نظر ولاسکو در مورد دیدار دوم برابر روسیه
سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: ذهن بازیکنان هنوز برای شرایط سخت پرورش پیدا نکرده است
به گزارش گل برتر و به نقل از سایت فدراسیون والیبال خولیو ولاسکو پس از پایان اولین مسابقه ایران و روسیه در کالینینگراد در پاسخ به این سئوال که تا چه اندازه کیفیت بازی تیم ایران با توقعاتش مطابقت داشت گفت : اصلا بحث اینکه چقدر توقع من بر آورده شد یا خیر در میان نیست . البته بازیکنان ایران تا امتیاز 20 با ذهنیت خوب و جنگندگی بازی کردند ، اما هنوز ذهن آنها برای لحظات دشوار بازی و در رقابت با تیم های بزرگ پرورش پیدانکرده است .
وی افزود : مجموعه تیم دچار نوعی غرور کاذب و جاه طلبی بی مورد است . اینکه نباید با یک بار قهرمان شدن در آسیا فکر کنیم که کار تمام شده بلکه این موفقیت تازه شروع یک راه ادامه دار است که باید تداوم پیداکند . همانطور که قبلا گفتم والیبال ایران با حضور در لیگ جهانی در ابتدای راه قرار دارد و باید از دل چنین مسابقات سختی آبدیده شود . تمرین زیاد و مسابقات متعدد می تواند کمک کند که بازیکنان به پیشرفت نائل آیند . بازیکنان ما کمی عصبی بودند و در تیم روسیه هم این موضوع روی بازیکنانی که جانشین بازیکنان المپیکی شده بودند کاملا نمود داشت و دیدید که آنها در پایان بازی چگونه ابراز خوشحالی می کردند .
ولاسکو در مورد بر افروختگی خود در طول بازی هم این گونه از خود واکنش نشان داد . من اصلا عصبانی نشدم و قبلا هم در کنفرانس خبری قبل از بازی هم گفته بودم که ما برای یادگیری خیلی چیزها به لیگ جهانی آمدیم . وی در مورد اینکه آیا امکان دارد که ایران در بازی دوم بهتر از بازی اول ظاهر شود گفت : امیدوارم و این امری طبیعی است ولی مطمئن باشید که روس ها هم به همین اندازه بهتر ظاهر خواهند شد . نکته جالب اینکه تیم ایران از همان جاهایی در بازی اول با روسیه ضربه خورد که ولاسکو در طول بازی های تدارکاتی با بلغارستان به آن اشاره کرده بود .