رو مضاعف كنيم شايد بخرمش
كلاس كلوپ با اين آواتارهاي جديد كلي رفته بالا / ايول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)