تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 50 از 71 اولاول ... 4046474849505152535460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 491 به 500 از 706

نام تاپيک: نتایج نهایی کنکور 88

داره خودمونی میشه amir_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام
    بنده در آزمون دانشگاه آزاد رشته عمران دانشگاه آزاد نجف آباد قبول شده ام.
    لطفا اگر اطلاع دارید بگویید شهریه ترم اول چقدر است؟
    زیرا من در دانشگاه دولتی تبریز هم رشته کاردانی عمران را قبول شده ام. اما بدلیل اینکه محل سکونت ما به نجف آباد نزدیک تر است و همینطور لیسانس است. تصمیم دارم در صورت سنگین نبودن شهریه دانشگاه آزاد همین دانشگاه آزاد رو برم.
    از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند خواهشمندم بگن تقریبا شهریه چقدر در میاد؟
    و بفرمایید بهتره کدوما برم؟ دولتی یا آزاد؟
    ُسلام.ترمی 600 هزار تومان کمتر نیست.به نظر من که عمران نجف آباد بهتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

30 ساعت -----> 40 صفحه . شما ها دارین چی به هم میگین ؟! اگه دیانلا بیاد ببینه سکته میکنه . جدی که خیلی شورش رو در آوردین . 5 صفحه رو خوندم ، توش یه پست درست حسابی نبود . واقعا که . . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه PlayStation3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Tokyo,Japan

پيش فرض

من دانشگاه صنعتی همدان قبول شدم
    کجایی هستین شما؟؟؟

داره خودمونی میشه transfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

30 ساعت -----> 40 صفحه . شما ها دارین چی به هم میگین ؟! اگه دیانلا بیاد ببینه سکته میکنه . جدی که خیلی شورش رو در آوردین . 5 صفحه رو خوندم ، توش یه پست درست حسابی نبود . واقعا که . . .
    جانم؟؟؟ اشتباه اومدي... زنگ طبقه پايين رو بزن!

5. این کاربر از transfer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی اینجا دانشگاه بو علی سینا قبول شده؟
    (فقط یه برق قدرت بوده تا حالا)
    من دانشگاه بوعلی سینا همدان قبول شدم. ( مهندسی کامپیوتر روزانه )ولی احتمالا برم آزاد تهران مرکزی. من از تهرانم . رتبه ی شما چند شد؟

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    من یه سوال دارم در مورد کاردانی!!

میشه منی که فرضآ کاردانی برق قدرت قبولیدم بعد از فارق التحصیلی گرایش های دیگه برق رو ادامه بدم یا حتمآ باید همین برق قدرت رو ادامه بدم؟ میتونم کارشناسی PC برم یا نه ؟
    در ضمن دانشگاه آزاد هم میشه بعد واسه کاردانی به کارشناسی کنکور بدم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام امید جان
    اولا که این پست رو باید توی تاپیک کاردانی مطرح می کردی
    ثانیا :
    1- فقط میتونی از بین گرایش های برق ، تغییر گرایش بدی...ولی نمیتونی رشته ی اصلی خودت رو تغییر بدی.
    2-آره...چرا که نه ؟؟!!

جانم؟؟؟ اشتباه اومدي... زنگ طبقه پايين رو بزن!
    حق با ایشونه...جای درستی اومدن و حرف به جایی زدن...
    بچه ها سعی کنید با درنظر گرفتن موضوع تاپیک ، پست بدین
    Last edited by Mahdi_Co_1368; 11-09-2009 at 23:38.

8. این کاربر از Mahdi_Co_1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

من مهندسی شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه قبول شدم رتبم هم 1453 بود از ایلام

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

جناب amirmon!
    ما كلا مشكلمون اينه كه بحث كردن بلد نيستيم و نميدونيم چجوري بايد جواب بقيه رو بديم!
    شما يه سري مسائل منطقي كه كاملا درسته رو مطرح ميكني در صورتي كه هيچ ربطي به بحث نداره بعد مياي ازش نتيجه ميگيري كه ربطي به موضوع نداره.
    اولا مهندسي شيمي چهارمين رشته پر طرفدار توي امريكا و كشورهايي مثل فنلاند فرانسه و .. كه مشاورهاي صنايع نفتي هستند مهندسي شيمي به وضوح داراي زمينه هاي گسترده است مثل داروسازي مهندسي پزشكي پتروشيمي بيو تكنولوزي پتروشيمي مهندسي نفت مهندسي گاز و مخازن و رشته هاي بسيار گسترده صنايع غذايي كه واسه خودش دنيايه. از طرفي در زمينه دكترا و ارشد داراي گرايش هاي ميان رشته اي با بچه هاي سيالات و برقه كه به طور مثال روي نانو سيكل هاي گرماگير كار ميكنن و..
    پس اگه تصديق بفرماييد مهندسي شيمي "هر رشته اي" نيست !
    در مورد بازاركارهم واقعا به منبع موثقي اشاره كردي و من هرچي فكر كردم كه جايي بهتر از نيازمندي ها كجا ميتونه باشه به جايي نرسيدم!!
    مشكل ما اينه كه ديدمون نسبت به رشته ها اينجوريه كه ميگيم عمران :استاتيك- ديناميك= طراحي سازه
    مكانيك:ديناميك-ترمو-طراحي اجزا - ارتعاشات
    مهندسي شيمي:چون يه ذره ديرتر پر ميشه پس هرجور دوست داري!شيمي +شيمي+يه ذره كارهاي فني!
    به نظر من اگه بحث بازار كار مطرح باشه اصلا موضوع عوض ميشه گرچه به نظر من شرايط ايران براي كار توي م.شيمي با اين همه صنايع نفت و گاز فقط توي همون مهندسي نفت كه يكي از 10 گرايششه
    بهتر از عمرانه من بحثم سر دانشگاه نبود گرچه به نظرم دانشگاه تهران بهترين فني رو داره بحث من مقايسه عمران و مهندسي شيميه كه يه نفر ميتونه تو 2 تا دانشگاه بخونه! به نظرم اي جو دانشگاه ليسانيس واساتيد هستند كه به يه نفر ايده براي حركت هاي آينده رو ميدن پس دانشگاه موثره چون دربينه رشته هاي مهندسي 40 واحد كه مشتركه و بين رشته هايي بين مهندسي شيمي و سيالات اين مقدار 90 هست!
    پس به نظرم 50 واحد ارزش عوض كردن دانشگاهو داره! كه اون 50 واحدم بايد فرق كنه چون يه مهندس شيمي داره تربيت ميشه!
    به نظرم اون چيزي كه بچه هاي تهران و شريف توي محيط دانشگاه ميبينن خيلي فرق داره با اون چيزي كه بچه هاي .... ميبينن! و اينه به اونا انگيزه رفتن به خارج از ايران و ادامه تحصيل در مرز دانشو ميده!
    از بچه هاي شزيف و تهران 70 درصد به بلاد كفر ميرن تا درمرزهاي دانش باشن! و اينجاست كه فرق دانشگاه معلوم ميشه!
    در نهايت اميدوارم همه و در هررشته اي كه هستن موفق باشن و به مملكتمون صادقانه خدمت كنن!

من ديگه حسه تايپ ندارم و از مدير ها هم ميخوام اين پست و ناديده بگيرن و اين بخشو نبندن!
    قربان شما!
    ببخشید نبودم که جواب شما رو بدم و الان اومدم....
    چون قول دادم بحث در این زمینه رو ادامه ندم از بقیه بچه های اینجا می خوام که ببینن بحث از کجا شروع شد...!!
    شاید حق با شما باشه و من واقعا بحث کردن بلد نباشم ولی باز هم از بقیه می خوام که خودشون واسه خودشون قضاوت کنند که مطلبی که من نوشتم به موضوع بحث بی ربط هستش یا مطلب شما....!
    من به هیچ عنوان نخواستم در جواب به پست شما رشته عمران و م شیمی رو مقایسه کنم ولی نمی دونم چرا شما اینقدر اصرار داری که عمران بیخوده و م شیمی حرف نداره!!!

نمی دونم شاید واقعا همینطوره که میگی و عمران واقعا خیلی بیخوده! من تعصب شما رو در مورد رشته ام نشون نمی دم چون اینجا افراد دنبال حقایق هستن نه تعریف و تمجید من و شما از رشته هامون....

در مورد نیازمندی های همشهری فرمودید که به عنوان منبع موثق مورد قبول نیست .... دقت کنید که من اون رو به عنوان منبع موثق معرفی نکردم چون اصلا منبع موثقی در این مورد وجود نداره.... فقط گفتم یه نگاهی بندازید ببینید اوضاع چطور هستش!!! اگه شما منبع مورد وثوقی دارید بفرمایید تا ما هم آشنا بشیم.... فقط نفرمایید فلان کس گفته این خیلی خوبه و الان تو امریکا اوضاع اینجوریه یا تو اروپا اونجوریه!!!

11. این کاربر از amirmon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

علوم ازمایشگاهی تهران پزشکی خوب هست؟؟؟!!!

نظرتون چیه برای یک خانوم؟

این بهتر هست یا مهندسی صنایع غذایی شهریار (ازاد )؟

همین بهتر هست . نه؟

داره خودمونی میشه roz_kareN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم پزشکی بهشتی 330
    تبریک میگم به همه اونایی که به نتیجه تلاششون رسیدن
    و آرزوی موفقیت دارم برای همه اونایی که قراره سال بعد به آرزوشون برسن و مهم اینه که میرسن

14. 2 کاربر از roz_kareN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •