سوال در مورد درایور ها در این تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال در مورد درایور ها در این تاپیک
در مورد نوت بوک studio 1555 تعداد پورت های USB کم هست. می خواستم به بینم پورت های این نوت بوک چند آمپری هستن و میتونم از usb هاب استفاده کنم و تا چند وسیله به طور همزمان می شه ازش استفاده کرد
اینجا باید مطرح میکردید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند جریان تامین کننده پورت های USB هر کدوم 100 میلی آمپر هست ، میتونید یک USB Hub که کمبود جریان رو با آداپتور تامین میکنه بخرید مثل Dlink ها
معرفي يک لپتاپ 17 اينچي از اچپي
جايگزين مناسب
HPPAVILION DV7-1169er
لپتاپهاي 17 اينچي به دليل اندازه و وزن بالايي که دارند معمولا طرفداران کمي دارند و جز کاربراني که به نمايشگر بزرگ و يا يک جايگزين دسکتاپ سريع و بزرگ نياز دارند، کاربر ديگري ندارد. DV7-1169er با توجه به مشخصات سختافزاري که براي آن برشمرده شده، قطعا به عنوان يک کامپيوتر خانگي جمع و جور، کارآيي فوقالعاده خوبي خواهد داشت.دو هستهاي P3750 با فرکانس عملياتي 2 گيگاهرتز و 3 مگابايت کش L2 در کنار پردازنده گرافيکي جيفورس 9600M GT، قدرت پردازشي فوقالعادهاي به DV7 داده است. 9600M GT جزو پردازندههاي گرافيکي قدرتمند لپتاپ به حساب ميآيد. قدرت اين پردازنده براي اجراي بازيها در رزولوشن 900×1440 که نمايشگر DV7 در آن کار ميکند، کافي بوده و ميتواند بازيهاي امروزي را با سرعت فريم قابل قبولي اجرا کند. براي افزايش کارآيي دستگاه در اجراي بازيهاي سه بعدي 512 مگابايت حافظه گرافيکي نيز روي آن قرار گرفته است. حجم حافظه گرافيکي به صورت اشتراکي تا 1791 مگابايت قابل افزايش است.در بدنه DV7 تنها از دو رنگ مشکي و نقرهاي استفاده شده است. کيبورد و صفحه لمسي و فضاي اطراف آن تماما به رنگ نقرهاي است. در مقابل براي پنل دور نمايشگر از رنگ مشکي استفاده شده است. کيبورد اين لپتاپ 17 اينچي در سايز کامل بوده و داراي صفحه اعداد نيز است طراحي مناسب و به اندازه دکمههاي اين کيبورد، کارکردن و به خصوص تايپ با آن را بسيار راحت کرده است. امکانات و پورتهاي قرار گرفته روي DV7 بسيار کامل بوده و به نظر ميرسد اچپي چيزي را از قلم نينداخته است. 4 پورت USB، مودم Dial up، پورت SATA خارجي(eSATA) پورت i-Link و پورت لن براي اتصال انواع دستگاههاي خارجي و اتصال به اينترنت کافي خواهد بود. همچنين براي اتصال دستگاه به نمايشگر خارجي هر دو نوع خروجي ويدئويي ديجيتال و آنالوگ شامل پورتهاي VGA و HDMI روي دستگاه تعبيه شده است.براي امنيت بيشتر، نگارنده اثر انگشت نيز روي DV7 قرار گرفته و در صورت تمايل ميتوانيد ورود به سيستمعامل را نيز از اين طريق انجام دهيد. روي دستگاه 3 گيگابايت حافظه رم در يک ماژول دو گيگابايتي و يک ماژول يک گيگابايتي قرار گرفته است. اين حجم حافظه براي اجراي سيستمعامل ويندوز ويستا که روي دستگاه نصب شده کافي خواهد بود. البته بد نيست در همان ابتدا ماژول يک گيگابايتي را با يک ماژول دو گيگابايتي جايگزين کنيد تا علاوه بر افزايش حجم حافظه، از کارآيي بالاتر چينش دو کاناله حافظه نيز بهرهمند شويد.
مدل: Pavi lion DV7-1169er
پردازنده: Intel Core 2 Duo P7350
فرکانس پردازنده: 2 گيگاهرتز
حافظه کش L2ا: 3 مگابايت
حافظه: 3 گيگابايت DDR2
پردازنده گرافيکي: nVidia Geforce 9600M GT
حافظه گرافيکي مجزا: 512 مگابايت
هاردديسک: 320 گيگابايت
نمايشگر: 17 اينچ
وضوح نمايشگر:900×1440
پورتها: 4 پورت USB، پورتهاي لن، مودم، VGA، HDMI، i-Link
امکانات: دي وي دي رايتر، شبکه بيسيم، بلوتوث، نگارنده اثر انگشت، وب کم، کنترل، کارت خوان حافظه
وزن: 3 کيلوگرم
سيستمعامل: Windows Vista Home Premium SP1
قيمت: يک ميليون و 55 هزار تومان
منبع:هفته نامه عصر ارتباط
به نظر شما اين سيستم با مونيتور "17 وكارت گرافيكي 9600m gt براي بازي مناسبه؟
كلا نظر شما در باره اين مدل چيه
با سلام و خسته نباشید
عرضم به حضورتون که من به قصد خرید یک عدد لپ تاپ سونی مدل FW-490 JAB به بازار رفته ولی فروشندگان محترم دقیقا این مدل رو نداشتند بلکه مدل های زیر رو داشتند:
FW-490 DAB
FW-490 DCB
FW-490 DEB
FW-490 DFB
حالا با توجه به بودجه بنده که تا سقف 1.450 بوده کدام یکی از مدلهای بالا به نظرتون به اون مدل بالاتره نزدیکتره که من بتونم بخرم.
البته یکی از فروشندگان برای یه مدل 3گیگ رمیش گفت که میتونه رمشو 4 بزاره برام. آیا بنظرتون خوبه اگه اینکارو برام انجام بده یا نه؟
یه راه دیگه هم هست که بهشون بگم برام سفارش بدهند، بیارن از شرکت اصلیشون.
اگر ممکنه منو از بین این سه راه راهنمایی کنید.![]()
نظرتون درباره لب تاپ fw 490 dab چیه؟
قیمتش الان با گارانتی چنده؟
نظرتون درباره این اب تاپ چیه؟ ideapad y550
تو این رنج قیمت لب تاپ بهتری سراغ دارید؟
به نظر من اگه مدل fw 490 ddb رو بتونی پیدا کنی خیلی کانفیگش مشابه jab هست .
deb گرافیکش اینتله و اصلا توصیه نمیکنم
dcb کش cpu 2 مگه و توصیه نمیکنم.
dab هاردش 250 و رمش 3گیگه ولی CPU 3 مگ کش داره و بهتره .
من DDB یا JBB رو توصیه میکنم ولی اگه پیدا نکردی تو این 4 تا DAB رو .
از لحاظ کانفیگ بسیار ایده آله . رم DDR3 - گرافیک عالیه GT240M - باطری خوب تا 3ساعت - از لحاظ پورت هم کم نداره (HDMI + E-SATA) - صفحه نمایش LED - ویندوز 7 اورجینال
تنها موردش اینه که سی پی یوش 3 مگ کشه . (اگه 2.66 6مگ کش بود دیگه چیزی کم نداشت )
کاملا ارزش خرید داره
اینم تاپیکش :
Last edited by h_starboy; 10-11-2009 at 14:55.
من بین این 4 تا لب تاپ شک دارم کدوم رو بگیرم
fw 455j
studio 1555
dv6-1215
ideapad y550
کسی اگه اب تاپ بهتری میشناسه تو رنج قیمت 1 تا 1.3 میلیون معرفی کنه
نظرتونم در باره بالایی ها بگید
خیلی مهم هست ( خودتون ترجیح میدید کدوم رو داشته باشید )
در ضمن این fw 455 j کشش 3m هست یا 2 m ؟؟؟
ممنون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)