سلام دوستان
منم می خوام عکسمو بذارم ، اما یه کم سرم شلوغه ، و باید از بیرون اسکن کنم اینه که دو سه روزی طول می کشه ، لطفا تاپیکو تعطیل نکنین![]()
سلام دوستان
منم می خوام عکسمو بذارم ، اما یه کم سرم شلوغه ، و باید از بیرون اسکن کنم اینه که دو سه روزی طول می کشه ، لطفا تاپیکو تعطیل نکنین![]()
یعنی یک اسکن کردن 2 3 روز طول می کشه؟!!!!!سلام دوستان
با موبایل از روش عکس بنداز.منم همین کارو کردم.
در هر صورت نگران نباش تاپیک به این زودی ها نمیخوابه.
ولی جالبتر میشه اگه کنار عکس بچگی یه عکس هم از الانمون بزاریم.خودم به عنوان پیشنهاد دهنده سر فرصت این کارو میکنم.به خدا اینجا دوربین ندارم!
منم بعد از اولین نفری که گذاشت یک عکس از همین الانم می زارمبا موبایل از روش عکس بنداز.منم همین کارو کردم.
در هر صورت نگران نباش تاپیک به این زودی ها نمیخوابه.
ولی جالبتر میشه اگه کنار عکس بچگی یه عکس هم از الانمون بزاریم.خودم به عنوان پیشنهاد دهنده سر فرصت این کارو میکنم.به خدا اینجا دوربین ندارم!
خیلی قیافم خنده داره چون ریش گذاشتم و ریشام هم خوب در نیومده شدم یک بسیجیه تمام عیار
منم بعد از اولین نفری که گذاشت یک عکس از همین الانم می زارم
گفتم که الان هر دو دوربینم تهرانه و موبایلم هم چون خیلی پیشرفته هست دوربین نداره. ولی باشه اینم برای شروع:
عید امسال.
الان یکم لاغرتر-موهام کوتاهتر+یه ته ریش.
البته اندازه ی عکس بزرگ بود و حجمش هم 5 مگ بود با فرمت jpg!!!!!
منم چون سرعتم خیلی بالاست عکس رو کوچیک کردم برا همین مسلما کیفیتش هم کمتر شد
------------------------------------------------------------------
><><><><><><><><><><><><><><><><>
حذف شد
Last edited by solo_88; 17-10-2007 at 10:05.
خب در راستای کمک به دوستان برای بالا بودن تاپیک یه عکس دیگه از بچگی هامون میذاریم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه ژستی هم گرفته این کوچولو!خب در راستای کمک به دوستان برای بالا بودن تاپیک یه عکس دیگه از بچگی هامون میذاری
--------------------------------
راستی دوستان چقدر عوض شدم نسبت به قبل؟![]()
![]()
Last edited by solo_88; 14-10-2007 at 22:52.
ای بابا خوب اون تلویزیون رو خاموش می کردی چی می شد؟گفتم که الان هر دو دوربینم تهرانه و موبایلم هم چون خیلی پیشرفته هست دوربین نداره. ولی باشه اینم برای شروع:
عید امسال.
الان یکم لاغرتر-موهام کوتاهتر+یه ته ریش.
البته اندازه ی عکس بزرگ بود و حجمش هم 5 مگ بود با فرمت jpg!!!!!
منم چون سرعتم خیلی بالاست عکس رو کوچیک کردم برا همین مسلما کیفیتش هم کمتر شد![]()
ولی خوشگلی ها
ناغافل ازم انداختن!!!ای بابا خوب اون تلویزیون رو خاموش می کردی چی می شد؟
لطف داری!!!ولی خوشگلی ها
مهمونی بودی؟
آخه شیک پوشیدی روتم به دوربینه بعد می گی ناغافل![]()
در ضمن کفشاتم قشنگه
راستی اون 2 هزار تومنیه هم قشنگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)