تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 253 اولاول ... 4046474849505152535460100150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه mmasha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برو تو تنظیمات و larg indicator رو فعال کن یا اینکه وقتی داشتی ساعت رو تنظیم میکردی تیک گزینه نمایش ساعت تو همه منو ها رو زدی که تو این حالت دیگه باطری رو نشون نمیده
    osman جان (اگر اسمتون را درست گفته باشم) ممنون مشكل حل شد
    البته اون گزينه كه غير فعال بود و ساعت رو هم اون بالا نمايش نمي داد ولي يك بار فعال و دوباره غير فعال كردم درست شد.

دوستان تو نصب گارمین به مشکل بر خوردم.
    پسوردی رو که genrate کردم،قبول نمی کنه ،یعنی بعد از این که فایل sw.unl رو تو پوشه گارمین کپی می کنم و دوباره برنامه را باز می کنم،4 تا گزینه میاد:
    1-Purchase & Go
    2-Begin Free trial
    3-Enter Product Kay
    4-Connect to Garmin GPS

کمک می کنید؟
    يك بار ديگه امتحان كنيد حتما درست ميشه ، در منوي about كه ميريد بايد عدد آخري كه فكر كنم اسمش device id بود رو توي كيجن وارد كنيد مطمئن نيستم اسمشو ولي آخريه بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا كسي اين سايت رو رفته بازي هاش رو نصب كنه سايت خوبي بود ولي نميدونم چرا چندتا از بازي ها رو كه نصب كردم اجرا نميشه مثلا resco bubles وresco snake باز ميشن و سريع بسته ميشن و اون dream catcher هم اصلا ارور ميده و باز نميشه!
    Last edited by mmasha; 18-04-2010 at 08:39.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    دسته پرستوهای مهاجر اسم : رضا

پيش فرض

osman جان (اگر اسمتون را درست گفته باشم) ممنون مشكل حل شد
    البته اون گزينه كه غير فعال بود و ساعت رو هم اون بالا نمايش نمي داد ولي يك بار فعال و دوباره غير فعال كردم درست شد.

يك بار ديگه امتحان كنيد حتما درست ميشه ، در منوي about كه ميريد بايد عدد آخري كه فكر كنم اسمش device id بود رو توي كيجن وارد كنيد مطمئن نيستم اسمشو ولي آخريه بود.

آقا كسي اين سايت رو رفته بازي هاش رو نصب كنه سايت خوبي بود ولي نميدونم چرا چندتا از بازي ها رو كه نصب كردم اجرا نميشه مثلا resco bubles وresco snake باز ميشن و سريع بسته ميشن و اون dream catcher هم اصلا ارور ميده و باز نميشه!
    1-در مورد سایت بازی من فقط با بعضی لینکاش مشکل دارم،بازی ها راحت نصب میشه،مثل همین bubles.
    2-اما در مورد گارمین،سه بار امتحان کردم ، نمیشه
    Last edited by hirondelle; 18-04-2010 at 13:50.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی که صحه اول گذاشتم رو ریختید ؟ گرافیکش خوبه .. دوستان با g-sensor ]م تونستن بازی کنند.phalt 4 نسخه اصلی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شرمنده من دقیقا متوجه نشدم ، اگه میشه ساده تر و مرحله به مرحله بگو:من یه فایل rar دانلود کردم، خوب بعد چکار باید بکنم؟
    با کیبورد spb هنوز مشکل دارم

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

با کیبورد spb هنوز مشکل دارم
    فایل کب داخل اون رو کپی کن روگوشی و سپس نصبش کن

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

تنها مشکلی که هنوز در رابطه با B7300 برای من مجهول باقی مانده است مسئله استفاده از شتاب سنج دستگاه در درون باری های مختلف نوشته شده برای این منظور همچون Resco Bubble است جائیکه با نصب درایور i900 هم که در چند صفحه قبل به آن اشاره کردم این مشکل همچنان حل نشده و جالب اینجاست که هیچ راهی هم ظاهرا برای پاک کردن این برنامه بدون هارد ریست وجود ندارد دوستانی که با فایل فوق یا با هر روش دیگری توانسته اند از این ویژگی استفاده کنند لطفا تجربه خود را در اختیار دیگران هم قرار دهند.
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بازی که صحه اول گذاشتم رو ریختید ؟ گرافیکش خوبه .. دوستان با g-sensor ]م تونستن بازی کنند.phalt 4 نسخه اصلی
    تنها مشکلی که هنوز در رابطه با B7300 برای من مجهول باقی مانده است مسئله استفاده از شتاب سنج دستگاه در درون باری های مختلف نوشته شده برای این منظور همچون Resco Bubble است جائیکه با نصب درایور i900 هم که در چند صفحه قبل به آن اشاره کردم این مشکل همچنان حل نشده و جالب اینجاست که هیچ راهی هم ظاهرا برای پاک کردن این برنامه بدون هارد ریست وجود ندارد دوستانی که با فایل فوق یا با هر روش دیگری توانسته اند از این ویژگی استفاده کنند لطفا تجربه خود را در اختیار دیگران هم قرار دهند.
    با تشکر
    اون بازی را هم نصب کردم ولی دور خودش می چرخید. دوستان موقع کالیبره کردن gsensor وقتی گوشی را مثلا به چپ می چرخونم اون توپه به راست میره می خواستم بدونم گوشی های دوستان هم همینطوره؟ چون یه بازی که نصفه و نیمه با gsensor کار کرد جهت رو برعکس میرفت!
    من که تا به حال موفق نشدم یه بازی رو با gsensor جواب بگیرم یا اصلا عکس العملی نشون نمیده یا اشتباه و جا به جا عمل می کنه!
    Last edited by mmasha; 18-04-2010 at 19:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

1-در مورد سایت بازی من فقط با بعضی لینکاش مشکل دارم،بازی ها راحت نصب میشه،مثل همین bubles.
    2-اما در مورد گارمین،سه بار امتحان کردم ، نمیشه
    ببخشید اشتباه گفتم باید unit id (که همون آخریه) را وارد کنید و بعد generate بزنید
    روی فایل sw.unl راست کلیک کنید و properties بزنید و مطمئن شوید نوع فایل UNL باشد نه txt ! چیز خاص قابل ذکری توی نصبش نبود من چندبار هم نصب کردم و مشکلی برنخوردم.
    شما bubles رو نصب کردید اجرا شد؟(البته gsensor که فکر نکنم جواب داده باشه ؟) چطوری نصب کردی؟د فابل cab رو توی گوشی کپی کردید و از روی گوشی اجرا و نصب کردید؟!!(به بدیهیات هم شک کردم!)
    مال من بعد از نصب وقتی اجراش میکنم دوباره بسته میشه و هیچ اروری هم نمیگیره! کسی میدونه مشکل از کجاست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فایل کب داخل اون رو کپی کن روگوشی و سپس نصبش کن
    خسته نباشی ! تو پستای قبل عرض کردم،مشکل من اینه که فارسی اش رو نمی تونم بیارم،خود برنامه رو نصب کردم که عشقی! یه پوشه ای توش هس (skin) گفته باید تو گوشی کپی کنم ، اون جواب نمیده.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خسته نباشی ! تو پستای قبل عرض کردم،مشکل من اینه که فارسی اش رو نمی تونم بیارم،خود برنامه رو نصب کردم که عشقی! یه پوشه ای توش هس (skin) گفته باید تو گوشی کپی کنم ، اون جواب نمیده.
    سلام.

شما خود برنامه رو نصب کردید.اگر توی مموری کارت نصب کردید (اگر تو مموری خود گوشی نصب کردید مراحل رو توی مموری گوشی دنبال کنید) با برنامه اکتیو سینک گوشی رو با اکسپلورر باز کنید.برید تو مموری کارت بازش کنید توی مموری کارتتون یک پوشه هست بنام Program بازش کنید توی اون یک فولدر هست بنام Spb Keyboard اونم باز کنید داخل اون یک فولدر هست بنام Skin اونم باز کنید داخلش یک فایل زیپ هست بنام KBD_Skin .حالا اون فایل فایل زیپ که بنام Kbd_Skin هست و توی فولدر برنامه ای هست که دانلود کردید رو کپی کنید و توی پوشه آخر که تو گوشی بود و فایل Kbd_Skin توش بود Paste کنید به شما پیغام میده یک فایل به همین نام اونجا هست آیا این فایل رو روی اون یکی اور رایت کنم ؟ شما هم Yes (یا OK) رو بزنید . بعد از اینکار حالا از تو گوشی برید توی قسمت Settings و قسمت Input (تو گوشی شما نمیدونم اسمش چیه به هر حال محل تنظیمات کیبورد هست) بازش کنید و شما اونجا باید تو باکس موجود SPB Keyboard رو ببینید و زیرش هم یک گزینه بنام Option .روی Option کلیک کنید حالا اونجا اگر گزینه عربی تیک خورده بود تیکش رو بردارید انگلیسی هم تیک خورده که با اون کاری نداشته باشید و فارسی رو تیک بزنید(فارسی توی زبانهای موجودش هست) .حالا سمت راست پایین گزینه منو رو بزنید و برید تو قسمت Registartion و برنامه رو با سریال موجود در برنامه دانلودیتون رجیستر کنید صفحه رو ببندید و از کیبوردتون که دارای دو زبان انگلیسی و فارسی هست استفاده کنید.

آخیشششششششششش کف کردم بسکه حرف زدم.

11. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •