سری SONY F که از همه بالاتر و بهتر هست
و مسلما اگر وارد بازار بشه ، فروش خوبی خواهد داشت
مزیت این سری نسبت به مدل های DV 6 فعلی
DDR3 1333
FULL HD
Geforce 330M
سری SONY F که از همه بالاتر و بهتر هست
و مسلما اگر وارد بازار بشه ، فروش خوبی خواهد داشت
مزیت این سری نسبت به مدل های DV 6 فعلی
DDR3 1333
FULL HD
Geforce 330M
لطفا در مورد مزیت ها و معایب مدل FW 590 FVB
اگه کسی میدونه توضیح بده
و همینطور قیمت
ممنون
دوست من چند تا از مزیت های دیگه 2020 نگفتن مثلا اینکه ارزون تره و قابل حمل تر سری های fw سونی تقریبا غیر قابل حمل هستن
بنظرت این کانفیگی که از سری f نام بردی چه قیمتی می تونه داشته باشه
میشه قسمتهایی از لپ تاپو جدا کرد که گاهی سبک تر باشه؟یا مثلا باطری یدکی واسه محل کار گرفت؟
میشه جدا کرد ، اما وقتی نوت بوک حمل میششه ، باتری ، و آداپتور همراهش حتما هست.
بعدش هم اختلاف وزن مدل 2020 با FW ها خیلی کم هست و میشه گفت قابل حس نیست.
فقط اختلاف اندازه و ابعاد هست.
من 2020 نمیخواستم cw1nfx دارم میگیرم فقط به خاطر وزن. خواستم ببینم اگه میشه سبک کرد صبر کنم سری f بگیرم.اصل مشکل من سر کار بردنه اگه بشه یه باطری و اداپتور یدک گذاشت اونجا فکر کنم حل شه
نظرتون چیه؟
Last edited by farvahar82; 25-01-2010 at 00:46.
نه نمي شه سبك كرد . به نظر من همين مدل cw1nfx رو بخريد . مدل خوبي هست . اگر مدلهاي f هم بياد مسلما قيمت بالايي دارند.
سلام دوستان
بنده از خرداد ماه پارسال دارم دنبال لب تاپ مي گردم
البته كمك زيادي از اين فروم گرفتم ولي ...
اول خودم 1640 دل رو پسند كردم ولي از اونجايي كه بنده به گرافيك خيلي اهميت ميدم دوستان پيشنهاد دادن دست نگه دارم تا كاستومايز جديدي از 1640 وارد بشه كه گرافيكشم بهتره
كاستومايز جديد هيچوقت به ايران نرسيد
بعد دوستان fw47 رو پيشنهاد دادن كه اونم 3 ميليون قيمتش هست (البته بعد از كلي صبر ) حالا ديگه واقعا مي بينم اگه قراره صبر كم بايد تا آخر عمرم صبر كنم
در كل از دوستان ميخواستم بپرسم لب تاپي با مانيتور 14 تا 16 اينچي با گرافيك بالا و در كل الان بهترين چيزي كه تا 2 ميليون پيشنهاد مي كنيد چي هستش در ضمن من 17 همين ماه ديگه قصد خريد دارم
ترجيحا هم سوني باشه بهتره
كاربردهاي من هم نرم افزارهاي گرافيكي و معماري ؛ گيم ؛ اتصال به نت و ديدن فيلم هستش
حمل و نقل لب تاپ هم برام مشكل نيست
با اين تفاصير اميدوارم اساتيد بتونن خوب راهنماييم كنند
پيشاپيش از همتون ممنونم
Last edited by Saman.CLs; 25-01-2010 at 18:44.
FW-56 GF/B
2.8 6MB 1066
4GB DDRII
500GB
ATI 4650 1G
16.4
BR-Rom
7
1.600.000
سلام . بین دو مدل fw 590 fwb و hp 2020 مرددم ! شاید بگید از نظر قیمتی قابل مقایسه نیستن . اما به نظر من از لحاظ سخت افزاری قابل مقایسه هستن ! تنها مشکل من با fw 590 fwb سرعت مموری که 800 هستش و باس اسپیدش هست که در 2020 هر دو بالاتره ... در کل کانفیگ برام از همه چیز مهمتره . پیشنهاد دوستان چیه ؟ من تا 2 تومن میتونم هزینه کنم . بیشر اگر بشه و ارزش داشته باشه هم مشکلی ندارم !
Last edited by hamed.sharafi; 25-01-2010 at 22:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)