تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 311 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من برام دانلود شبانه خیلی مهمه ، سرعت در طول روز فقط در حدی که سایت ها رو خوب بازکنه کافیه ، اما نمی خوام شبا که مجانیه سرعت دانلود افتضاح باشه
    پارس آنلاین دارم 3 ماهه 256 ، طول روز میانگین 120 کیلوبایت دانلود میکنه اما شبا اکثر مواقع روی 40 تا 50 میچرخه
    توی این شرکت ها ، شرکتی هست که دانلود شبانش از پارس آنلاین بهتر باشه؟

سلام عزیز
    ای کاش با بروبچ پارس رفتع یه مشورتی میکردی قبل اشتراک گرفتن.اون خرابمونده یه سری دزد عوضی(با عرض پوزش از خواننده)هستند که برای اینکه شما در طول روز شارژ اکانتتان سریع تخلیه شود به این اقدام دست می زنند تا جیب خودشان را پر کنند.طبق بررسی های من هیچ شرکتی در شهرستانها خدمات خوب ندارد.این شرکت دزد یعنی پارس انلاین، فقط در چند منطقه از تهران دارای سرعت مطلوب و کیفیت در خور مشتری و در بقیه جاها خصوصا شهرستانها این سیاست دزدانه را در پیش گرفته است.
    من به شما این اطمینان را میدهم که هیچ شرکتی در شهرستانها خدمات خوبی ارائه نمی دهد.
    امیدوارم شرط سخن مرا با تجربه شخصی خودتان به اثبات نرسانید!!!

حامد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام عزیز
    ای کاش با بروبچ پارس رفتع یه مشورتی میکردی قبل اشتراک گرفتن.اون خرابمونده یه سری دزد عوضی(با عرض پوزش از خواننده)هستند که برای اینکه شما در طول روز شارژ اکانتتان سریع تخلیه شود به این اقدام دست می زنند تا جیب خودشان را پر کنند.طبق بررسی های من هیچ شرکتی در شهرستانها خدمات خوب ندارد.این شرکت دزد یعنی پارس انلاین، فقط در چند منطقه از تهران دارای سرعت مطلوب و کیفیت در خور مشتری و در بقیه جاها خصوصا شهرستانها این سیاست دزدانه را در پیش گرفته است.
    من به شما این اطمینان را میدهم که هیچ شرکتی در شهرستانها خدمات خوبی ارائه نمی دهد.
    امیدوارم شرط سخن مرا با تجربه شخصی خودتان به اثبات نرسانید!!!

حامد
    فقط خواستم که پاک نشه

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

به نظر من مخابرات بگیرین راحت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    خداکنه یکی از همشهری ها پیدا بشه و به من یه راهنمایی کامل بده

من چندین ساله که از دیال آپ استفاده میکنم راستش دیگه کلافه شدم
    حتما adsl می خرم ولی اصلا سردر نمیارم
    چطوری بخرم ، کی بخرم بهتره ، چی بخرم، چطوری پولشو باید داد(منظورم ماهانه و دانلود اضافه...)
    واگر مثلا از سرعت 128 خوشم نیامد چطوری میشه با 256 عوضش کرد و مواردی که فکر میکنید باید بگید رو بهم بگید چطور بگم اصلا سر در نمیارم و بجز اینجا جایی رو برای راهنمایی گرفتن قبول ندارم.
    از شما دوستان خواهش میکنم با حوصله منو راهنمایی کنید.

دانلود شبانه برام مهمه ؛ روز هم استفاده معمولی

میدونم خیلی سوال کردم خواهش میکنم که همه موارد رو مورد به مورد کامل برام توضیح بدید.
    خوشحال میشم نظرات همه رو ببینم
    منتظرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    خداکنه یکی از همشهری ها پیدا بشه و به من یه راهنمایی کامل بده

من چندین ساله که از دیال آپ استفاده میکنم راستش دیگه کلافه شدم
    حتما adsl می خرم ولی اصلا سردر نمیارم
    چطوری بخرم ، کی بخرم بهتره ، چی بخرم، چطوری پولشو باید داد(منظورم ماهانه و دانلود اضافه...)
    واگر مثلا از سرعت 128 خوشم نیامد چطوری میشه با 256 عوضش کرد و مواردی که فکر میکنید باید بگید رو بهم بگید چطور بگم اصلا سر در نمیارم و بجز اینجا جایی رو برای راهنمایی گرفتن قبول ندارم.
    از شما دوستان خواهش میکنم با حوصله منو راهنمایی کنید.

دانلود شبانه برام مهمه ؛ روز هم استفاده معمولی

میدونم خیلی سوال کردم خواهش میکنم که همه موارد رو مورد به مورد کامل برام توضیح بدید.
    خوشحال میشم نظرات همه رو ببینم
    منتظرم

سلام دوست خوبم
    از صداقت گفتار شما بسیار خوشحال شدم.
    سیستم ADSL بر مبنای یک فناوری نسبتا قدیمی استوار است که از بخشی از خط تلفن که معمولا بلا استفاده است برای انتقال داده استفاده می کند...
    فناوری ADSL بر دو مبنا قابل استفاده است یکی ADSL Normal که معمولا در ایران طرفدار زیادی ندارد و آن هم به خاطر برابر بودن سرعت دانلود و آپلود است و دیگری ADSL2Plus(یا همون2+) که به خاطر چندین برابر بودن سرعت دانلود اون در ایران بسیار طرفدار داره.
    99%شرکتهای خصوصی هم از نوع +2استفاده میکنند و در حال حاضر فقط مخابرات است که به نوعی از سیستم ناکارآمدی در این زمینه استفاده می کند.به این صورت که شرکتهای خصوصی محدوده دانلود خود را در پکیچهایی که تحت عنوان Burst یا شتاب یا حالت انفجاری ارائه میدهند، به صفر رسانده و از 100% پهنای باند اختصاصی شما بهره وری می کنند که این مقدار در سیستم مخابرات به 10 یا حداکثر 15% میرسد.که می توان تنها عیب ADSLمخابرات را در مقایسه با ADSLی که شرکتهای خصوصی ارائه میدهد همین مسئله دانست که گاها باعث ایجاد یکسری مزایا می شود که در ادامه اشاره خواهم کرد.
    شرکتهای خصوصی و همچنین مخابرات در یک بازه زمانی خاص استفاده از اینترنت را مجانی حساب می کنند و از ترافیک شما کم نمی شود.ترافیک چیست؟ترافیک میزان حجمی است که به کابرانی که از پکیچهای نامحدود استفاده نمی کنند اختصاص داده می شود و شما به عنوا مثال 3گیگ ترافیک برای یک ماه میخرید و تا پایان یک ماه باید از این ترافیک استفاده کنید.به چه صورت می توتی استفاده کنی؟ به همون مقداری که شما از اینترنت استفده کنی از ترافیکت کم میشه.مثلا اگه سایت یاهو رو یک بار باز کنی 2یا 3مگابایت از ترافیک 3گیگابایتی مصرف میشه و به همین منوال.واسه خاطر این دانلود شبانه رو راه انداختند که در این بازه زمانی که معمولا از 1تا6صبح است از ترافیکت کم نمیشه.
    معیار تعیین سرعت اینترنت هم کیلوبیت هست که طبق همین معیار به شما پکیچ(همون سرویسی که انتخاب میکنی رو بهش پکیچ میگن)داده میشه.مثلا یه پکیج 128 شتاب یا 512ثابت و...... .
    و اما شرکتهای خصوصی و ADSL:
    در ابتدا به شما دوست خوبم توصیه میکنم که با اطلاعات کامل به شرکتهای خصوصی مراجعه کنید دلیل آن هم این است که این حضرات دزد نه تنها انسافی در کارشان نیست بلکه با بی انصافی تمام در ابتدا به مشتری برخورد می کنند تا آنچه انان می خواد را مشتری انتخاب کند.
    در همدا 4یا 5 شرکت خصوصی اینترنتی وجود دارد:
    اولی که از همه مغروفتر است شرکت پارس آنلاین یا پارسا لین هست که انصافاً خدماتش در بازه زمانی 8 تا24 خیلی عالی هست و به طوری با یک پکیج 128 می تونی به سرعت 110کیلو برسی و لی.....
    ولی دانلود شبانش آشغاله اشغاله و با یه پکیچ یک مگ که خودم داشتم سرعتم برای دانلود شبانه که به صورت رایگانه و از ترافیک کم نمیشه بالای 20کیلو نمی رسه. اگه اصلا دانلود شبانه نداری و فقط کارت وب گردیه این شرکت خوبه .در ضمن پشتیبانی بسیار بسیار ضعیفی هم داره و نمایندگی همدان جوابگو نیست و باید همش به تهران واسه مشکلت زنگ بزنی.
    لایزر یا همون ریتون: شرکت متوسطی با خدمات پشتیبانی بسیار بسیار پایین. این شرکت دارای سرعت ثابتی در طول روز و شب بود ولی در 2ماهه اخیر به شدت هر چه تمام افت سرعت چیدا کرده که با تهران تماس گرفتم از زیر زبونشون کشیدم بیرون ظاهرا در یه دوره تاریخ حجم پورا اختصاصی کاربرا به پایان میرسه و سرعت اینجوری میشه.
    اگه نمی خوای اشتراک دائم بگیری و تا 6 یا 7 ماه این شرکت خدماتی در حد عال میده و بعد از اون جان رو به لب میرسونه.راستس این شرکت قطعی نداره و اگه دچار قطعی بشی تا 6 یا 7روزی باید بی اینترنتی رو تحمل کنی و کسی جوابگوت نیست و بابت این مسئله شاید 1 یا 2روز بهت اضافه کنند.
    شاتل:این شرکت هم خوبه ولی در طی روز و واسه دانلود شبانه زیاد تعریفی نیست و نوسان سرعتش خیلی زیادهو به طوریکه اگه شما یه مدت بشینی پای سیستم ئاسه میانگین سرعت هر لحطه یه سرعتی بهت میده.در کل شرکتی با دانلود شبانه ضعیف.
    صبانت هم چون شرکت نوپایی هست و تازه به همدان اسباب کشی کرده تا یه مدت می تونی خدمات خوبی ازش بگیری و یه خورده قیمتاش بالاست و با خاطر عدم تنوع پکیجهای این شرکت هست.دانلود شبانه نسبتا خوب اما به نسبت قیمت اصلا ارزشش نداره.در ضمن گاهی نوسانای خیلی شدیدی داره.
    فن آورا:این شرکت هم یه خورده قیمتاش بالاست و یک ویژگی خیلی خاص داره و اون هم این هست که ترافیک یک دوره رو میتونی به دوره بعد انتقال بدی که هیچ شرکت خصوصی در ایران از این فناوری پشتیبانی نمی کنه چون به ضررشونه.این شرکت دانلود شبانش متوسط هست . یهنی یک شب خوب 2 شب بد. در طی روز هم سرعت خیلی خوبی داره.قطعی هم کم داره.

در مورد پارس آلاین یه چیزی رو یادم رفت بگم که اینجا اضافه می کنم.این شرکت از یکسری مودم با برند خاص طبق گفته خود شرکت پشتیبانی میکنه و اگر شما از مودمی غیر اون برندها استفاده کنی هر 7 یا 8 ساعت یک بار و گاهی هم هر 2ساعت یکبار بخ دلیل خطای مودم اینترنت قطع میشه.

و در آخر مخابرات:این شرکت نیمه دولتی چند وقتی هست که خدمات ADSLرا با قیمتی بسار ارزانتر از شرکتهای دیگه ارائه میدع و مزیت اون نسبت به بقه ISPها همین کم بودن قیمتهای اون هست.سرعتش خوبه ، نوسانش چه روز چه واسه دانلود شبانه خیلی کم هست و میشه باهاش کنار اومد. ولی بالای 256 رو باید به مخابرات مرکزی مراجعه کنی و یه خورده دوندگی داره ولی میشه گرفت(اینم یکی دیگه از عیباش) ولی در کل از شرکتای خصوصی خوش قیمت تره.
    اینم آدرس و شماره تلفن شرکتای اینترنتی:
    لایزر(ریتون):همدان.برج پاستور-طبقه هفتم 09384311301- 82817458 -8281621- 09183151082
    پارس آنلاین:همدان.برج پاستور-طبقه ششم 8271249-(جهان نما)
    همدان.برج پاستور-طبقه هفتم(نت گستر)
    شاتل: همدان، مجسمه شیرسنگی، خیابان دکتر چمران، جنب بیمه معلم، کوچه پرتو، پلاک۶۶-۸۲۸۴۰۵۹-۸۲۶۶۵۲۶
    فن آورا: سیزده خانه، شرکت شبکه پردازان غرب- 8250412

کلام آخر:در این مملکت معدود شرکتی پیدا می شود که خدماتی را حق کاربرانش هست را ارائه دهند و بعضا با خدمات نسبتا خوبی که دارند سر مشترک خود منت هم میگذارند و کسی نیست به آنه بگوید که این وظیفه شماست نه صدقه سری!!!!!!
    داشت یادم میرفتا!!!
    دوست خوبم اگر با یکی از این شرکت های خصوصی به توافق رسیدی و به امید خدا پای قرار داد رفتی هیچ گزینه را مبنب بر خرید مودم از خود شرکت قبول نکن. و به حرفهایی که میزنند هیچ توجهی نکن.قیمتی که آنها روی مودم خود میگزارند چندین هزار تومان بالای قیمیت بازار است

در مورد نوع پکیچ هم باید بگم که تگر شما با شرکت خصوصی قرار داد ببندی تا سرعتهای 2مگ و حتی 4مگ رو هم میتونی بدون کاغذ بازی روی خطط فعال کنی.ولی با قیمت خیلی خیلی گرون!!!تعویض سرعت شما یا همون نوع پکیج هم کاملا امکان پذیره . در شرکت های خصوصی روال به این صورت هست که شما در ائل کار باید پول رو بدی و اگر به عنوام مثال شما یه پکیج با سرعت 128داری و می خوای با یه پکیج256 عوضش کنی باید صبر کنی تا موعد قرار داد اولت تموم بشه بعد این کارو بکنب .اگر وسط کار قرار داد رو بهم بزنی سرویست رو تغییر بدی ترافیک سرویس قبلیت سوخت میشه و پولی هم مبنی بر تعلیق قرار داد به شما تعلق نمیگیره و کاملا ضرر میکند.در مورد مخابرات هم نام نویسی به دو صورت می باشد اول به صورت اعتباری و پیش پرداخت که با پرداخت مبلغ مورد نظر به یکی از شعب بانک ملی انجام میشه که فعلا زیاد رو غلطک نیفتاده!!!
    دومی هم به صورت دائم هست که به صورت ماهیانه نسبت به پکیج تون هزینه محاسبه و روی قبض تلفن میاد. این نوع دوم رو اگر روی خطط فعال کنی تا 3 ماه حق جمع آوری نداری.

باز اگه فکر می کنی کمکی از دستم بر میاد، بگو.
    حامد

6. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

nirvanaH واقعا یه نعمت برای این تاپیک
    خیلی ممنون بابت راهنمایی کاملت با توجه به این راهنمایی موندم بین مخابرات و فن آوا کدومو انتخاب کنم؟

8. این کاربر از musica بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

nirvanaH واقعا یه نعمت برای این تاپیک
    خیلی ممنون بابت راهنمایی کاملت با توجه به این راهنمایی موندم بین مخابرات و فن آوا کدومو انتخاب کنم؟

با سلام
    از اظهار لطف شما ممنونم.
    به نظر من مخابرات هم به صرفه تره و هم قابل دست رستر.یعنب واسه مشکلت نیازی نیست به تهران زنگ بزنی.در ثانی اگه تلفنی نتونستی جوابتو بگیری میری پیش مسئول اصلی و یقه اونارو می گیری.
    ولی این شرکتیا تا مشکلی پیش میاد می گن از ما نیست و هزار تا چیز دیگه میگن تا دست به سرت کنن و آخرشم که به تران زنگ میزنی میگن کاری از دستمون بر نمیادو .......

حامد

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پولتون رو جیب مخابرات نریزید
    اولا که من از پارس آنلاین سرویس دارم و ترافیک باقی مونده هر دوره به دوره بعدی اضافه میشه اینطور نیست که بپره
    سرعتش هم نسبت به بقیه شرکت ها تا اونجا که اطلاع دارم خیلی بهتره هرچند که ایده آل نیست (شبا که رایگانه)
    مخابرات یک شرکت نیمه دولتی هست که با امکانات فراوانی که در دست داره فقط قصد داره شرکت های خصوصی رو زمین بزنه
    درسته که ارزون تر هست سرویس هاش اما کیفیت بعضی از خصوصی ها رو نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان الان چند روزه که پیشتیبانی مخابرات برای adsl بوق اشغال می زنه.برای شما هم همینطوره؟
    پشتیبانیش واقعا مزخرفه!!!!!!!!!!
    Last edited by miladfar; 15-03-2011 at 16:27.

داره خودمونی میشه feri2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به داش حامد و دوستان آقا من از امروز صبح نمیتونم تو صفحه کنترل اشتراکم برم جالبه پسووردش هم با ADSL یکی هستش اما داخل صحفه اشتراک نمیره ببینم چقدر از حجمم مونده همش میگه خطا! لطفا مجددا تلاش نمائید دوستایی که از مخابرات دارن ماله شما هم اینطوره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •