فاکتورگیری:
بنابراین معادله ریشه حقیقی نداره.
فاکتورگیری:
بنابراین معادله ریشه حقیقی نداره.
معنی این چی میشه؟:(درس ششم عربی ۳-ص ۸۶)
فهو ان زاد مع الشیب نقص
یک سوال شیمی. من از روی کتاب می خونم. می خواستم ببینم ΔS رو چگونه می دهند.یعنی ΔS یک عدد خاص است یا همان تفاضل مول های دو طرف واکنش؟مثلا میشه ΔS این واکنش را دمای اتاق محاسبه کرد؟:
2H(2) g + O(2) g ====== 2H(2)O L
يعني انسان اگر پیر شود عمرش کاهش میابد (رو به پایان میرود)
نه نمیشه تعیین کرد. توی واکنشی که نوشتی فقط میشه گفت مقدارش کم شده
البته اگه مقدار ΔH و دما و انرژی آزاد گیبس رو داشته باشی میتونی مقدار بینظمی رو هم به دست بیاری (از فرمول گیبس)
بچه ها یه سوالم دارم بور اکسید بازه یا اسید؟ دلیل اینکه بازه یا اسید رو هم لطفا بفرمایین
این دو تا سوال گسسته رو کسی میتونه برام حل کنه ؟
1) چند عدد طبیعی سه رقمی یافت میشود که بر 2 بخشپذیر بوده ولی بر هیچ یک از اعداد 5 و 7 بخشپذیر نباشد ؟
2) چند عدد طبیعی کوچکتر از 1000 وجود دارد که بر هیچ یک از اعداد 6 و 9 بخشپذیر نباشد ؟
(دو سوال تقریبا شبیه هم دیگه هستن ولی روش حلشون چرا با هم فرق میکنه ؟ مشکل من درحل سوال اول هست ... )
توی سوال اول ممکنه توی کم کردن مضارب 10 و 14 دچار اشتباه شده باشید. یعنی به جاش مضارب 5 و 7 رو کم کرده باشید. اگر مسئله اینه که احتمالاً حواستون نبوده که چیزایی که از مجموعه مرجع (A) کم می کنید باید زیرمجموعه ی اون باشه. یعنی شما مثلا نمی تونی عدد 125 رو از مجموعه اعداد مضرب 2 حذف کنی چون اصلا در اون مجموعه چنین عددی وجود نداره!
حالا من دقیقا متوجه نشدم اشکالتون در کجای سوال اول بوده.
راستی... اگر به نظرتون جوابم اشتباست بگید. ممنون
جواب سوالات اول که درسته ( سوال 2 چون روش حل ندادید نمیدونم چه قدر درسته یا غلط ! )
در پاسخ سوال اول زیر عبارت A-(B+C-D)S ( اول S اضافی هست... ) چرا از جز صحیح 999/2 مقدار 99/2 رو کم کنیم ؟ یا این که از 999/10 مقدار 99/10 رو کم کنیم و...
اما در مساله ی دو دیگه لازم نیست از جز صحیح 999/6 مقدار 99/6 رو کم کنیم ؟
تفاوت این دو مساله در چیه ؟
در مورد سوال اول که چرا جز صحیح 2/99 رو کم می کنیم واسه اینکه در مجموعه ی 3 رقمی ها داریم بحث می کنیم. پس هر عددی که ویژگی های صورت سوال رو داشته باشه ولی 2 یا 1 رقمی باشه رو حذف می کنیم از مجموعه ی اونایی که ویژگی ها رو دارن و کم تر از 1000 هستن که کمتر از 1000 شامل 2 رقمی ها و 1 رقمی ها هم میشه . / مثلا اینکه جزء صحیح 2/999 تعداد کل اعدادی که بر 2 بخش پذیر هستن و کم تر از 1000 هستن رو نشون می ده. و 2/99 اونایی که کمتر از 100 هستن. خب ما مجموعه ی دوم که زیر مجموعه ای از اولی هست رو لازم نداریم پس ازش کم می کنیم.
در مورد سوال دوم چون روش مشابه سوال اول بود دیگه جواب رو ننوشتم. با این حال این میشه جواب:
درسته؟
/ این دو تا مسئله در واقع تفاوت مفهومی نداره. یعنی اساسش یکیه. اینکه ما چی رو لازم داریم و چیا رو می تونیم به دست بیاریم. بعد چیا رو با هم جمع کنیم یا از هم کم کنیم تا به مجموعه ی مورد نظر برسیم.
تفاوت راه حل هم فقط واسه همینه. که مجموعه هایی که می خوایم یه مقدار با هم فرق می کنه. مال سوال اول محدود تره و فقط 3رقمی ها رو لازم داریم تازه از 3 رقمی ها اونایی که اولاً مضرب 2 باشه! ولی توی سوال دوم کارمون خیلی راحته و 3 رقمی و 2 رقمی و 1 رقمی هر چی بود بود فقط کم تر از 1000 باشه ! به همین سادگی به همین خوشمزگی!
-----------------------------------------------
متوجه نشدم چی گفتی! S چیه؟!در پاسخ سوال اول زیر عبارت A-(B+C-D)S ( اول S اضافی هست... )
Last edited by fm992; 10-06-2010 at 21:19. دليل: تکمیل
این سوال رو از داییم که معلم شیمی مشهد هست پرسیدم و اینجوری جواب دادبچه ها یه سوالم دارم بور اکسید بازه یا اسید؟ دلیل اینکه بازه یا اسید رو هم لطفا بفرمایین
اکسید بور خاصیت اسیدی دارد چون با آب واکنش می دهد و بوریک اسید تولید می کند.یور اوربیتال خالی دارد و در واکنش ها به عنوان اسید لویس عمل می کند.فرمول بوریک اسید به صورت زیر است.
H3BO3
جوابتون درسته ...
به طور کامل مطلب رو متوجه شدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)