تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 135 اولاول ... 4046474849505152535460100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 1345

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان هرمزگان

داره خودمونی میشه king_siavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

تیک گزینه تعرفه جدید که میزنم اون پایین گزینه های جزئیات تعرفه و محاسبه هزینه تمدید اعتبار میاد. و با کلیک کردن روی این گزینه ها چیزی باز نمیشه!
    سلام
    اول روی تعرفه جدید کلیک میکنی بعد از قسمت تعرفه های دیگر یه تعرفه انتخاب می کنی بعد از قسمت محاسبه هزینه تمدید اعتبار هزینه رو تایید می کنی
    بعد روی تمدید اعتبار کلیک می کنی و تیکتایید اطلاعات رو میزنی و وصل میشی به بانک
    اگه بعد از کلیک کردن روی تمدید اعتبار پیغام خطا داد پاپ اپ مرورگرت غیرفعاله که خودش تو ارور گفته چطور فعالش کنی
    بازم مشکلی بود بپرس
    موفق باشی

2. این کاربر از king_siavash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من 2 سال پیش خواستم از شرکت ها نت بگیرم گفتن اول باید بری اینترنتی که از مخابرات گرفتی رو جمع آوری کنی.
    1ماه منو علاف کردن آخرش هم جمع آوری نکردن منم مجبور شدم دوباره از مخابرات بگیرم.
    الان همه مخابرات های ایران نامحدود میدن فقط بندرعباسه که محدود کرده ، خدا لعنتشون کنه با این سرویس دهی!

4. این کاربر از Alitechno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    اول روی تعرفه جدید کلیک میکنی بعد از قسمت تعرفه های دیگر یه تعرفه انتخاب می کنی بعد از قسمت محاسبه هزینه تمدید اعتبار هزینه رو تایید می کنی
    بعد روی تمدید اعتبار کلیک می کنی و تیکتایید اطلاعات رو میزنی و وصل میشی به بانک
    اگه بعد از کلیک کردن روی تمدید اعتبار پیغام خطا داد پاپ اپ مرورگرت غیرفعاله که خودش تو ارور گفته چطور فعالش کنی
    بازم مشکلی بود بپرس
    موفق باشی
    با 3 تا مرورگر امتحان کردم بازم نشد ، ببین اینجوری میاد

داره خودمونی میشه king_siavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

با 3 تا مرورگر امتحان کردم بازم نشد ، ببین اینجوری میاد
    مشکل از اکانته یه زنگ بزن پشتیبانی (07612020) بهشون بگو ببین چی میگن

7. این کاربر از king_siavash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mhjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض حل مشکل شارژ اینترنتی !

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

برای شارژ اینترنتی با مرورگر فایرفاکس به صفحه شارژ که رفتید کلیک راست کنید و روی inspeqt element کلیک کنید حالا روی قسمت قرمز رنگ که در عکس مشخصه (همون فلشه) کلیک میکنی بعد این باکس دنبال موس میاد حالا روی چک باکس (همون دایره توخالی) کنار کلمه تمدید تعرفه جاری کلیک میکنی بلافاصله بعد از کلیک در کادر پایین کد اچ تی ام ال مربوط به این چک باکسه میاد حالا شما باید دویار روی کلمه ی disabled کلیک کنی (تو همون کادره) و به جای disabled مینویسی enabled و حالا اون چک باکس روشن شده روش کلیک کن بعدم کلمه آبی رنگ محاسبه هزینه تمدید اعتبار نمایان میشه روش کلیک میکنی و صفحه شارژ رو میبینی .... یا علی
    اینم عکس صفحه شارژ :

9. 5 کاربر از mhjavad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

برای شارژ اینترنتی با مرورگر فایرفاکس به صفحه شارژ که رفتید کلیک راست کنید و روی inspeqt element کلیک کنید حالا روی قسمت قرمز رنگ که در عکس مشخصه (همون فلشه) کلیک میکنی بعد این باکس دنبال موس میاد حالا روی چک باکس (همون دایره توخالی) کنار کلمه تمدید تعرفه جاری کلیک میکنی بلافاصله بعد از کلیک در کادر پایین کد اچ تی ام ال مربوط به این چک باکسه میاد حالا شما باید دویار روی کلمه ی disabled کلیک کنی (تو همون کادره) و به جای disabled مینویسی enabled و حالا اون چک باکس روشن شده روش کلیک کن بعدم کلمه آبی رنگ محاسبه هزینه تمدید اعتبار نمایان میشه روش کلیک میکنی و صفحه شارژ رو میبینی .... یا علی
    اینم عکس صفحه شارژ :
    دمت گرم خیلی کارت درسته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

میگم اون تیک گزینه تعرفه های دیگر هم واسه من غیر فعاله تو پست 493 عکس گذاشتم. اونو چجوری میشه درست کرد؟... که یه تعرفه بالاتر بردارم.
    Last edited by Alitechno; 17-05-2014 at 11:24.

در آغاز فعالیت mhjavad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام قابلی نداشت برای تعرفه ی بالاتر نیازی به اون نیست که همونجا تو عکسی که گذاشتم قسمت سرعت مشخصه میتونی تا 2 مگابیت سرعت بگیری از 64 کیلوبیت داره تا 2 مگابیت
    یا علی
    Last edited by mhjavad; 17-05-2014 at 18:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببخشید من متوجه نشدم
    این قسمتشو نفهمیدم
    ی قسمت قرمز رنگ که در عکس مشخصه (همون فلشه) کلیک میکنی بعد این باکس دنبال موس میاد حالا روی چک باکس (همون دایره توخالی) کنار کلمه تمدید تعرفه جاری کلیک میکنی بلافاصله بعد از کلیک در کادر پایین کد اچ تی ام ال مربوط به این چک باکسه میاد حالا شما باید دویار روی کلمه ی disabled کلیک کنی (تو همون کادره) و به جای disabled مینویسی enabled و حالا اون چک باکس روشن شده روش
    بعد از زدن روی همون فلشه و بعد روی دایره ی دیگه نمیدونم چکار کنم
    یکم در حد زیر دیپلم بگو داداش منم بفهمم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه فقط بخوام حجم اضافه بگیرم باید چکار کنم؟ سرعت و زمان رو روی صفر بذارم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •