تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 180 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

مراد جون بهتره اینجور افراد رو تو لیست ignore اضافه کنی تا دیگه با پست های ... اعصابت رو الکی خورد نکنی !
    اگه میخوای بازم تیکه بندازی بگو تا ما دیگه پست دادن و تریلر گذاشتو اینا رو تعطیل کنیم تا شما اسپم بده.....
    اینطور افراد اصلا ارزش ندارن که حتی به حرف هم اینطوری بگیم ! کسی که نخواد بفهمه هیچوقت نمیفهمه ....

2. 12 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

طبق معمول ارزونی خودتون:دئ

البته نسخه کنسولی فکر نکنم تعریف زیادی داشته باشه:دئ

نسخه کنسولیش شبیه هالو شده خب طبیعیه....
    شما فکر کردی اینجا فقط خودت بلدی تیکه بندازی ؟ خیلی احساس خوبی بهت دست میده نظرات قشنگت رو تو تاپیک های مختلف مینویسی کسی جوابت رو نمیده و یا اگر هم میده به صورت منطقی نه مثل خودت ؟ اگر فکر کردی کسی نیمتونه با تیکه انداختن جوابت رو بده اشتباه فکر کردی خلاصه اینکه پست های مسخرت دیگه قدیمی شده اگه تا پارسال میامدی اینجا شاید میتونستی با این نوشته ها 4 نفر رو دور خودت جمع کنی . حس نمیکنی دیگه شورش رو دراوردی ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بر خلاف میل باطنیم مجبور شدم این مسئله رو به مدیر های بخش واگذار کنم تا در مورد ایشون تصمیم گرفته بشه من فکر می کردم ALI HONDA برای حرف من ارزش قائل میشه. من از ایشون خواهش کرده بودم که این گونه پست دادن رو کنار بذاره حتی توی تاپیک دارکسایدرز بود که واقعا ازش خواستم که تمومش کنه ولی باز هم ایشون داره روی این کار اصرار می ورزه بنابراین چاره ای جز این برام باقی نذاشت. لطفا هر گونه بحث و جواب دادن به این پست ها خودداری کنید تا ببینیم تصمیم بر چی خواهد بود. باز هم می گم من فکر می کردم این مسئله تموم میشه و نیازی به کشیدن این موضوع به مدیران بخش نداشت ولی اشتباه می کردم.

5. 13 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

ببخشید اگه سوالم تکراریه. معلومه بازی کی میاد؟

7. این کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ببخشید اگه سوالم تکراریه. معلومه بازی کی میاد؟
    فکر کنم قرار بود بین March یا April بیاد اگر خدا بخواد . بیا دیگه لامذهب پدر سوخته @#%#^$&#% : دی

9. 9 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

فکر کنم قرار بود بین March یا April بیاد اگر خدا بخواد . بیا دیگه لامذهب پدر سوخته @#%#^$&#% : دی

بیخیا بابا بد جور جو تریلر گرفته . میاد اندکی صبر ... بدبختانه تب بازی ها افتاد و فعلا بازی منحصر به فردی تا اون موقع ها یعنی فوریه مارس و اوریل ( خودمونیم کمپانی ها برای تعطیلات ما هم کلی برنامه ریزی دارن ها ) نمیاد. ما دیگه کی هستیم وقتی را به را بازی می یومد می گفتم چه خبره حالا که خبری نیست میگم بدبختانه ( البته مشکل از کمپانی هاست که برنامه ریزی ندارن )

11. 7 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستانی که می گید بازی شبیه هیلو شده یه ذره بیشتر توضیح بدید تا ما که بازی نکردیم متوجه شیم
    (چون به نظر من قدرت لباس و اینچیزا شبیه شماره یکشه)
    و این که این واسه بازی خوبه یا بد؟
    Last edited by The Rover; 20-12-2010 at 18:42.

13. 3 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستانی که می گید بازی شبیه هیلو شده یه ذره بیشتر توضیح بدید تا ما که بازی نکردیم متوجه شیم
    (چون به نظر من قدرت لباس و اینچیزا شبیه شماره یکشه)
    و این که این واسه بازی خوبه یا بد؟
    ببین نیما جان درسته این قدرتهای لباس تو شماره یک بود ولی شماره یک چند تا فرق با این شماره داره(البته با تریلرهایی که دیدیم ها):

1-تو شماره یک مثلا دشمنات تو یه فضای بازی بودن ولی اینجا فضای نستا بسته شهری هستش
    2-تعداد دشمنا کم بود ولی اینجا زیاد

در نتیجه این دو مورد باعث میشه مثلا تو یه خیابون نسبتا بسته با 7 ...8 تا دشمن مبارزه کنی(مثه halo) یعنی جاخالی بدی بعد با زرهت کارایی بکنی و کاورم که نداره در نتیجه یه مبارزه نفس گیر میشه....... .

از این لحاظ میگم مثه halo .البته اینم از تریلرها فهمیدم شاید خود بازی خیلی اینطوری نباشه...... .

.
    .

15. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببین نیما جان درسته این قدرتهای لباس تو شماره یک بود ولی شماره یک چند تا فرق با این شماره داره(البته با تریلرهایی که دیدیم ها):
    1-تو شماره یک مثلا دشمنات تو یه فضای بازی بودن ولی اینجا فضای نستا بسته شهری هستش
    2-تعداد دشمنا کم بود ولی اینجا زیاد

در نتیجه این دو مورد باعث میشه مثلا تو یه خیابون نسبتا بسته با 7 ...8 تا دشمن مبارزه کنی(مثه halo) یعنی جاخالی بدی بعد با زرهت کارایی بکنی و کاورم که نداره در نتیجه یه مبارزه نفس گیر میشه....... .
    از این لحاظ میگم مثه halo .البته اینم از تریلرها فهمیدم شاید خود بازی خیلی اینطوری نباشه...... .
    .
    یه وقت فکر نکنید منظورم این بود که حرف شما نادرسته!
    جوابمو گرفتم ممنون!
    Last edited by The Rover; 20-12-2010 at 20:38.

17. 4 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک دوست عزیز خوب و مهربون!لطف کنه سال..ماه..هفته..روز و ساعت ریلز بازی رو بزاره..داریم از بی بازی از دست میریم به خدا....!
    +
    خوبی این بازی اینه که محیطهای بازی شبیه غول بزرگی به نام هیلو شده و طرفداراشم به نصبت بیشتر داره میشه...امیدوارم سورپرایز از نوع cod:bo نشیم..!: دی

19. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •