متاسفانه فعلا فرمت رايج و همه گير در كل كشور ما ، VCD هستش.![]()
متاسفانه فعلا فرمت رايج و همه گير در كل كشور ما ، VCD هستش.![]()
خب من هم رفتم یجا بگیرم که میخواست رایت کنه من گفتم نه ! واقعاً متاسفم واسه اینجور افراد (مخصوصاً شما) کیفیتش همینجوریه ولی توی tv بد نیست . راستی دفعه ی بعد نرو اونجا
![]()
به نظر من این جاهایی که رایت میکنن رو اگه کسی دید به این شرکت پخش کننده ایمیل بزنید و بگید که برخورد کنن.
من تماس گرفتم با پخش الوند گفت شما حالا بگین ما تا جایی که بتونیم برخورد می کنیم باهاشون ولی خب خودتون هم میدونین که خیلی نمیشه جلوی این کار رو گرفت
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
با مانیتور تماشا کردین؟!
من با لپ تاپ دیدم اول افتضاح بود ولی با تی وی خیلی بهتر از اونی بود که داشت اونجا نمایش میداد!![]()
نه با تلويزيوني كه روي ميز كامپيوترمه تماشا كردمبا مانیتور تماشا کردین؟!
من با لپ تاپ دیدم اول افتضاح بود ولی با تی وی خیلی بهتر از اونی بود که داشت اونجا نمایش میداد!
هی می گین کیفیتش خوب نیست خوب عزیزان دل نسخه دی وی دیشم موجوده هی نگین کاشکی دی وی دی می دادن دی وی دی هم دادن من عکس پک دی وی دی خودم هم کلی پست عقب تر گذاشتم ، فکر کنم تو عنوان تاپیک باید اضافه بشه نسخه دی وی دی هم موجود کلا نصف بحث سر کیفیته ! و نبود نسخه دی وی دیه ! که هست !
الان همه دیگه DVD دارند. فرمت MPEG یا VCD دیگه واقعا منسوخ شده. کاشکی با فرمت DVD میدادند بیرون. با کیفیت HD. البته باید با دوربین HD فیلمبرداری شده باشه تا با این کیفیت بدند.
آدم گاهی یه چیزایی میخونه شاخ در میاره
فرمت DVD با کیفیت HD ?
مثل این میمونه بگی آب پرتقال با تعم شیر موز![]()
آقا خوده مران مدیری اول قسمت اول میگه 3 تا cd ! حالا میگید dvd?دوستان این DVD رو تو بازار راحت میشه پیدا کرد ؟ فکر کنم اکثرا مشتاق خرید نسخه DVD باشن تا CD چون دیگه الان همه یه DVD ROM دارن
مطمئنین اینن dvd ها اوریجینال هستن و باز کپی برابر اصل نیستن؟یعنی هولو گرام دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)