عزیزم خودت که جاشو بلدی زحمتش رو بکش دیگه .
راستی هرجای بازی که گیر کردی بگو تا کمکت کنم .
عزیزم خودت که جاشو بلدی زحمتش رو بکش دیگه .
راستی هرجای بازی که گیر کردی بگو تا کمکت کنم .
اون مرحله که باید صدای اون چند نفر تو ساختمان جمع کنی بگو ردش کنیم.
یکی از کاربران تو تاپیک درخواست رمز وسیو گیم بازی ها گذاشته میتونی از اونجا ببینی
دوست من خوب شما میگفتی که کجا هستی تا منم بدونم از کجا بگم .اون مرحله که باید صدای اون چند نفر تو ساختمان جمع کنی بگو ردش کنیم.
در کل میگم :
باید از لبه ی دیوار هتل مستقیم بری چپ تا برسی به یه لوله که رنگی رنگی میشه .
از اون یکمی میای پایین ، بعد دوباره میری سمت راست .
انقدر میری که دیگه هیچ راهی نباشه . بعد اونجا خودش یه علامت میده که باید دکمه ی Space بزنی .
بعد که Space میزنی ، طنابش رو وصل میکنه به ساختمون و میاد پایین . انقدر باید بری تا برسی به یه پنجره ای که همون گروه JBA توش هستند . بعد دکمه ی CTRL ( همون کنترل ) و از توی وسایلت میکروفون رو انتخاب میکنی . بعد E میزنی و هدف رو میزاری روی سری یکی از اون 3 نفر که دارند حرف میزنند . فقط هواست باشه تورو نبینند . چون اگه ببیند یه هلیکوپتر برای شناسایی شما میاد و اعتماد JBA نسبت به شما کم میشه .
بعد از اون دیگه معلومه باید چیکار کنی .......
ممنون توضیحات خوبی بود.ببینم سروش جان مرحله آرخش تو آفریقاست دیگه؟
بچه ها دوعکس از بازی گرفتم خیلی قشنگ گفتم حیف براتون نزارم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نخیر عزیز مرحله ی آخر در همون مخفیگاه گروه JBA هست که بالاخره قیافه ی واقعی خودتو بهشون نشون میدی .
آخرش هم باید یه بمب خنثی کنی که باید از 3 تا قفل رد بشی !
بعدشم این پلیس های نامرد به جرم قتل Emile ! و دارو دستش دستگیرت میکنند !!!!
یه مشکلی تو بازی Graw 1 دارم تاپیکش خیلی وقته جوابی بهش داده نشده حالا برم سوالمو همونجا مطرح کنم یا جای دیگه هم هست اگه هست معرفی کنید لطفا ...
خیلی ممنون![]()
Last edited by Sunny-M; 10-01-2008 at 03:53.
من تمام این کارها رو می کنم و تا جایی که ممکنه خودمو می ارم پایین تا منو نبیند بعد شروع می کنم به ضبط کردن صدا ، اما هنوز نوار سمت چپ پایین صفحه به 60% نرسیده یهو متوجه من می شن و ماموریت شکست می خوره چندین بارهم پوزیشن های مختلف ، سرعت بالا و دقت کافی رو امتحان کردم اما باز هم رو همون 60% ماموریت خراب می شه ، البته من خودم یه دلیلی واسش حدس می زنم اونم اینکه یه یارویی هیکلی ( همونی که اول مرحله میاد پیش سام و باهاش حرف می زنه ) تو اتاق هست که قدم میزنه و کم کم به پنجره نزدیک می شه اومدنش به جلوی پنجره همانا و شناسایی ما همانا ، بالا برم پایین بیام قایم شم فرقی نمیکنه اصلا این یارو بیاد جلو پنجره من می بازم .
حالا شما که این ماموریتو با موفقیت تموم کردی ایا واست یه هچین مشکلی پیش اومد ؟ چجوری رفتیش اینجا رو؟ یا شایدم باگه واسه ما !! نمی دونم .....
خیلی ممنون
این مال سرعت بازی به احتمال زیاد ورژن کارت گرافیک شما را نیشناسه شما این بازی تو ویستا نصبش کن همه چیز درست میشه من هم دقیقا همین مشکل را داشتم.
ممنون بلاخره بازی تموم کردم. خیلی زود گذشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)